Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Предложение за модератор
Модератор: sapuna
и понеже сме в препоръки аз своята дадох ти почна да спамиш и да я обсъждашAAAAAA написа:и си сметни двете функции събрани в едно какво прави.![]()

нарича се еднолично тоталитарно управление - отдавна си има точно измислен термин !!!
ти избяга от такова чак в Америка и сега акъл даваш колко е хубаво да удариш на чужд гръб 100 тояги ли ?
браво ААААААА

подържам Кроки да стане Модератор има достатъчно акъл да ти сложи БАН в миг защото ти отдавна си за него(мое лично човешко мнение)
- barutchiata ©
- Администратор
Пак докопа чужд профил и започна с простотиите.Като се въодушевиш и започваш да пишеш през два три реда.kasiel написа:и понеже сме в препоръки аз своята дадох ти почна да спамиш и да я обсъждашAAAAAA написа:и си сметни двете функции събрани в едно какво прави.![]()
![]()
![]()
по навик, позволявам си да ти отговоря:
нарича се еднолично тоталитарно управление - отдавна си има точно измислен термин !!!
ти избяга от такова чак в Америка и сега акъл даваш колко е хубаво да удариш на чужд гръб 100 тояги ли ?
браво ААААААА
подържам Кроки да стане Модератор има достатъчно акъл да ти сложи БАН в миг защото ти отдавна си за него(мое лично човешко мнение)

- krokibg
- учете се от него
Кой си ти че да даваш предложения и да намесваш името ми в разни анкети и тям подобни бе смешник???То бива простотия и наглост но твоята няма равна на никоя до сега.отдавна се опитваш да се правиш на интересен и красноречив и ти казвам не се занимавай смен и моето име,смешник.Барутчията да погледне малко и да ти затвори гадната устичка.Ти пита ли ме та да ме предлагаш за какъвто и да е бе,кой си ти та да взимаш решения вместо мен.И ако си казал нещо което наистина е на място то е че модераторите трябва ше отдавна да са ти затворили заядливата интригантска уста,Смешник ,но много те търпят хората и можеби не следят цялата помия която си излял до сега за щяло и нещяло.Наистина ако имам възможност,ще отърва хората от твоето присъствие,нямаш един пост,в който да си казал нещо позитивно освен наглите ти подмятания и жалките ти опити да подпалиш скандал наново и за голямо съжаление успя,щом ме вбеси и ме намъкваш отново в скандала.Забрави ми името и не желая да го споменаваш във връзка с каквото и да било.Ако много желаеш,стани ти какъвто искаш ако ще и .........

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!