Шаран на картоф?

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
emolf
новобранец
новобранец

Re: Шаран на картоф?

Мнение от emolf »

mitu6666 написа:Привет колеги,извинявам се за нахалното включване от моя страна.Темата ми стана интересна и ако разрешите и аз ще споделя моето мнение.Конкретно на варен картоф никога не съм хващал нищо,защото никога не съм се сещал да го сложа за стръв,но си правя захранка (тесто за пружина) от сварени картофи и досега съм имал сравнително добри резултати.Между,поне според мене едрите каракуди (около кило) излизат и прилични шарани на това тесто.Само да кажа,че стръвта ми е различна,като най-често използвам царевица.
А като омачкаш тестото от картофите само него ли слагаш на пружина или го смесваш с хлебно за по голяма жилавост, понеже мисля че чисто картофеното е по пръхкаво. може и да се лъжа никога не ми е идвало наум за стръв с картофи.
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

Картофеното пюре на прах с масло е чудесен ароматизатор за захранки на царевична или хлебна основа.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Най-добре е картофите да са смолянски!
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
TerzievG
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TerzievG »

haga написа:Най-добре е картофите да са смолянски!
А маслотода е домашно и по възможност биволско. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”