Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Риби и емоции на спининга.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- кандидат преподавател
Re: Първи риби и емоции на спининга.
Браво за хъса за излетите и добрия разказ!Аз започнах с уловени кефали и ме зачеса спининг-крастата,а ти,щом си започнал и със щуки,отърване няма до гроб 

- Vid
- кандидат преподавател
Супер репортаж, браво
И ти желая още много риболовна тръпка, емоции и хубави риби. Такъма ти е добър, ползвам същия изключая пръчката, макаричката и плетеняка са най добрите на БГ пазара за цената си разбира се, тормозя ги 2-ра година и продължавам да им се кефя 
Видейки мястото от снимките, това е старата баластерна под бента на с.Брод. Там колегите вадеха добри щуки на тапа, но на спининг не съм чул някой да е имал твоя успех. Зная за един сом изкаран преди месец към то 20 и кусур кила, но в самото течение на реката....
Поздрави, може да се засечем някога и някъде по реката....

Видейки мястото от снимките, това е старата баластерна под бента на с.Брод. Там колегите вадеха добри щуки на тапа, но на спининг не съм чул някой да е имал твоя успех. Зная за един сом изкаран преди месец към то 20 и кусур кила, но в самото течение на реката....
Поздрави, може да се засечем някога и някъде по реката....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Перфектно....
още много такива репортажи и емоции....
...а щуката е страхотна....много добра....

...а щуката е страхотна....много добра....

Айде брат като си дойда другия път в Хасково искам сом да фанеш,ако не щи скрия всички примамки

- mitko ribara
- ще става разбирач
Колега много ме изкефи браво!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
- icokanev
- вече хвърля и на тежко

Ако знаеш, значи можеш, иначе ... се учиш!
Чудесен излет Колега,
И аз вчера на 11.07 минах през Брод и похвърлях на същите места между 9-11 но без твоя успех., Преди това бях на Злато Поле, където целенасочено търсих зъбатките, а те къде са се скрили, под падналите тополиииииии
Пожелавам още много слуки
И аз вчера на 11.07 минах през Брод и похвърлях на същите места между 9-11 но без твоя успех., Преди това бях на Злато Поле, където целенасочено търсих зъбатките, а те къде са се скрили, под падналите тополиииииии

Пожелавам още много слуки
- daniel defoe
- разбира нещата
Благодаря, за споделеното преживяване - почувствах се, все едно че съм бил там.
Много слука да имаш с новия такъм
Много слука да имаш с новия такъм

- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Супер репортаж и страхотна щука-БРАВО!!!

Значи въдицата е клас М, а строя мисля ,че е средно-бърз. Ето тук можеш да погледнеш видеото, което направих за нея. До сега не съм имал подобна въдица, все пак ми е първи спининг. Червената блесна с плетеното влакно отиваше на около 30-тина метра дистанция. В магазина въдицата на везната показа 193 грама.kesh написа:Би ли дал малко инфо за въдицата относто строя-мека, твърда, как ти се струва. И също да попитам каква дистанция постигаш с блесни като тази червената №2 по мои виждания. Може и на лично, ще съм ти благодарен
Цяло лято се очертава да съм си в Хасково, няма да е лошо да идем да помятаме някоя вечер или сутирнVid написа:може да се засечем някога и някъде по реката....

Хаха брато отиваме и го фащаме тоя сом...няма мърданеpiso написа:Айде брат като си дойда другия път в Хасково искам сом да фанеш,ако не щи скрия всички примамки![]()
![]()
![]()

Благодаря за позитивните коментари колеги

По-изчерпателен отговор никой не ми е давал
Благодаря! И... какви хубави места има надолу по реката по вашия край, само мога да ви завиждам 

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
-
- научил се да хвърля
Оффф, как ме сърбят ръцете да развартя макарата ама ми се счупи хубавата въдичка
Много красиви зверчета си извадил.
Пожелавам ти само по-големи и повече щуки.

Много красиви зверчета си извадил.
Пожелавам ти само по-големи и повече щуки.
Хвани, Снимаи, Пусни!!!!
Трите мои правила
Трите мои правила
Прекрасен разказ!Благодаря, че го сподели с нас
Благодаря, че се радвате заедно с мен колеги
. Мисля, че няма да имате нищо напротив да пускам тука в тази тема излетите си със спининг за този сезон (един вид архивно документиране с времето)
Ето и излет N3
:
Петък вечерта след работа решихме с един колега от работата, след като падне Слънчо, да направим едно вечерно излетче на Марица. Към 19 и 30 вече бяхме започнали да мятаме. Нагазихме във водата до коляно, а тя топла като чайче-напечена. Започнах с по-големите воблери 5 и 7 см да проверя има ли около нас големи риби. Удар обаче нямаше. Затова реших да премина на по-малка въртяща се блесна.
Първата риба за излета-атакува блесната на 1м от мен със скок във въздуха
голям гладник
:

Малко ме е яд, че не си взех фотоапарата, щото можех да направя много яки кадри на залез, но какво да се прави.
Слънчо вече си отива у тях-дивна красота:

Реших да продължа със същата блесна и не сгреших :

Ето още един :

Моя колега успя да закачи на една малка Мепс (въртележка) със медна на цвят лопатка една щучка 20 см. Това беше при него слуката. На отсрещния бряг (срещу нас) един колега на спининг удари една щука около 2кг в самото течение, което много ме изненада. Голям кеф да видиш как вадят "отстрани" такова парче. Щуката подскочи 3 пъти във въздуха разтръсквайки главата си наляво надясно. След 5-6 минутки колегата я кепчоса и направи удара на вечерта. Наоколо имаше и други рибари със спининг, но при тях нямаше слука. Нямаше слука и при един дядо на булдото.
Приключихме в 21 и 20 излета, защото нали знаете, комарите ни взеха за мезе

Ето и излет N3

Петък вечерта след работа решихме с един колега от работата, след като падне Слънчо, да направим едно вечерно излетче на Марица. Към 19 и 30 вече бяхме започнали да мятаме. Нагазихме във водата до коляно, а тя топла като чайче-напечена. Започнах с по-големите воблери 5 и 7 см да проверя има ли около нас големи риби. Удар обаче нямаше. Затова реших да премина на по-малка въртяща се блесна.
Първата риба за излета-атакува блесната на 1м от мен със скок във въздуха

Малко ме е яд, че не си взех фотоапарата, щото можех да направя много яки кадри на залез, но какво да се прави.
Слънчо вече си отива у тях-дивна красота:

Реших да продължа със същата блесна и не сгреших :

Ето още един :

Моя колега успя да закачи на една малка Мепс (въртележка) със медна на цвят лопатка една щучка 20 см. Това беше при него слуката. На отсрещния бряг (срещу нас) един колега на спининг удари една щука около 2кг в самото течение, което много ме изненада. Голям кеф да видиш как вадят "отстрани" такова парче. Щуката подскочи 3 пъти във въздуха разтръсквайки главата си наляво надясно. След 5-6 минутки колегата я кепчоса и направи удара на вечерта. Наоколо имаше и други рибари със спининг, но при тях нямаше слука. Нямаше слука и при един дядо на булдото.
Приключихме в 21 и 20 излета, защото нали знаете, комарите ни взеха за мезе