Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Врачанския- вятър и раци... и др.
-
- ще става разбирач
Re: Врачанския- вятър и раци... и др.
Упорит си. ИАРА са съставили доста актове онзи ден на хора с рачила. Скоро и теб ще те има в графата ми се вижда.
Просто не е разрешено.
Просто не е разрешено.
Отказах се вече от рачилото.
Имаш ли инфо за рибарника на Гуньо в разсадника- как се стига дотам и от колко часа работи.
Имаш ли инфо за рибарника на Гуньо в разсадника- как се стига дотам и от колко часа работи.
- nordf
- вече хвърля и на тежко
Колега какво ще дириш на разсадника? Защо не се ориентираш към Агов дол или Влашки дол. Излизат добри шарани. Така съм чул, но инфо за такса и улов не мога дам, понеже не съм в БГ, но можеш да разпиташ. До колкото знам, мисля, че таксата бе 5 лв. за деня и се плаща само шарана и толостолоба, ако искаш да го вземеш. Каракуда колкото си хванеш. На с.Мраморен е същото.
Иначе до разсадника се стига лесно. Враца-> с. Лиляче, на около 1 км. след като напуснеш ж.к. Дъбника,срещу бившето ДЗС е портала на разсадника, точно до шосето е. Оставяш колата отвън и влизаш пеш. Ще те посрещне пазача, който ще ти даде подробно инфо, колко е таксата, как и какво трябва да спазваш, какво ти е разрешено и какво ти е забранено. Успех
Иначе до разсадника се стига лесно. Враца-> с. Лиляче, на около 1 км. след като напуснеш ж.к. Дъбника,срещу бившето ДЗС е портала на разсадника, точно до шосето е. Оставяш колата отвън и влизаш пеш. Ще те посрещне пазача, който ще ти даде подробно инфо, колко е таксата, как и какво трябва да спазваш, какво ти е разрешено и какво ти е забранено. Успех

Тенкю,
разправят че каракудата тан е за изтребване и може да се наскубят 10 кила- ще снимам какво съм (не съм ) хванАл.
Поздрави на всички рибари от региона.
разправят че каракудата тан е за изтребване и може да се наскубят 10 кила- ще снимам какво съм (не съм ) хванАл.
Поздрави на всички рибари от региона.