Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

ЧУДНО МЕСТЕНЦЕ
Модератор: bobopeli
И сега какво излезе?Отнесе го единствения човек,който сподели къде и какво има!Ясно е че има много хора,които са му сърдити,защото знаят това място,правят добри излети,но го пазят за себе си и не дават инфо!Пиша това,защото така или иначе вероятността да отида там,граничи с нулата,така че не съм пряко заинтересован.Но и в двата форума,под претекст,че се чете от бракониери,не се дава почти никаква,или често дори умишлено грешна информация!Поради това честно казано не разчитам на тях при планиране на излетите си!
Ако съм засегнал някого,сори!Но поне за мен това е истината!
Ако съм засегнал някого,сори!Но поне за мен това е истината!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
анджьк,йоцо,анджьк- иаз тва имам впредвид-то хубаво да споделиш,ама с хора разбирачи-не с говеда!аз ведньж така вметнах,че на язовир искьр-до софия как се лови скобар и ме разбиха от критика-и са прави хората- верно,на никой не сьм отказал да дам сьвет(доколкото мога и знам ест)но в тая Бьлгария са трагични просто нещата!а относно ангел123-ти брато ми стана идол
много ти се радвам-такива,като тебе повече да имаше,а не като..ОНИЯ
п.с.кьм модераторите:престанете да ме модерирате-това,че тук там сьм вметнал некой виц не ме прави спамаджия,просто искам да поразвеселя дадения форум и да дам малко майтап на място,предполагам
иначе,кво?"ако искате да разберете,то идете на форум вицове и еди кво си"?мерси за вниманието 

п.с.кьм модераторите:престанете да ме модерирате-това,че тук там сьм вметнал некой виц не ме прави спамаджия,просто искам да поразвеселя дадения форум и да дам малко майтап на място,предполагам

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Адмирации колега Ангел 123, ако има поне още 10-20 човека като вас
форума ще а 100-тици пъти по интересен
Това че браконери четяли форумите и излавяли рибата после си е абсолютна глупост.
Ще седне да се рови някой който изкарва пари от продажба на риба в някакви форуми, има си много други къде къде по лесни начини.
За какво се крият места, да не би някой да отиде и да ви излови 2-те пъстървички който си хващате и пускате всяки уйкенд
Или да не ви хванат големите шарани и да ги изядът
Единствено съм съгласен за сомските места и то кльонкаджийските, там просто повече хора си пречат.
Не веднъж съм казвал че риба с въдица е невъзможно да се излови.
Айде подпалих, обещавам като събера малко мерак, ще пусна тема с всички закътани места който знам покрай- Русе и София и се надявам да бъда освиркан и псуван от снобари и комплексари
.
Форумите са създадени с цел информиране и запознанства.
А мисля че информацията беше най-скъпото нещо на този свят.
Когато се преместих в София да уча, питах във форума къде може да си хвана риба ама инфо нц.
Отидох до първия магазин който видях и ми казаха абсулючно всичко което ме интересуваше, че и пъстървови рекички даже
Е кажете ми тогава какъв е смисъла на криенето на информация
Присъединявам се към поканата на Диканаров, колеги Angel 123 и Joco
заповядайте на срещата ни на 22.02 ще срещнете много съмишленици

форума ще а 100-тици пъти по интересен

Това че браконери четяли форумите и излавяли рибата после си е абсолютна глупост.
Ще седне да се рови някой който изкарва пари от продажба на риба в някакви форуми, има си много други къде къде по лесни начини.
За какво се крият места, да не би някой да отиде и да ви излови 2-те пъстървички който си хващате и пускате всяки уйкенд

Или да не ви хванат големите шарани и да ги изядът

Единствено съм съгласен за сомските места и то кльонкаджийските, там просто повече хора си пречат.
Не веднъж съм казвал че риба с въдица е невъзможно да се излови.
Айде подпалих, обещавам като събера малко мерак, ще пусна тема с всички закътани места който знам покрай- Русе и София и се надявам да бъда освиркан и псуван от снобари и комплексари

Форумите са създадени с цел информиране и запознанства.
А мисля че информацията беше най-скъпото нещо на този свят.
Когато се преместих в София да уча, питах във форума къде може да си хвана риба ама инфо нц.
Отидох до първия магазин който видях и ми казаха абсулючно всичко което ме интересуваше, че и пъстървови рекички даже

Е кажете ми тогава какъв е смисъла на криенето на информация

Присъединявам се към поканата на Диканаров, колеги Angel 123 и Joco
заповядайте на срещата ни на 22.02 ще срещнете много съмишленици

