Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

пробен репортаж
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: пробен репортаж
Много ми хареса репортажа,но много "Европейци" има които само серат по темите.
If we are what we eat, tomorrow I could be you.
- antivik
- кандидат преподавател
Ха те така се прави излет
. Щом още с разпъването се слага и бирата късмета е осигурен
. Страотен излет, репортаж и още по-страотни рибоци, а щом си решил и си си взел, с нищо не си нарушил законите. Продължавай да пускаш теми и снимки, че някои от нас само така може да видим таквиз дзверове
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Поздравления за успеха релакса и въобще целия излет!Бил си толкова път с тази цел да удари сериозна риба на въдиците.Подготовка, захранки,стръв и тн.Имал е успех човека релаксирал е в добра компания какво повече!!!Браво колега само така!Успех и занапред!!!!
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Преживяването е било страхотно - релакс и емоционален риболов. Това е почивката! Браво колега, продължавай да ги хващаш големите и другия път дано още по-голямо добиче ти се закачи! Поздрави и наслука! 

- kodek
- ще става разбирач
Браво ,хубав репортаж.За тия дето не взимат хич риба , да отидат в кауфланд да си купят дива каракуда - гръцка за 3.99лв.кг. или мряна 5.99лв.за кг. замразена - нечистена и с червени петна и да са спокойни, че са спасили популацията в БГ!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Много съм изненадан, че едни и същи членове на форума, пускат постове във множество теми и критикуват колеги описали своя излет и постнали снимка на рибите, за това че не са ги върнали обратно.
Затова, лично аз, ще породължа да пиша и снимам, когато хвана нещо, за което си заслужава !!!
Нека всички, които могат да ловят риба и да разкажат за излета си да продължават.
Смятам, че постъпката на Телескоп, който си изтри темата, заради мнение на някой от кибиците, от когото не съм прочел нищо смислено, е неправилна.
Все пак сайта се казва: "На риба" !!!
Ако стане "Хвани и пусни", тогава те са на ход.
Затова, лично аз, ще породължа да пиша и снимам, когато хвана нещо, за което си заслужава !!!
Нека всички, които могат да ловят риба и да разкажат за излета си да продължават.
Смятам, че постъпката на Телескоп, който си изтри темата, заради мнение на някой от кибиците, от когото не съм прочел нищо смислено, е неправилна.
Съгласен съм с теб.Нека всеки хвене и сподели с другите,затова е форума.Тука има много разбирачи дето само чукат по клавиатурата,но нямат и един излет споделен,просто трупат мненийца.Иначе най-естественото нещо е да си вземеш хваната риба.Поздравления към колегата за слуката и дано има още такива репортажи иначе няма нужда и от форум.G.Petkov написа:Много съм изненадан, че едни и същи членове на форума, пускат постове във множество теми и критикуват колеги описали своя излет и постнали снимка на рибите, за това че не са ги върнали обратно.
Остави само стъпки
Страхотни риби и снимки-БРАВО!!!

Най-напред: Браво за риболовния излет и двата рибока. Поздрави за споделените мигове и репортажа.
А сега и едно малко отклонение:
Колеги, прекалените светци и на богу не са драги, защото прекалени светци няма. Нищо нередно и извън закона няма в репортажа на колегата. Ама нищо.
Има няколко момента: Или хващаш и пускаш веднага, или хващаш и задържаш (в законното количество), или хаващаш и пускаш, но си задържаш нещо пак в разрешеното от закона. Къде е проблема бе колеги, че оплюхте репортажа?
Ами, бил вързан на въженце!!! Ами колегата е решил да си го задържи!!! Дали ще е на въженце, в живарник, в кофа или на тревата - той си е решил да си го задържи!!! Има пълното право!!! Щом ще си го задържа, какво значение има как го съхранява?
Ако е решил да го пусне - то тогава не е редно да е с въженце, в живарник, на земята или в кофа!!!
Да, ама той си го задържа. Какъв е проблема???
Хайде стига вече със залитания. Всеки има право на избор - личен избор, но в рамките на закона. А в този случай няма нищо незаконно. Какъв ви е проблема?
С годините, всеки преминава през различни етапи в риболова. След време, всеки риболовец, който е решил да бъде такъв достига до някои изводи и придобива други навици, които го водят по пътя към съвършенния релакс. Нека да бъдем толерантни към хората, които споделят релакса си и които не са нарушили законите. С времето, нещата ще си застанат на необходимата писта.
И не ми говорете за МЕТРО, супрмаркети, рибарски магазини с "прясна" и замразена риба!!! Кой ми гарантира в тези магазини нейния произход, чистота, качество и вкус ??? Чии бракониерски джобове да пълня???
А сега, още веднъж поздрави за излета, репортажа и красивите рибки. Поздрави колега.
А сега и едно малко отклонение:
Колеги, прекалените светци и на богу не са драги, защото прекалени светци няма. Нищо нередно и извън закона няма в репортажа на колегата. Ама нищо.
Има няколко момента: Или хващаш и пускаш веднага, или хващаш и задържаш (в законното количество), или хаващаш и пускаш, но си задържаш нещо пак в разрешеното от закона. Къде е проблема бе колеги, че оплюхте репортажа?
Ами, бил вързан на въженце!!! Ами колегата е решил да си го задържи!!! Дали ще е на въженце, в живарник, в кофа или на тревата - той си е решил да си го задържи!!! Има пълното право!!! Щом ще си го задържа, какво значение има как го съхранява?
Ако е решил да го пусне - то тогава не е редно да е с въженце, в живарник, на земята или в кофа!!!
Да, ама той си го задържа. Какъв е проблема???
Хайде стига вече със залитания. Всеки има право на избор - личен избор, но в рамките на закона. А в този случай няма нищо незаконно. Какъв ви е проблема?
С годините, всеки преминава през различни етапи в риболова. След време, всеки риболовец, който е решил да бъде такъв достига до някои изводи и придобива други навици, които го водят по пътя към съвършенния релакс. Нека да бъдем толерантни към хората, които споделят релакса си и които не са нарушили законите. С времето, нещата ще си застанат на необходимата писта.
И не ми говорете за МЕТРО, супрмаркети, рибарски магазини с "прясна" и замразена риба!!! Кой ми гарантира в тези магазини нейния произход, чистота, качество и вкус ??? Чии бракониерски джобове да пълня???
А сега, още веднъж поздрави за излета, репортажа и красивите рибки. Поздрави колега.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
Евала колега, екстра риболов и репортаж. Хапвай си читава рибка, да ти е сладко. А "майсторите" да си взимат вмирисаните ГМО мутанти от паткарниците и да си пускат дивите риби на воля. Или да живеят при англичаните , като се сравняват с тях. Защо не сравняват заплатите и пенсиите, а само начина на мислене и живот.....но това вече е друга тема.
- Vesko1
- сериозен играч
Относно въженцата,които така вадят очите на някои колеги...да споделя.Миналата година имах кръгъл живарник и понеже нямаше време да снимаме рибите..решихме да се снимаме накрая на риболова.Да ама не..едната скъсала живарника с гръбния шип и 3 -те най големи риби(амур 8кг,и 2 шарана между 4 и 5кг) си биха камшика през дупката.Ако бяха на въженца..това нямаше да се случи.Сега съм с правоъгълен живарник и няма грижи...но тогава бая псувни изпсувахме с приятелчето.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.