Препоръка една

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Не съм видял някой скоро да е писал нещо смислено за риболов в този форум,а и от там идват тия заяждания май.

А по въпроса за ААААА, не съм виждал някой в този сайт който да е практикувал по невероятен и качествен риболов от него.

За което благородно му завиждам,и му благодаря че ме е направил съпричастен по някакъв начин.
Продължавай да го правиш и да ни радваш(а щом трябва ще го чета на друго място :lol: :lol: :wink: :wink: )
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Е усрахме и тая тема,но какво да се прави,ДЖИВОТ. :lol: :lol: :lol:

Аз може остро да съм влязъл във форума,но го направих заради темi от рода на 50 КИНТА МАКАРА ЗАСЕНЧВА ГОЛЕМИТЕ,2000$ СОНАР ПАДА НА 1000,МОНО ПО ЗДРАВО ОТ ПЛЕТЕНЯК...........и те точно по тая причина може да са прави,че съм захапал някои,но си има защо според мен,а и най-малко от редови член акъл ще искам,да стане mодератор,да хване бухалката и после да ми каже кой и какво. :idea:
Не дърпай ...... за ......
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

ПОНЕЖЕ ВАС ГОСПОДА МАИСТОРИ НА РИБОЛОВА .....ПОДВОДНИЯ.... ВИ ОСТАВИХА МНОГО ВРЕМЕ ДА ПЛЮЕТЕ,И ПОНЕЖЕ НА МЕН НАИСТИНА ЗА ПОСЛЕДНО МИ СЕ ИСКА ДА СИ ИЗЛЕЯ ДУШАТА ЩЕ ВИ КАЖА НАИСТИНА ЗА ПОСЛЕДНО НЯКОЛКО АМА МНОГО ПОСЛЕДНИ ДУМИ.

А ТЕ СА ЦЯЛЯТА ИСТИНА !!!!!!!

г-н ААААААААААААААААНИК НЕЗНАМКОИСИVИТVН

То е ясно само едно,не чух наистина да си казал нещо за сладководния риболов за през цялото това време на ядене на всевъзможни не толкова вкусни храни.Може да си шампион по мореплаване и подводен риболов или морски,но вие няколко обидени варненци,се наговорихте да направите всички тези поразии,и захапахте всеки който по някакъв начин ви казвал да престанете.Много сте обидчиви в тази Варна приятелю,някои спамеше непрекъснато и този някой му пусках лични съобщения,нали разбираш че и той ми одговаряше на ЛС,много малко са хората във форума с които съм влизал в пререкание,и като върна кадъра назад ,тези с които сме си казали по нещо за момент,нещата са минавали веднага,но само няколко човека се нахвърлиха стръвно срещу мен и това сте наколкото ника от Варна,само някой от вас е човека който спамеше,каквото и да кажете това е мое мнение,много бяхте настървени особенно ти мореплавателю и за какво ли,да се запита човек.И мене някой да ме обиди на лични,по начина по който аз обиждах спамера,и аз ще се нахвърля и ще правя всичко възможно да се заяждам с него.Няма да се правя на шерлок холмс,но доводите са ми толкова прости и логични,че ако съм на модераторите,дасега да съм ви затворил устите.Понеже изгонените си имаха лични вражди с Барутчията,сега се кефите и постоянно обяснявате че Жоро бил обиждал Калканчо.Ами колега той момчето се обърна към всички от форума и даде и поиска прошка,но вие варненската група подводничари,продължихте и постоянно вадехте Калканчо напред зада си намерите извинение за държанието и да припомните на хората от форума какъв мръсник се криел зад името Жоро.Веднъж не чух някой от вас да му каже направо че е такъв и такъв ,а по най долния начин със всякакви средства и епитети и спам си постигнахте каквото целяхте.В момента в който Фиксера поправи пропуска и спря спамера,се завърна ти приятелю подводничар от някякво пътуване въпреки пожеланията на някои хора.Но не Жоро ти писа на лични дати потъне лодката,а това бях аз и го пуснах пак на лични но на въпросния господин НИК74.Ти обаче понеже си комбинативен или просто така ти си мислиш,веднага хвърли топката че жоро ти го бил пратил,ДА АМА НЕ.АЗ ГО ПРАТИХ ПОЖЕЛАНИЕТО ЗА ЛОДКАТА. Каквото и да говориш.През цялото време ти и твоите приятели или ти с другите ти НИКОВЕ,неспря да злословиш по всички които се застъпиха за Дурумов и Жоро,и тези доводи които давам са достатъчни,да ви ненавиждам и това е.Може да говориш каквото си искаш но понеже нищо немога да докажа,не се и опитвам но това незначи че групата на подводничарите несте в центара на всичко от спама до интригите който станаха последно.Никой не защитавам но и немога да кажа лошо за хора които каквото и да са направили на теб и твоятя агитка,на мен нищо лошо не са ми направили и може и да са се държали по някой път и лошо евентуал но с някой по млод колега като КАЛКАНЧО,на доста хора им е било приятно да им четат според вашите твърдения "ПРОСТОТИИТЕ".дОСТАТЪЧНО ПИСАХ И ВЕЧЕ МИ ОЛЕКНА НО САМО ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА ГОСПОДА ПОДВОДНИЧАРИ,АКО БАРУТЧИЯТА НЕ СЕ БЕШЕ СКАРАЛ С ОТЕЦА И ДРУГИТЕ,КАТО ИМ ЗНАМ ГОЛЕМИТЕ УСТИ,НАПРАВО ЩЯХТЕ ДЯ СЕ ЗАВРЕТЕ НА МЯСТО КЪДЕТО ТРУДНО ЧОВЕК СЕ ВРЪЩА. Това са моите доводи и който иска да ги приема които иска да не ги приема,но всичко заедно със горе доло двумесечния спам доиде от вашата агитка на големите морски обидени лъвове.Ха сега приятно плаване към Америка с подводницата.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Ти си луд бате,ма направо си изчаткал.

