Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

BerkleySkeletor SERIES ONE SKELETOR 2 VS Dragon Guide Selec
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: BerkleySkeletor SERIES ONE SKELETOR 2 VS Dragon Guide Se
Аз едно време имах шест "Кроа", обаче се отървах овреме, да благодаря на Господ!
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
И аз имам един авер дето се беше надъхал да си вземе и си взе St.Croix Avid Spinning 2.62- 7-21гр. Три пъти го връща да му го сменят. Двата пъти кофти заляти водачи, третият път дефектен върхов водач и накрая си иска парите обратно. Къв беше тоя негов късмет незнам. И си взе Daiwa, но сега не се сещам за модела. По някога едно такова нещо може да те разочарова зверски от една наистина добра марка.То вече навсякаде май работата стана на късмет, ако уцелиш уцелиш ако ли не нов опит.
Идиотите са мъдро творение на природата позволяващо на глупаците да се смятат за хитри.
И са му я подменяли заради козметични претенции? В България?
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
Не от вън. Ако нв се лъжа от щатите.Мунчо написа:И са му я подменяли заради козметични претенции? В България?
Идиотите са мъдро творение на природата позволяващо на глупаците да се смятат за хитри.
-
- ще става разбирач
orion30 написа:Вземи си Скелетора изпитана и доказана пръчка. Тоз Дракон китайския дет се пръкна преди има няма една година го заеби.

Да те Скелеторите са космически не китайски

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Да не би да е Daiwa СИМА -mckiller написа:... И си взе Daiwa, но сега не се сещам за модела...

Примерно модела 86M

Инак +1 за Скелетора

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- orion30
- разбира нещата
Г-н Карабуров,
На Бъркли поне търговската им централа е в US. А Дракона и производството и телефоните им за контакти са в Чайна.
На Бъркли поне търговската им централа е в US. А Дракона и производството и телефоните им за контакти са в Чайна.
Не че има голямо значение кое къде еorion30 написа:Г-н Карабуров,

Туй риболова не е за мен 

Е, има си хас...
п.с. А чувал съм, че имало въдици, на които дори и на калъфа пише, че е правен в ЯпонЦия, но не знам дали е вярно...
п.с. А чувал съм, че имало въдици, на които дори и на калъфа пише, че е правен в ЯпонЦия, но не знам дали е вярно...
То тва с писането и по пръчките и калъфите, не дава никаква гаранция каде е произведено. Покрай моята работа съсм се нагледал на писания който нямат нищо общо с истината.
E, aко човек си купи примерно "ЮФМ", някак не е редно да храни подобни опасения.
Dragon-на не съм го пипал, но и не съм чувал лоши отзиви, Skeletor 2 имам от няколко години и не бих го заменил за Авид примерно, въпреки че харесвам Кроа-та, просто като изключа някои забележки към дръжката, Skeletor ми покрива почти всички изисквания (във варианта ML) за щукоулов. Дали 2.70м , или 2.40м въдиците нямат почти никаква разлика, освен в дължината, също така долния и горния тест са леко занижени, на 2.40 (4-24гр), въдцата започва да работи с воблери от 7гр на горе, като си мята доволно и джелеза и бобради по 30гр
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- научил се да хвърля
Едвали в Бг ще намери откъде да си купи нов скелетор 2,40 4-24гр.Аз неможах да си намеря и си купих драгон на 2,30 5-25гр.Засега доволно кат за 300 лева.
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
Резервиран съм към закупуването на въдица от подобна марка за 300 лв.
-
- вече хвърля и на тежко
Не искам да тълкувате поста ми в смисъл , че е насочен "за" или "срещу" дадена въдица.
Просто си направих труда, прочетох от сайта историята на фирмата от самото и основаване и разбрах, че предлагат въдици от 2001 година.
След това прочетох и секцията , в която са описани резултатите от тестовете на продуктите на фирмата , ето тук : http://firmadragon.pl/index.php/czyteln ... relacjonuj
Прави ми впечатление , че от три страници тестове, няма тестови резултати за нито една спинингова въдица.
Вероятно производителят счита тези продукти за доказали се такива и затова видимо е отделил повече внимание на тестовите резултати на други артикули.
А и наистина е рядко срещана практика да се публикуват тестови резултати , но не съм запознат с последните достижения и препоръки на науката за маркетинговите стратегии,
Относно позоваването на факта, че за изработката на тази въдица се ползва графит на Toray , ще попитам :
И какво от това ?
Да не би да са единствените, които го ползват ?
Не разбирам довод в подкрепа на какво е споменаването на Toray.
Напоследък пък, Fuji фурнитурата липсва единствено в артикулите от ниския ценови сегмент на спининговите въдици.
Тези неща, съчетани със съпоставката на тази въдица с други въдици, ме карат да мисля, чв въдицата Dragon Guide Selec вероятно има своите достойнства, но цената не е сред тях.
Тази въдица, за мен , ценово е надценена.
Но, уви, това не я прави по-класна.
...пак за мен.
Просто си направих труда, прочетох от сайта историята на фирмата от самото и основаване и разбрах, че предлагат въдици от 2001 година.
След това прочетох и секцията , в която са описани резултатите от тестовете на продуктите на фирмата , ето тук : http://firmadragon.pl/index.php/czyteln ... relacjonuj
Прави ми впечатление , че от три страници тестове, няма тестови резултати за нито една спинингова въдица.
Вероятно производителят счита тези продукти за доказали се такива и затова видимо е отделил повече внимание на тестовите резултати на други артикули.
А и наистина е рядко срещана практика да се публикуват тестови резултати , но не съм запознат с последните достижения и препоръки на науката за маркетинговите стратегии,

Относно позоваването на факта, че за изработката на тази въдица се ползва графит на Toray , ще попитам :
И какво от това ?
Да не би да са единствените, които го ползват ?
Не разбирам довод в подкрепа на какво е споменаването на Toray.
Напоследък пък, Fuji фурнитурата липсва единствено в артикулите от ниския ценови сегмент на спининговите въдици.
Тези неща, съчетани със съпоставката на тази въдица с други въдици, ме карат да мисля, чв въдицата Dragon Guide Selec вероятно има своите достойнства, но цената не е сред тях.
Тази въдица, за мен , ценово е надценена.
Но, уви, това не я прави по-класна.
...пак за мен.