Собствено мнение на потребителя С.Върбанов

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Re: Собствено мнение на потребителя С.Върбанов

Мнение от ribarq »

С.Върбанов написа:Паче когато ме нападат без причина обикновено реагирам , в случая доста семпло :D
Какви причини какви 5лв ----върни се и си прочети последните 1000 мнения от тях дали има поне 20 -тина който да са на място !
Написах и ако трябва ще повторя и ще за третя,че 95 % да не казвам повече от мненията ти във форума са (offtopic) ......
Не искам да си меря каквото и да е с когото и да е!
Достатъчно ми е само когато чета тема на някой колега да гледам как се изсипват без мислени мнения да не казвам (говна) и :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

За това направих тази тема да не спамя в темите на колегите....не да акам навсякъде като някои други колеги....

pacho69 написа: Риболова момчета е удоволствие, дайте да не го разваляме?
Да удоволствие е на 100% няма спор,но тук не става дума за риболов.
Ако всичко беше ок и всеки си пишеше нормално както си му е реда дали щеше да я има тази тема както и много други такива ?

nemalabavo написа:Връбанов няма място във форума . Такива хейтъри да си избиват комплексите за малоценност другаде ! Този индивид дразни 95 % от посетителите на форума,а другите 5 % пак се дразнят,но си траят,понеже са му някви познати. Лошото е,че той се има за компетентен по всички въпроси и не търпи чуждо мнение. Почти всичките му писаници са на границата на обидата и заяждането ,понеже само учи и поучава.

Точно за това говоря !

Каквото имах да казвам го казах!

....нека модератора да заключи или да изтрие темата по негова преценка
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

nemalabavo написа:Връбанов няма място във форума . Такива хейтъри да си избиват комплексите за малоценност другаде ! Този индивид дразни 95 % от посетителите на форума,а другите 5 % пак се дразнят,но си траят,понеже са му някви познати. Лошото е,че той се има за компетентен по всички въпроси и не търпи чуждо мнение. Почти всичките му писаници са на границата на обидата и заяждането ,понеже само учи и поучава.А него кой ще го научи ,че тук всеки си решава сам за себе си как да живее. Г-н НИКОЙ,нямаме нужда от теб,излез малко от форума,има и друг свят ,както ти беше казал веднъж един колега.И този свят не е никак лош ,опитай,пък току виж ти харесало :D

Да ни напомниш само ти кой беше ? Не са комплекси , а се казва опит и практика от там идва и компетентността ! Хейтъра си ти в случая или не си мислил по въпроса ? Къде видя ,че не търпя чуждо мнение ? Моля всеки следваш да пише с факти , че иначе изглежда несериозно ! Г-н НИКОЙ , Аз поне съм някой и не се крия за разлика от теб !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
nemalabavo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nemalabavo »

Твоя "опит " някой да го е искал ?!? Дръж си го за себе си .Нека "ние" ,колегите риболовци от форума, трупаме сами опита си.Учи децата си,но тук никой не ти иска компетентността,схвана ли?
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Всеки има право на мнение във този форум, стига да се отнася с респект към останалите. Вярно е, че С. Върбанов малко в повече взима участие във повечето теми, но това не е повод да го изгоним от форума. Изчетох доста от постовете му и никъде не видях открита обида към някой. За ЛС не знам как е понеже няма как да ги видя. Иначе дразнещи постове дал бог, но такива примери има и с много други потребители, да не давам примери :lol: :lol: :lol: . На няколко пъти искам да му направя забележка и явно сега е момента да го направя.
С.Върбанов..... бате, забележките към останалите потребители ги правят модовете и админите. Дразнещо е когато хора като теб да отправят критики и забележки към останалите потребители. Ако намалиш и off topic-а цена няма да имаш. :lol: Има и много други неща, ама това е въпрос на лични възприятия . И всичко това го казвам с добри чувства без да искам да те засегна.
Към останалите потребители които явно не харесват потребителя С.Върбанов искам да кажа, че няма идеални хора и когато някой не ви харесва просто не го четете. Няма как всички да се харесваме и разбираме. Просто всички сме различни и единствения изход е да се уважаваме малко повече един друг.
Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chapara »

Темата ми прилича на маниерничене от близкото минало:
"Да порицаем публично С.В" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Познавам и двама Ви , макар и бегло и Ви се чудя на ъкъла :roll:
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!
ИзображениеИзображение
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

