Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Линове на Враждебна
Re: Линове на Враждебна
Страхотни рибоци,супер излет!!!

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Малко да офна темата на колегата
.Спомням си на времето като деца,когато буквално хващахме на една лесова пръчка с коркова тапа и перо от фитка през средата.Хванехме ли лин си давахме минус 10 точки,
не го имахме за риба все едно да хванеш попче на Дунава
толкова резил беше и ги пускахме,даже ако може без да ме видят другите деца,че бъзика е голям после.В селото което си прекарвах ваканциите я наричаха *карабалък* така си я наричам и до днес не,че не ми харесват като риби но ми се струва много прехвалена риба.Може би защото съм израснал с такава представа за нея хващал съм много ама наистина много от тези зелени гадини но не съм затрил нито една по-гореописаната причина
срам голям беше да хванеш от тази риба.Но към днешна дата вече ги респектирам повече.

-
- новобранец
Браво колега, адмирации за поста! Рядко някой дава толкова подробна имформация за начина, по който е излъгал рибетата.ivanminkov1981 написа:Днес ходих за няколко часа до гьола на летището(Враждебна) и след като си открих перфектната дупка в шавара на около 5 метра от брега,започнах да подхранвам с жито и бял(шарен)червей и половин час след това вече имах резултат
Такъма 0,16 основно,0,12 повод и кука 12 номер бяла,тънка с късо рамо,плувка 3 гр. подвижна тънка и дълга!
Стръвта: бял/червен/бял/бял, общо четири
Кълванетата плахи и продължителни.
Хванах общо 5 лина и няколко костурлета

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тази година лин излиза доволно. Знам няколко места, на които излизат редовно, на една и съща стръв, но предпочитам да не споделям локациите. Тия са много добри екземпляри. Добре "отгледани" Дано не отидат в някоя манджа някой път, защото наистина явно има среда за тях да растат, на мястото, където са! Браво колега - добър улов и то за спорта! Така се лови!
Евала на колегата за върнатите риби
Ако беше някой дядка 200% отиваха в тигана - "Ооо, чи кък шъ фърлъ БЛАТНЪ ПЪСТЪРУЪ уе!" (Дейба и месарите - не се наядоха
)

Ohne Fleiß - kein Preis! No pain - no gain!
Страхотни рибоци-БРАВО!!!

супер рибоци 
и АДМИРАЦИИ за пускането БРАВО КОЛЕГА
поздрави

и АДМИРАЦИИ за пускането БРАВО КОЛЕГА
поздрави
"Самая большая щука в мире является Русская щука"
- nordf
- вече хвърля и на тежко
Браво за улова и релийза.
Лин не съм ловил в БГ от 10 годишен. Както пише колегата по-горе, някога бе голяма напаст, неможеш да хванеш една каракуда от него толкова много беше. По-късно изчезна отведнъж.
Лин не съм ловил в БГ от 10 годишен. Както пише колегата по-горе, някога бе голяма напаст, неможеш да хванеш една каракуда от него толкова много беше. По-късно изчезна отведнъж.

- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
vui4o1 написа:Браво,браво!
След уточнението си спечели и моето уважение!
Лина си е прекалено хубава и скъпа риба за нашите водоеми,за да бъде улавяна само веднъж.

- rockton
- новобранец
Отличен риболов , браво, още едно браво че си пуснал линовете, красива риба , не напразно я наричат блатна пъстърва. 

Очите виждат всичко,НО не виждат себе си....0896 633459
Браво, колега за улова и за рилийза, аз вчера късен следобед бях на гьола и жената хвана 2 линчета, които тоже бяха върнати обратно. Красива риба и за жалост много рядка напоследък
По-голям шаран от рибаря няма...