пробен репортаж

Модератори: bobopeli, sapuna

simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: пробен репортаж

Мнение от simo72 »

Убави рибета !!!!
:drinkers: :drinkers: :drinkers:
Върл Shimano фен!
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

Страхотен излет със златната рибка :)
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
gochev86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gochev86 »

Много ми хареса репортажа,но много "Европейци" има които само серат по темите.
If we are what we eat, tomorrow I could be you.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Ха те така се прави излет :D . Щом още с разпъването се слага и бирата късмета е осигурен :wink: . Страотен излет, репортаж и още по-страотни рибоци, а щом си решил и си си взел, с нищо не си нарушил законите. Продължавай да пускаш теми и снимки, че някои от нас само така може да видим таквиз дзверове :drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
gotra
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gotra »

Поздравления за успеха релакса и въобще целия излет!Бил си толкова път с тази цел да удари сериозна риба на въдиците.Подготовка, захранки,стръв и тн.Имал е успех човека релаксирал е в добра компания какво повече!!!Браво колега само така!Успех и занапред!!!!
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Преживяването е било страхотно - релакс и емоционален риболов. Това е почивката! Браво колега, продължавай да ги хващаш големите и другия път дано още по-голямо добиче ти се закачи! Поздрави и наслука! :wink:
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

Браво ,хубав репортаж.За тия дето не взимат хич риба , да отидат в кауфланд да си купят дива каракуда - гръцка за 3.99лв.кг. или мряна 5.99лв.за кг. замразена - нечистена и с червени петна и да са спокойни, че са спасили популацията в БГ!
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Много съм изненадан, че едни и същи членове на форума, пускат постове във множество теми и критикуват колеги описали своя излет и постнали снимка на рибите, за това че не са ги върнали обратно.

Затова, лично аз, ще породължа да пиша и снимам, когато хвана нещо, за което си заслужава !!!
Нека всички, които могат да ловят риба и да разкажат за излета си да продължават.

Смятам, че постъпката на Телескоп, който си изтри темата, заради мнение на някой от кибиците, от когото не съм прочел нищо смислено, е неправилна.

Все пак сайта се казва: "На риба" !!!

Ако стане "Хвани и пусни", тогава те са на ход.
gergi762
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi762 »

G.Petkov написа:Много съм изненадан, че едни и същи членове на форума, пускат постове във множество теми и критикуват колеги описали своя излет и постнали снимка на рибите, за това че не са ги върнали обратно.

Затова, лично аз, ще породължа да пиша и снимам, когато хвана нещо, за което си заслужава !!!
Нека всички, които могат да ловят риба и да разкажат за излета си да продължават.

Смятам, че постъпката на Телескоп, който си изтри темата, заради мнение на някой от кибиците, от когото не съм прочел нищо смислено, е неправилна.

Все пак сайта се казва: "На риба" !!!

Ако стане "Хвани и пусни", тогава те са на ход.
Съгласен съм с теб.Нека всеки хвене и сподели с другите,затова е форума.Тука има много разбирачи дето само чукат по клавиатурата,но нямат и един излет споделен,просто трупат мненийца.Иначе най-естественото нещо е да си вземеш хваната риба.Поздравления към колегата за слуката и дано има още такива репортажи иначе няма нужда и от форум.
Остави само стъпки
Аватар
drebss
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от drebss »

Страхотни риби и снимки-БРАВО!!!
:smt038 :smt038 :smt038
:partyman:
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Най-напред: Браво за риболовния излет и двата рибока. Поздрави за споделените мигове и репортажа.

А сега и едно малко отклонение:
Колеги, прекалените светци и на богу не са драги, защото прекалени светци няма. Нищо нередно и извън закона няма в репортажа на колегата. Ама нищо.

Има няколко момента: Или хващаш и пускаш веднага, или хващаш и задържаш (в законното количество), или хаващаш и пускаш, но си задържаш нещо пак в разрешеното от закона. Къде е проблема бе колеги, че оплюхте репортажа?

Ами, бил вързан на въженце!!! Ами колегата е решил да си го задържи!!! Дали ще е на въженце, в живарник, в кофа или на тревата - той си е решил да си го задържи!!! Има пълното право!!! Щом ще си го задържа, какво значение има как го съхранява?

Ако е решил да го пусне - то тогава не е редно да е с въженце, в живарник, на земята или в кофа!!!
Да, ама той си го задържа. Какъв е проблема???

Хайде стига вече със залитания. Всеки има право на избор - личен избор, но в рамките на закона. А в този случай няма нищо незаконно. Какъв ви е проблема?

С годините, всеки преминава през различни етапи в риболова. След време, всеки риболовец, който е решил да бъде такъв достига до някои изводи и придобива други навици, които го водят по пътя към съвършенния релакс. Нека да бъдем толерантни към хората, които споделят релакса си и които не са нарушили законите. С времето, нещата ще си застанат на необходимата писта.

И не ми говорете за МЕТРО, супрмаркети, рибарски магазини с "прясна" и замразена риба!!! Кой ми гарантира в тези магазини нейния произход, чистота, качество и вкус ??? Чии бракониерски джобове да пълня???

А сега, още веднъж поздрави за излета, репортажа и красивите рибки. Поздрави колега.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Аватар
Bethoven
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Bethoven »

Евала колега, екстра риболов и репортаж. Хапвай си читава рибка, да ти е сладко. А "майсторите" да си взимат вмирисаните ГМО мутанти от паткарниците и да си пускат дивите риби на воля. Или да живеят при англичаните , като се сравняват с тях. Защо не сравняват заплатите и пенсиите, а само начина на мислене и живот.....но това вече е друга тема.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Относно въженцата,които така вадят очите на някои колеги...да споделя.Миналата година имах кръгъл живарник и понеже нямаше време да снимаме рибите..решихме да се снимаме накрая на риболова.Да ама не..едната скъсала живарника с гръбния шип и 3 -те най големи риби(амур 8кг,и 2 шарана между 4 и 5кг) си биха камшика през дупката.Ако бяха на въженца..това нямаше да се случи.Сега съм с правоъгълен живарник и няма грижи...но тогава бая псувни изпсувахме с приятелчето.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”