:lol: :lol: :lol: Е"""ти простотията !!!!!
На мен пък собственото ми мрение за тебе рибарьо е, че като гледам си мъж в уж зряла възраст, а се държиш като осмокласничка. Тоя форум стана по-бетер и от бг мама всеки писка и реве за нещо. Проблемите си ги решавайте на ЛС целия форум не е длъжен да чете "Лична драма" :twisted: :twisted:
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
has76
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от has76 »

Наистина някой много лично приема критики и коментари. Колегата Върбанов е ценен екземпляр,гори в риболовна страст,дава ценни съвети и коментари,склонен да помогне при всяка възможност и при всяка ситуация. И като всяка емоционална личност понякога наистина леко преминава границата. Неизбежно е -като нахъсан футболист(небългарски) на решаващ мач прави по някое по-остро влизане. Но по-добре такива личности, отколкото апатични потребители по форумите. Че как ще стане интересно иначе. Пък и в спора се ражда истината.Искрено се надявам някой ден да се запозная с него при хубави обстоятелства. Лек ден на всички и успех в риболовните начинания :drinkers: .
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

dunavski написа::lol: :lol: :lol: Е"""ти простотията !!!!!
На мен пък собственото ми мрение за тебе рибарьо е, че като гледам си мъж в уж зряла възраст, а се държиш като осмокласничка. Тоя форум стана по-бетер и от бг мама всеки писка и реве за нещо. Проблемите си ги решавайте на ЛС целия форум не е длъжен да чете "Лична драма" :twisted: :twisted:

Защо ме карате да се повтарям.....вземи чети из между редовете :!:

Щом може целия форум да чете пумията която се бълва от определени хора,може и да чете тази тема! А ти си в правото си да я наричаш както си искаш,дали " лична драма" или с някакво друго име!

Щом толкова настояваш да си казваме мнението един на друг ,ще ти кажа и моето за теб.........Не съм видял нищо лошо от теб,чел съм хубави твой теми.....общо взето ок....уважавам собственото ти мнение за мен :D :D :D въпреки да е такова,а аз моето след този твой пост ще си го запазя за друг път :lol: :lol: :lol:

Мога да ти кажа само да си жив и здрав.Господ здраве да ти дава ;-)

has76 написа:Наистина някой много лично приема критики и коментари. Колегата Върбанов е ценен екземпляр,гори в риболовна страст,дава ценни съвети и коментари,склонен да помогне при всяка възможност и при всяка ситуация. И като всяка емоционална личност понякога наистина леко преминава границата. Неизбежно е -като нахъсан футболист(небългарски) на решаващ мач прави по някое по-остро влизане. Но по-добре такива личности, отколкото апатични потребители по форумите. Че как ще стане интересно иначе. Пък и в спора се ражда истината.Искрено се надявам някой ден да се запозная с него при хубави обстоятелства. Лек ден на всички и успех в риболовните начинания :drinkers: .
Голяма работа сте всички където светите в зелено,изглежда като някаква сектантска група.... :smt033 Толкова много ценни съвети дава въпросния колега ,че учебник мога да напиша ...Евала...Машала....Браво....да продължава във същия дух!
......уговорете си една срещичка и си се запознайте.......Може като нахъсани футболисти (вратар и нападател) на решаващ мач да си вкарате по някое голче :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: токувиш закалите риболовната си страст :idea: :wink: :D

Лек ден на всички и успех в риболовните начинания ;-)
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

ribarq написа:

Защо ме карате да се повтарям.....вземи чети из между редовете :!:

Щом може целия форум да чете пумията която се бълва от определени хора,може и да чете тази тема! А ти си в правото си да я наричаш както си искаш,дали " лична драма" или с някакво друго име!

Щом толкова настояваш да си казваме мнението един на друг ,ще ти кажа и моето за теб.........Не съм видял нищо лошо от теб,чел съм хубави твой теми.....общо взето ок....уважавам собственото ти мнение за мен :D :D :D въпреки да е такова,а аз моето след този твой пост ще си го запазя за друг път :lol: :lol: :lol:

