BerkleySkeletor SERIES ONE SKELETOR 2 VS Dragon Guide Selec

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Re: BerkleySkeletor SERIES ONE SKELETOR 2 VS Dragon Guide Se

Мнение от Мунчо »

Аз едно време имах шест "Кроа", обаче се отървах овреме, да благодаря на Господ!
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
mckiller
новобранец
новобранец

Мнение от mckiller »

И аз имам един авер дето се беше надъхал да си вземе и си взе St.Croix Avid Spinning 2.62- 7-21гр. Три пъти го връща да му го сменят. Двата пъти кофти заляти водачи, третият път дефектен върхов водач и накрая си иска парите обратно. Къв беше тоя негов късмет незнам. И си взе Daiwa, но сега не се сещам за модела. По някога едно такова нещо може да те разочарова зверски от една наистина добра марка.То вече навсякаде май работата стана на късмет, ако уцелиш уцелиш ако ли не нов опит.
Изображение
Идиотите са мъдро творение на природата позволяващо на глупаците да се смятат за хитри.
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

И са му я подменяли заради козметични претенции? В България?
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

Аватар
mckiller
новобранец
новобранец

Мнение от mckiller »

Мунчо написа:И са му я подменяли заради козметични претенции? В България?
Не от вън. Ако нв се лъжа от щатите.
Изображение
Идиотите са мъдро творение на природата позволяващо на глупаците да се смятат за хитри.
karaburov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от karaburov »

orion30 написа:Вземи си Скелетора изпитана и доказана пръчка. Тоз Дракон китайския дет се пръкна преди има няма една година го заеби.
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Да те Скелеторите са космически не китайски :lol: :lol: :lol:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

mckiller написа:... И си взе Daiwa, но сега не се сещам за модела...
Да не би да е Daiwa СИМА -
Изображение
Примерно модела 86M :roll: Една перфектна гегичка , невероятно бърза и мощна за параметрите си , без никакви козметични забележки , единствен недостатък - като се използва дори и малко по-дебело влакно от препоръчаното за нея , "плющи" . То тоя недостатък по принцип се явява при повечето гегички в диапазона от 1000лв. нагоре :mrgreen:

Инак +1 за Скелетора :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Г-н Карабуров,
На Бъркли поне търговската им централа е в US. А Дракона и производството и телефоните им за контакти са в Чайна.
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

orion30 написа:Г-н Карабуров,
На Бъркли поне търговската им централа е в US. А Дракона и производството и телефоните им за контакти са в Чайна.
Не че има голямо значение кое къде е ;)
Туй риболова не е за мен :D
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Е, има си хас...

п.с. А чувал съм, че имало въдици, на които дори и на калъфа пише, че е правен в ЯпонЦия, но не знам дали е вярно...

Аватар
mckiller
новобранец
новобранец

Мнение от mckiller »

То тва с писането и по пръчките и калъфите, не дава никаква гаранция каде е произведено. Покрай моята работа съсм се нагледал на писания който нямат нищо общо с истината.
Изображение
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

E, aко човек си купи примерно "ЮФМ", някак не е редно да храни подобни опасения.

Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Dragon-на не съм го пипал, но и не съм чувал лоши отзиви, Skeletor 2 имам от няколко години и не бих го заменил за Авид примерно, въпреки че харесвам Кроа-та, просто като изключа някои забележки към дръжката, Skeletor ми покрива почти всички изисквания (във варианта ML) за щукоулов. Дали 2.70м , или 2.40м въдиците нямат почти никаква разлика, освен в дължината, също така долния и горния тест са леко занижени, на 2.40 (4-24гр), въдцата започва да работи с воблери от 7гр на горе, като си мята доволно и джелеза и бобради по 30гр
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
atanas atanasov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от atanas atanasov »

Едвали в Бг ще намери откъде да си купи нов скелетор 2,40 4-24гр.Аз неможах да си намеря и си купих драгон на 2,30 5-25гр.Засега доволно кат за 300 лева.
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Резервиран съм към закупуването на въдица от подобна марка за 300 лв.

Petur60
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Petur60 »

Не искам да тълкувате поста ми в смисъл , че е насочен "за" или "срещу" дадена въдица.

Просто си направих труда, прочетох от сайта историята на фирмата от самото и основаване и разбрах, че предлагат въдици от 2001 година.
След това прочетох и секцията , в която са описани резултатите от тестовете на продуктите на фирмата , ето тук : http://firmadragon.pl/index.php/czyteln ... relacjonuj
Прави ми впечатление , че от три страници тестове, няма тестови резултати за нито една спинингова въдица.
Вероятно производителят счита тези продукти за доказали се такива и затова видимо е отделил повече внимание на тестовите резултати на други артикули.
А и наистина е рядко срещана практика да се публикуват тестови резултати , но не съм запознат с последните достижения и препоръки на науката за маркетинговите стратегии, ;)
Относно позоваването на факта, че за изработката на тази въдица се ползва графит на Toray , ще попитам :
И какво от това ?
Да не би да са единствените, които го ползват ?
Не разбирам довод в подкрепа на какво е споменаването на Toray.
Напоследък пък, Fuji фурнитурата липсва единствено в артикулите от ниския ценови сегмент на спининговите въдици.
Тези неща, съчетани със съпоставката на тази въдица с други въдици, ме карат да мисля, чв въдицата Dragon Guide Selec вероятно има своите достойнства, но цената не е сред тях.
Тази въдица, за мен , ценово е надценена.
Но, уви, това не я прави по-класна.
...пак за мен.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”