Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дивото....зове! 2-ра серия...
- Vesko1
- сериозен играч
Re: Дивото....зове! 2-ра серия...
Бай риболовчо.... определението -"селски пръчки " е начин на поведение....а не дали са от град или село.Нещо пак не си в час май...или кафенцето ти е загорчало сутринта.ribolovcho написа:Най се дразним като някой използва определението ::селски"" ами ако са били градски пръчки ..защото аз на повечето язовири където съм бил са пускали музиката все градски
тарикати а не <<селски>>..

За дивите места колега Красимир Атанасов...се редят на опашка.Предават се от група на група...така ,че много трудно може човек да се нареди на такова място.Нашите градски знаят за какво говоря...тръгне ли мълвата че излиза...веднага дивите места се запазват от местните....за определени хора и групи.Има местни хора,които това им е работата.Наричат ги "чираци"...пазят места,помагат на "чорбаджията" риболовец в грубата работа...и т.н......Имаме си ние едно тайно такова...но водата е много високо още...чакаме я поне метър да падне...и тогава вече сме там и дано щастливата "Фортуна" ни навести...Красимир Атанасов написа:Силни репортажи и излети правиш,за което браво от мен.Но все нещо ти скопява риболова,не ти върви колега с местата и това е.Всеки път нещо или някои те цака с топла бира.Явно трябва да избираш от диво,по-диво да го ева за да си направиш густото както ти се иска.Там пък сигурно друго зло ще се появи най-вероятно.Пожелавам ти повече късмет за напред.И дано скоро ни направиш свидетел на така жадувания от тебе трофей.
Последно промяна от Vesko1 на Пон Авг 06, 2012 12:34 pm, променено общо 1 път.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
А спрете се де.Вие двамата, да не сте зодия Овен.
ПП Колега Ribolovcho-прав си,ние тука българите в Кърджали,говорим само на турски.
ПП Колега Ribolovcho-прав си,ние тука българите в Кърджали,говорим само на турски.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
А сега бати Весе, си представи до тебе рокерски събор, някъде около 60-70 рокери със жените и децата стават някъде около стотина човека, музика до дупка, фоерверки, стрелби с ловни пушки и пистолети, вой на пияни и дрогирани рокери и рокерки, маси и стове във водата, плъзгач с очевидно доста голям мотор минаващ на 3 метра от шамандурата ми през 20-тина минути.Но знаеш ли бати Веско всичката тази пасмина не бяха от село а бяха от Софето.Те това преживях при последното ми ходене "горе".Само споделям без да искам някой да ми съчуства!
Георги Тенев
Поздравления и от мен!Както винаги си на ниво.Не обръщай внимание на тези които плюят и злословят и се чудят с кого и с какво да се заядат!Радвай ни и занапред с подобни и с по-хубави репортажи!
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
- Vesko1
- сериозен играч
Благодаря градски за добрите думи.Наслука и на теб.gotra написа:Поздравления и от мен!Както винаги си на ниво.Не обръщай внимание на тези които плюят и злословят и се чудят с кого и с какво да се заядат!Радвай ни и занапред с подобни и с по-хубави репортажи!

Точно на такова трудно достъпно място бях в събота, където се стига само с лодка и познай? Един идва през ноща и след известен диалог видя че сам го надушил и направо си ми рече: -Аз ще пусна 4 мреже но не се притеснявайте ще ида по-нагоре. Такаче и на труднодостъпни места няма спасение. 

- Vesko1
- сериозен играч
Ти нямаш ли телефон...да звъннеш на 112 (безплатно е)...да го сгащят нашите като си ги прибира на сутринта "мрежете".Звъниш..след малко ти се обажда Миро...и му обясняваш къде са мрежите.Те ще го дебнат...и ще го набарат,както набараха една бракониерка докладвана от мен на долния...dgeto написа:Точно на такова трудно достъпно място бях в събота, където се стига само с лодка и познай? Един идва през ноща и след известен диалог видя че сам го надушил и направо си ми рече: -Аз ще пусна 4 мреже но не се притеснявайте ще ида по-нагоре. Такаче и на труднодостъпни места няма спасение.