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
относно горящите мрежи и битите педали-ангеле мой,скара се прави с широколистни дьрвета-никога с бор,ела и....мрежи
изльчват силно отрвни пушеци и това не е добре!!!!глей там нещо-дьб,бук,топола или джанка-най добре става
а ония дето сте ги били...ми те ДРУГИ ще доидат-йок и че нема да се врьщате там 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
а това дето ивак го вика е верно-в доста магазини ще ти дадат информация и пр-даже сега има един в младост 4 дето вьпреки,че е жена поназнайва некои работи и работи от 5 сутринта!!!!не,че по тва време не сьм трьгнал вече де
почнаха вече да се усещат навсякьде,че СЬРВИЗА в магазина е важен и чрез НЕГО идва оборота 

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Хора мерси за коментарите! чесно ви казвам доста ми вдигнахте адреналина, хем ме е яд хем се кефя
отначало ми стана доста кофти като видях първите коментари обаче и като видях посещенията се замислих .... те са стотици ами ако съм повлиял поне на двама....какво по добро а
А относно срещата не мога да дойда, защтото ми се роди детенце преди два месеца и трябва да си го гледаме / няма кой да ни помага / но лятото с кеф бих пйнал по бира с ВАС

А относно срещата не мога да дойда, защтото ми се роди детенце преди два месеца и трябва да си го гледаме / няма кой да ни помага / но лятото с кеф бих пйнал по бира с ВАС

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
живо здраво да ти е-мааалко го сьжалявам де-както и мойто-зима без сняг,мрьсотия,топлинни ефекти некви заради озоново дупки.....и пр-нема да има е лесно!!!!ей го мойто: http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=3
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Ivak Като ти гледам снимките-бате така се прави скара.
Стоя и си мисля и се сещам за десетки, не за 100тина случая и места кадето има добър улов и готина природа. И се чудя дали да ви ги подавам да речем на седмица по едно като нова тема или да ви ги пускам като лични и да не ги раздухвам!!!!!!!
Може ли някой да даде отговор на въпроса с думи прсти ( кое ни кара да сме стиснати? лошото във другите или във нас? а ).
До 5кила --- Верно кюфтетата се осмардяха на найлон! бяха доста гадни, но под емоцията човек не мисли какво прави и това ни дойде да им изгорим мрежите! НО СЛЕД ТОВА СПАХ ДОВОЛЕН ЦЯЛ МЕСЕЦ!
Стоя и си мисля и се сещам за десетки, не за 100тина случая и места кадето има добър улов и готина природа. И се чудя дали да ви ги подавам да речем на седмица по едно като нова тема или да ви ги пускам като лични и да не ги раздухвам!!!!!!!

Може ли някой да даде отговор на въпроса с думи прсти ( кое ни кара да сме стиснати? лошото във другите или във нас? а ).
До 5кила --- Верно кюфтетата се осмардяха на найлон! бяха доста гадни, но под емоцията човек не мисли какво прави и това ни дойде да им изгорим мрежите! НО СЛЕД ТОВА СПАХ ДОВОЛЕН ЦЯЛ МЕСЕЦ!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- krokibg
- учете се от него
Анга 123,и в двата случая ще си виновник,и ако споделиш и ако не споделиш.Моя приятелски съвет е да се ръководиш от това което ти диктува съвестта ,а после да става каквото ще става.А мисля че във форума има доста колеги който са наистина готини пичове и ще те разберат,а другите,който съм убеден са много малка част просто нямат думата.И аз направих един път като тебе,и след това на същото място стана като на Пловдивския Панаир,но какво да се прави,спрях да ходя там и започнах да обикалям и да търся рибата от Пловдив до Свиленград /по Марица/.Има толкова много места и на реките ни и по язовирите,че както казва колегата Ивак,с въдици ние любителите никога няма да сме в състояние да изловим рибата.Пък и в крайна сметка,малко хора са в състояние да се грабнат от майната си и да отидат на посоченото от някой колега място ако то е на другия край на България.В повечето случай от тази информация която се подава от съвестни колеги,се възползуват хората от региона в които се намира мястото.Ако са коректни,няма проблем и ще си хванат по някоя риба,ще си прекарат един прекрасен ден сред природата и това е,но лошото е че ако някой нямат спиране и ги водят за риба други подбуди,тогава е голям проблем,защото ако някой колега от по далече реши да дойде след това /като се опоска мястото или се наплаши рибата от панаира/ се връща валат и със огромна дупка в семейния бюджет.Аз съм се връщал също много пъти валат след някаква информация,но това незначи че риба няма,просто може да неще да вземе.Хаде със здраве и хич да не ти пука.Някой ще плюе друг ще те ругае,но живота продължава 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
До 5кила: видях изказването ти преди да те хванат модераторите!
Що те гонкат така бе човек..........?
Я погледнете тази картинка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://gallery.nariba.com/showphoto.php?photo=8206

Що те гонкат така бе човек..........?
Я погледнете тази картинка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://gallery.nariba.com/showphoto.php?photo=8206

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- barutchiata ©
- Администратор