Аз живея от 4 години че и горница в Сан Диего,каква Варна те гони???

За потъване на лодки вече ти писах веднъж - на 5 тръгнах за Мексико,това ми е работата и се върнах около 15 aко правилно помня.Ти си тотално изчаткал ако ме питташ мен.Поне се огледай преди да пишеш небивалици,поне ще знаеш къде се намирам и какво правя,че едnо и също ти говоря ма на,баркаsh ме с няко.

Ще ме накараш да питам някои модератор да ти доказва специално на теб,че друг ник нямам и не съм регистриран под друг,ма ти нали си знаеш твоето.

Радвам се,че ти олекна,ма не си прав и това го знаят хиляди.На ти тема да четеш,барем зацепиш за кво иде реч.

http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=9981

Като се начетeш ще те помоля да слагаш тук таме по нов ред,че трудно ти се четат ..........И още нещо.Още веднъж ако ме обидиш и ще ти тегля една майна,както искаш така го разбирай това. :wink: :D
Последно промяна от AAAAAA на Сря Фев 21, 2007 1:16 am, променено общо 1 път.
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Пич,те ти извадка от личните ми да се светнеш с кой и кога сам си писал поне.Малко може и да нарушавам или да излагам тия с които сме си писали,но съвсем нормални те съветвам да пиеш една студена вода и да не се излагаш.
Много хора видяха какво ми пожела Отчето преди да тръгна,много хора са наясно къде сам и с какво се занимавам.Казах,че и снимки ще има,ма на,ти си знаеш твоето.
Ще те изритат и теб ма няма да съм ти виновен аз ако продължаваш така.

Темата е ясна,примера и той,да не се чуди някои защо някои хора избягват да пишат тук. :wink:

:D Леко сам го променил това,че много инфо даваше. :D
Последно промяна от AAAAAA на Сря Фев 21, 2007 1:40 am, променено общо 1 път.
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Саjялявам,че се налага да занимавам модератор с разни небивалици,но моля да провери дали аз имам друга регистрация.

Също така като леко предупреждение пиша,че при още една обида от страна на КРОКОДИЛА ще ми развърже езика,че ме води с доста в резултата по обиди,а както някои си спомня и аз мога да се пробвам.

Кроки,няма как да мелим брашно с тебе,аз не се сещам къде те дебна,но ти си след всяко мое мнение напоследък.Кажи ми нещо на въпреки и ще те метна и теб па да видим кой ще оцелее в мелето. :wink:

Айде и не се коси,всичко пак в твоите ръце го оставям,ти си прецени дали и какво си заслужава.Има вероятност и да спечелиш обаче. :D
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ти започна първи !!!!Казах също че това са си мои разсъждения.Има различни програмки и не искам да го умувам,искати се да съ млуд но наистина приключвам да се разправям с вас кълна се че ще ви подминавам като малка гара из форума.За мен не съществувате.Една групичка сте варненска.Приключвам и ако искаш най добре да не се занимаваме един със друг.Аз ти/ви/ казах какво мисля ти също и мисля че вече нямаме какво да си кажем един за друг.Край приключвам и не желая да се занимавам с вас по никакъв повод.Има достатъчно колеги с които да си говоря за риби.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

А е те тва е приказка.Нямам против и на ТИ да ми говориш,но и на ВИЕ става.

Прегледай ми всичките мнения по всичките теми ако искаш да видим кой и къде е почнал ако има значение това за теб и ще видиш кой кого нарече БОКЛУК,а аз даже не съм бил тук по това време.

А и още нещо пак да кажа докато не съм я забравил тая тема.АЗ КАТО ПОЧНА СИ ЛИЧИ МНОГО,НЕ СЪМ ПОЧНАЛ ОБАЧЕ. :wink:

Горното е едно добро решение от твоя страна,дано само си удържиш на думата.

Лека вечер.
zlak
новобранец
новобранец

Мнение от zlak »

Разгеле!
Хайде сложете точката на всичко това и от тук нататък да се пише САМО за риба!
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”