Предложение за модератор

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

kasiel

Мнение от kasiel »

AAAAAA написа:и си сметни двете функции събрани в едно какво прави. :wink: :shock:
и понеже сме в препоръки аз своята дадох ти почна да спамиш и да я обсъждаш :lol: :lol: :lol: по навик, позволявам си да ти отговоря:

нарича се еднолично тоталитарно управление - отдавна си има точно измислен термин !!!

ти избяга от такова чак в Америка и сега акъл даваш колко е хубаво да удариш на чужд гръб 100 тояги ли ?

браво ААААААА :twisted:

подържам Кроки да стане Модератор има достатъчно акъл да ти сложи БАН в миг защото ти отдавна си за него(мое лично човешко мнение)
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

kasiel написа:
AAAAAA написа:и си сметни двете функции събрани в едно какво прави. :wink: :shock:
и понеже сме в препоръки аз своята дадох ти почна да спамиш и да я обсъждаш :lol: :lol: :lol: по навик, позволявам си да ти отговоря:

нарича се еднолично тоталитарно управление - отдавна си има точно измислен термин !!!

ти избяга от такова чак в Америка и сега акъл даваш колко е хубаво да удариш на чужд гръб 100 тояги ли ?

браво ААААААА :twisted:

подържам Кроки да стане Модератор има достатъчно акъл да ти сложи БАН в миг защото ти отдавна си за него(мое лично човешко мнение)
Пак докопа чужд профил и започна с простотиите.Като се въодушевиш и започваш да пишеш през два три реда. :lol: :lol: :lol: Много си прозрачен Жорка.Познавам ти стила на писане .Жалък си :!: .Колко ли още тъпи фокуси ще измислиш. :?: Па и нямало да се върне...Ми то никой не те е канил бе смешник.
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Жоржет ти ли си ва?Що си се скрил под полата на Касито???Ше земат да ги изплющят и него заради теб.

Аз също сам с две ръце два крака и един такова Крокчо да го надиплим за модератор ма на,нещо не му се отваря парашута :lol: :lol: :lol:
Не дърпай ...... за ......
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Кой си ти че да даваш предложения и да намесваш името ми в разни анкети и тям подобни бе смешник???То бива простотия и наглост но твоята няма равна на никоя до сега.отдавна се опитваш да се правиш на интересен и красноречив и ти казвам не се занимавай смен и моето име,смешник.Барутчията да погледне малко и да ти затвори гадната устичка.Ти пита ли ме та да ме предлагаш за какъвто и да е бе,кой си ти та да взимаш решения вместо мен.И ако си казал нещо което наистина е на място то е че модераторите трябва ше отдавна да са ти затворили заядливата интригантска уста,Смешник ,но много те търпят хората и можеби не следят цялата помия която си излял до сега за щяло и нещяло.Наистина ако имам възможност,ще отърва хората от твоето присъствие,нямаш един пост,в който да си казал нещо позитивно освен наглите ти подмятания и жалките ти опити да подпалиш скандал наново и за голямо съжаление успя,щом ме вбеси и ме намъкваш отново в скандала.Забрави ми името и не желая да го споменаваш във връзка с каквото и да било.Ако много желаеш,стани ти какъвто искаш ако ще и ......... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Решение не съм взел,а само предложение давам. :wink:

Спри да обиждаш да не съм ти виновен аз за нещо после. :wink:

Последно не те разбрах искаш ли да си модератор или не?
Не дърпай ...... за ......
Хлопалан
новобранец
новобранец

Мнение от Хлопалан »

Тука стана "Войната на клонингите 2" май :D :D :D
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Krokibg написа:Забрави ми името и не желая да го споменаваш във връзка с каквото и да било.
А6 или PENN , що вярно не вземеш да оставиш човека на мира :!: То като ви гледам сеира сте ми много интерестни , ама взе да ми става малко гадно :evil:
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”