Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

язовир БЕЛИ ЛОМ
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: язовир БЕЛИ ЛОМ
Не знам, дали не обсъждате и Тича като опция, но според мен там е най- добре. Около с. Сушина или с.Ловец.Sleepwalker_ написа:Благодаря ви за отговорите!
Чувах добри отзиви за костурите на Бели Лом, та затова се поинтересувах. Отгоре на това ни е близо до Шумен, затова и на там се насочихме първо, но дестинацията винаги може да се промени.Ще го решаваме в последния момент явно
А за яз. Съединение знаете ли нещо?
За Съединение няма прясно инфо, но последнот беше за малки костурчета на стната.
Наслука!
- Joro Ekont
- новобранец
Някой да има информация за Бели Лом дали изобщо става за риболов?
-
- новобранец
миналата година шак беше така, всички язовири бяха размразени дори и бистра само бели лом си стоеше леденясъл, два метра около брега беше разтопено и после лед.
- Joro Ekont
- новобранец
Някой да има инфо за Бели Лом дали има риболов
никой ли не е ходил.Дайте актоална информация 

Някой да има прясно инфо ? Интересува ме местата от към с.Ловско . Благодаря предварително
Тази неделя беше навалица коли, шатри,палатки, каравани ама не знам дали са имали успехи, ние бяхме с лодка, но на брега беше ужас. 100% е имало хора от форума, нека споделят.
Мс за инфото колега дано и други споделят . Аз планирам нещо от сорта на 1-2 нощувки като се тръгне в петък , но предпочитам да отида информиран
Поздрави
Поздрави

-
- новобранец
В неделя с двама колеги мислим да посетим яз. Бели Лом, като ще търсим предимно костур и бяла риба. Някой има ли с прясно инфо ? Благодаря
Най-вероятно няма да се приберете с празни ръце , така се чува като цяло.
В последно време е много трудно някои да сподели дали кълве и на какво , или изобщо не кълве и къде кълве. Зор да не му хванеш рибата . Поздрави на споделящите 

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Колега, а можеш ли да споделиш и места, където костура и бялата дават или поне шанса да се напипат е по-голям? Никога не съм ходил на Бели Лом и нямам представа от язовира. Ще ти бъда благодарен.Skodaman написа:Най-вероятно няма да се приберете с празни ръце , така се чува като цяло.

Не си губете времето.Миналата неделя 2 лодки за 8часа два пикливи костура педя.
Може да не ни е било и ден,но това беше положението.
Може да не ни е било и ден,но това беше положението.
-
- новобранец
Днес 3ма човека от брега 2 костура на рибка. На блесни, силокн и воблери абсолютно нищо, единия колега пробва за червеноперка и... нищо. За този язовир забравям до догодина.