Язовира -Мрамор Волуяк

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Re: Язовира -Мрамор Волуяк

Мнение от jasonsmith »

Тръгна ли каракудата или още е рано?
Аватар
kostura_24
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kostura_24 »

Рано е.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Вече не е рано :wink:
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

todoroshko написа:Вече не е рано :wink:
Колегa ще съм блaгодaрен зa мaлко повече информaция.Нa плувкa,нaдъно,стръв и т.н.Блaгодaря ти предвaрително. :drinkers:
rosen_stojanov
новобранец
новобранец

Мнение от rosen_stojanov »

StaAnt написа:
Pu6ap написа:Дайте някакво инфо... беше хубаво Язовирче.. сега какво кълве какво има как е има ли смисъл да се ходи там ?
Ей никой не пише за този волуяк а всеки ден е пълно с коли.Пишете бе колегиииии. :axe:
kolegi az sam ot mramor parvo jazovira e mnogo zatla4en predimno s tinq dalbok e edva okolo metar i po malko s iskliu4enie na stenata iz4istvaneto mu 6te struvamnogo xiledi levove taka 4e jazovira e svoboden ne e pod arenda . grebnaxa dve kofi stenata napravixa ot beton vzexa parata i begom. riba vav nego predimno karakuda i edinstveno priateli koito xodim po rekata i lovim po niakoi klen,4ervenoperka i tn. gi puskame v jazovira dano da sam bil polezen i nasluka na vsi4ki....
sim696
новобранец
новобранец

Мнение от sim696 »

Почти редовно го посещавам, понеже живея във Връбница. Кълве основно каракуда на бял, торен и на по-разварено жито. Преди седмица ходих и се ловят каракудки на бял колкото длан на бял и то около шавара. Миналата есен го до зарибиха с шаранчета и бял амур около педя. Ако не ги изловят мургавите братя поне шавара ще изчистят. Имам молба, като ходите на там проверявайте мургавите и китайчетата какво са хванали. На слука на всички !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”