Мога да ти кажа само да си жив и здрав.Господ здраве да ти дава ;-)

has76 написа:Наистина някой много лично приема критики и коментари. Колегата Върбанов е ценен екземпляр,гори в риболовна страст,дава ценни съвети и коментари,склонен да помогне при всяка възможност и при всяка ситуация. И като всяка емоционална личност понякога наистина леко преминава границата. Неизбежно е -като нахъсан футболист(небългарски) на решаващ мач прави по някое по-остро влизане. Но по-добре такива личности, отколкото апатични потребители по форумите. Че как ще стане интересно иначе. Пък и в спора се ражда истината.Искрено се надявам някой ден да се запозная с него при хубави обстоятелства. Лек ден на всички и успех в риболовните начинания :drinkers: .
Голяма работа сте всички където светите в зелено,изглежда като някаква сектантска група.... :smt033 Толкова много ценни съвети дава въпросния колега ,че учебник мога да напиша ...Евала...Машала....Браво....да продължава във същия дух!
......уговорете си една срещичка и си се запознайте.......Може като нахъсани футболисти (вратар и нападател) на решаващ мач да си вкарате по някое голче :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: токувиш закалите риболовната си страст :idea: :wink: :D

Лек ден на всички и успех в риболовните начинания ;-)

Какво очакваш да постигнеш с тема като тази?На мене темата ти ми звучи точно така./Тате пък Гошко ми взе играчката/Каквото и да имаш към някого оправи се с него.Иначе за които и да е в форума да се пусне тема ще има и позитивни и негативни коментари.Така,че ако ти не можеш да се разбереш с въпросния колега какво очакваш от нас?.А относно цвета! тези които сте с черни букви сте най-много,това прави ли ви най-голямата секта във форума?
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Щом "Рибаря" с неговите 27-30 годин е зрял мъж е зрял мъж ние де гонихме и минахме 50-таците и 60-таците сигур сме мумифицирани и требе археолози да додат и да ни разтълкуват мненията и разбиранията :evil: , че то младите с нов речник разполагат.
Ако е проблема за реване и аз ЩЕ ИЗРЕВА----------- :smt005 :smt119У-А-А-А КЪВ МАХМУРЛУК МА МЪЧИ И МА ЦЕПИ ТИКВАТА.../разбирайте го както ви са годините/.
Колкот до двамата спорещи мога да кажа само за Върбанов, че максимално гледа да защити спазването на закона и опазването на рибоците в България. Не сме кръстосвали шпаги до сега, но може и до там да се стигне що, аз не виждам нищо лошо да си вземе човек разрешените3 кг., но сгази ли се лука и аз ше кастря и ще плюя :evil: :axe: па да ме изкарват къвто щат във форума.
Ингилизкия рибарин го не знам, ма сигур бая е навикнал в Ингилизия на техните платени гьолове, па и на законите им, че и изглежда е забравил дереджето у нас....Но пази Боже сляпо да прогледне, боклука при нас и вся и всьо.
Не е първия с койт ще се конфронтирам за това, че дават за пример чужбинско и не чуват нищо за тук.

БЕ НЕЩО ТЕМАТА ВЗЕ ДА СЕ РАЗБЛАТЯВА ТА БАРУТЧИЯТА МАИ ТРЕБЕ ДА И РЪГНЕ 1 КЛЮЧ...
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

nemalabavo написа:Връбанов няма място във форума . ...:D
Е, това е малко крайно! Н
Не, че съм чел много внимателно, но болшинството от постовете му са за това да не си даваме парите за боклуци и против месарството-позиции които споделям, макар и не толковеа ревностно.Лично на мен ми е интересно, когато се заформи някаква форумна драма :idea: :P
Да не взимаме нещата толкова насериозно- хора има всякакви, а тук просто се забавляваме, когато не сме на риба :idea:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

naskobo написа:
nemalabavo написа:Връбанов няма място във форума . ...:D
Е, това е малко крайно! Н
Не, че съм чел много внимателно, но болшинството от постовете му са за това да не си даваме парите за боклуци и против месарството-позиции които споделям, макар и не толковеа ревностно.Лично на мен ми е интересно, когато се заформи някаква форумна драма :idea: :P
Да не взимаме нещата толкова насериозно- хора има всякакви, а тук просто се забавляваме, когато не сме на риба :idea:
:D е .... ако е въпроса да се превръщаме в сапунена сериялка... :lol:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