Викам на колегата че ще званя на ИАРА, а той ме разобеди да се обадя сутринта, че най-много нас да нарисуват с тоя ноещем риболов. Съгласих но гредъ оня в 4:30 ги събра, беше ги пуснал в 22:00. Иначе и аз като тебе се бях надъхал на диви шарани но излета ми беше 24 часов с 10 кила царевица и като добавим тея мрежи шансовите ми бяха една голяма НУЛА.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
dgeto написа:Викам на колегата че ще званя на ИАРА, а той ме разобеди да се обадя сутринта, че най-много нас да нарисуват с тоя ноещем риболов. Съгласих но гредъ оня в 4:30 ги събра, беше ги пуснал в 22:00. Иначе и аз като тебе се бях надъхал на диви шарани но излета ми беше 24 часов с 10 кила царевица и като добавим тея мрежи шансовите ми бяха една голяма НУЛА.
Ами то реално и Вие сте биле за акт , та става гузен негонен бяга ! Как не можахте да му вземете мрежите с колегата ти и да ги запалите ? А можеше въпреки всичко да се обадиш посред нощ и да си извадиш въдиците от водата ! Но и това не сте направили , та по добре не ги пиши такива работи ! Ти реално си признаваш ,че ловите нощем и се договаряте с мрежари ба. мааму

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vesko1
- сериозен играч
Не ми се вярва на човек подаващ сигнал за мрежи ,да направят проблем за пръчки във водата.Но ти си знаеш най-добре.dgeto написа:Викам на колегата че ще званя на ИАРА, а той ме разобеди да се обадя сутринта, че най-много нас да нарисуват с тоя ноещем риболов. Съгласих но гредъ оня в 4:30 ги събра, беше ги пуснал в 22:00. Иначе и аз като тебе се бях надъхал на диви шарани но излета ми беше 24 часов с 10 кила царевица и като добавим тея мрежи шансовите ми бяха една голяма НУЛА.

Ако не си ти , ще е риболовчо , а земете се спрете малкоС.Върбанов написа:dgeto написа:Викам на колегата че ще званя на ИАРА, а той ме разобеди да се обадя сутринта, че най-много нас да нарисуват с тоя ноещем риболов. Съгласих но гредъ оня в 4:30 ги събра, беше ги пуснал в 22:00. Иначе и аз като тебе се бях надъхал на диви шарани но излета ми беше 24 часов с 10 кила царевица и като добавим тея мрежи шансовите ми бяха една голяма НУЛА.
Ами то реално и Вие сте биле за акт , та става гузен негонен бяга ! Как не можахте да му вземете мрежите с колегата ти и да ги запалите ? А можеше въпреки всичко да се обадиш посред нощ и да си извадиш въдиците от водата ! Но и това не сте направили , та по добре не ги пиши такива работи ! Ти реално си признаваш ,че ловите нощем и се договаряте с мрежари ба. маамуА най-лошото е ,че повечето са , като Вас !

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Митев в случая му обяснявам учтиво какво е можел да направи въпреки , че си призна сам как и той е бил в нарушение ! За кое да се спра ? Точно такива , като него са хората които трябва да попречат на това , което се приема за нормално в тази държавица !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- Vesko1
- сериозен играч
За сетен път се убеждавам...че не трябва да пускам теми от диви водоеми.Предизвикват много негативни емоции....издават местата ни.Ето току що ми се обадиха ,че на нашето място има вече 2 бивака...единия даже се похвалил на моя човек ,че прочел темата тук и се ориентирал по снимките.Айде...трийте темата и да се приключва.

- djokoriboloveca
- разбира нещата
Що не вземете с Върбанов да си бетонирате краката в някоя кофа и в най-дълбокото.Че язовирите само за вас ли са направени,музиката ви пречи на нощният риболов ли?
Щом се мръкне сядаме на ракийка, въдицине навън и музиката кой както иска.Наклон на х.я ми не искам никой да дава ,и данък обществено мнение не плащам.Язовира не е църква че да се пази тишина.На твоя язовир поставяй условия каквито щеш,на държавният всеки си прави каквото иска.
Щом се мръкне сядаме на ракийка, въдицине навън и музиката кой както иска.Наклон на х.я ми не искам никой да дава ,и данък обществено мнение не плащам.Язовира не е църква че да се пази тишина.На твоя язовир поставяй условия каквито щеш,на държавният всеки си прави каквото иска.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Джоко не четеш , а пишеш на изуст пак защото така ти изнася най-вероятно ! Казал съм и ще ти го подчертая - събирам си багажа и си тръгвам на момента или това го пропусна някъде между ракиите ? Забавни елементи има тук