antivik написа: :D е .... ако е въпроса да се превръщаме в сапунена сериялка... :lol:
Да , ...... ама лошото е , че все едни и същи хора го превръщат :idea:
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Красимир Атанасов написа:Какво очакваш да постигнеш с тема като тази?На мене темата ти ми звучи точно така./Тате пък Гошко ми взе играчката/Каквото и да имаш към някого оправи се с него.Иначе за които и да е в форума да се пусне тема ще има и позитивни и негативни коментари.Така,че ако ти не можеш да се разбереш с въпросния колега какво очакваш от нас?.А относно цвета! тези които сте с черни букви сте най-много,това прави ли ви най-голямата секта във форума?
Каквото очаквах го постигнах :wink: :!: На това как ти звучи темата си е лично твоя работа , на други може да им звучи по друг начин :!:
Нямам нищо към никого ....просто изразявам мнение както всеки друг член на форума.Нали знаеш ...всеки е прав за себе си :!: Аз със колегата съм се оправил ....(Игнорирал съм го и толкова) Точно от вас не очаквам нищо! А относно цвета,не съм искал да засегна никой.Когато фактите говорят и Боговете мълчат :!: :idea: 8)
На последния ти въпрос отговора ми е не ....ще ти отговоря и защо ,тези с черни букви са в основата ,всички други са се отделили и така като гледам и вижданията за някой неща се различават ,но не може всички да сме еднакви или идеални.....И пак казвам различни хора сме ,с различни мисли ,съвсем нормално е....Дано не съм засегнал някой с поста си ....ако съм да ме извини :roll: :!: :idea:

-------------//--------------------
antivik написа: Щом "Рибаря" с неговите 27-30 годин е зрял мъж е зрял мъж ние де гонихме и минахме 50-таците и 60-таците сигур сме мумифицирани и требе археолози да додат и да ни разтълкуват мненията и разбиранията :evil: , че то младите с нов речник разполагат.

Колкот до двамата спорещи мога да кажа само за Върбанов, че максимално гледа да защити спазването на закона и опазването на рибоците в България. Не сме кръстосвали шпаги до сега, но може и до там да се стигне що, аз не виждам нищо лошо да си вземе човек разрешените3 кг., но сгази ли се лука и аз ше кастря и ще плюя :evil: :axe: па да ме изкарват къвто щат във форума.
Ингилизкия рибарин го не знам, ма сигур бая е навикнал в Ингилизия на техните платени гьолове, па и на законите им, че и изглежда е забравил дереджето у нас....Но пази Боже сляпо да прогледне, боклука при нас и вся и всьо.
Не е първия с койт ще се конфронтирам за това, че дават за пример чужбинско и не чуват нищо за тук.

Аз може и на 17 да съм ....не мисля ,че годините са от значение.....намирисва ми на комплекси тука ! ! !

За спазването на закона и опазването на рибоците в България съм сигурен ,че едва 10-20% от всички рибари във БГ ги спазват.

Аз също не виждам нищо лошо човек да си вземе разрешените кг риба.
Нищо не съм споменал за това :lol: :lol: :lol:

Нагледал съм се на колеги който пишат по форумите за закони за опазване на рибата в БГ, но на водоема са съвсем други хора!
Е има и такива където зарибяват със собствени средства ,малцина са и всички ги знаем.Евала на такива колеги, и на съвместните им акции !
Близките 100 години няма да ги стигнем във чужбина......съдейки по малкото време което съм изкарал там ! :wink:
Колега Живея си във България така,че положението ми е ясно :D
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Спама и латино сериалите се получават тогава когато в дадена тема се появи подобно мнение и от него се почва и става мазало , ако и самата тема не е спам разбира се ! Забележка или критика , ако е спам би трябвало да са изтрити от модератора на дадения раздел където е пусната темата , но щом той е преценил ,че не е спам тогава за какво говорим ? Няма да обяснявам защо не се прави това :wink: , но е факт , че съм писал в подобни теми и не го отричам , но да съм прекалявал и да съм писал във всяка подобна тема е меко казано несериозно и невярно . Моля всеки който не харесва спама да прегледа 99% от темите във форума и да ми каже в коя НЯМА спам ! За да е доволен Георги/ribarq трябва да спрат да пишат всички които пишат , а не само четат и попиват инфото предоставено във темите ! Убеден съм ,че за 1 час ще намеря много повече спам от други хора пишещи тук от колкото моя , но защо да го правя ? И ще помоля пак всеки следващ недоволен от форума и замесващ моето име в негова тема да пише с факти , а не на посоки да ми слага името където му скимне ! А заглавието на темата ти Георги е много точно защото това е МОЕТО мнение по даден въпрос ! А твоя проблем с човека заради когото си спрял да пишеш ( ако може да уточниш кой е и кога е станало това ) не ме вълнува ! Ето и най-пресния пример за момента и свързан пряко с темата защото моята забележка беше същата , но отправена към човек който прави забележки , а не вижда себе си ! - http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=67028
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”