Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Собствено мнение на потребителя С.Върбанов
Модератор: sapuna
- ribarq
- сериозен играч
Re: Собствено мнение на потребителя С.Върбанов
Какви причини какви 5лв ----върни се и си прочети последните 1000 мнения от тях дали има поне 20 -тина който да са на място !С.Върбанов написа:Паче когато ме нападат без причина обикновено реагирам , в случая доста семпло
Написах и ако трябва ще повторя и ще за третя,че 95 % да не казвам повече от мненията ти във форума са (offtopic) ......
Не искам да си меря каквото и да е с когото и да е!
Достатъчно ми е само когато чета тема на някой колега да гледам как се изсипват без мислени мнения да не казвам (говна) и

За това направих тази тема да не спамя в темите на колегите....не да акам навсякъде като някои други колеги....
Да удоволствие е на 100% няма спор,но тук не става дума за риболов.pacho69 написа: Риболова момчета е удоволствие, дайте да не го разваляме?
Ако всичко беше ок и всеки си пишеше нормално както си му е реда дали щеше да я има тази тема както и много други такива ?
nemalabavo написа:Връбанов няма място във форума . Такива хейтъри да си избиват комплексите за малоценност другаде ! Този индивид дразни 95 % от посетителите на форума,а другите 5 % пак се дразнят,но си траят,понеже са му някви познати. Лошото е,че той се има за компетентен по всички въпроси и не търпи чуждо мнение. Почти всичките му писаници са на границата на обидата и заяждането ,понеже само учи и поучава.
Точно за това говоря !
Каквото имах да казвам го казах!
....нека модератора да заключи или да изтрие темата по негова преценка
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
nemalabavo написа:Връбанов няма място във форума . Такива хейтъри да си избиват комплексите за малоценност другаде ! Този индивид дразни 95 % от посетителите на форума,а другите 5 % пак се дразнят,но си траят,понеже са му някви познати. Лошото е,че той се има за компетентен по всички въпроси и не търпи чуждо мнение. Почти всичките му писаници са на границата на обидата и заяждането ,понеже само учи и поучава.А него кой ще го научи ,че тук всеки си решава сам за себе си как да живее. Г-н НИКОЙ,нямаме нужда от теб,излез малко от форума,има и друг свят ,както ти беше казал веднъж един колега.И този свят не е никак лош ,опитай,пък току виж ти харесало
Да ни напомниш само ти кой беше ? Не са комплекси , а се казва опит и практика от там идва и компетентността ! Хейтъра си ти в случая или не си мислил по въпроса ? Къде видя ,че не търпя чуждо мнение ? Моля всеки следваш да пише с факти , че иначе изглежда несериозно ! Г-н НИКОЙ , Аз поне съм някой и не се крия за разлика от теб !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Твоя "опит " някой да го е искал ?!? Дръж си го за себе си .Нека "ние" ,колегите риболовци от форума, трупаме сами опита си.Учи децата си,но тук никой не ти иска компетентността,схвана ли?
- barutchiata ©
- Администратор
Всеки има право на мнение във този форум, стига да се отнася с респект към останалите. Вярно е, че С. Върбанов малко в повече взима участие във повечето теми, но това не е повод да го изгоним от форума. Изчетох доста от постовете му и никъде не видях открита обида към някой. За ЛС не знам как е понеже няма как да ги видя. Иначе дразнещи постове дал бог, но такива примери има и с много други потребители, да не давам примери
. На няколко пъти искам да му направя забележка и явно сега е момента да го направя.
С.Върбанов..... бате, забележките към останалите потребители ги правят модовете и админите. Дразнещо е когато хора като теб да отправят критики и забележки към останалите потребители. Ако намалиш и off topic-а цена няма да имаш.
Има и много други неща, ама това е въпрос на лични възприятия . И всичко това го казвам с добри чувства без да искам да те засегна.
Към останалите потребители които явно не харесват потребителя С.Върбанов искам да кажа, че няма идеални хора и когато някой не ви харесва просто не го четете. Няма как всички да се харесваме и разбираме. Просто всички сме различни и единствения изход е да се уважаваме малко повече един друг.

С.Върбанов..... бате, забележките към останалите потребители ги правят модовете и админите. Дразнещо е когато хора като теб да отправят критики и забележки към останалите потребители. Ако намалиш и off topic-а цена няма да имаш.

Към останалите потребители които явно не харесват потребителя С.Върбанов искам да кажа, че няма идеални хора и когато някой не ви харесва просто не го четете. Няма как всички да се харесваме и разбираме. Просто всички сме различни и единствения изход е да се уважаваме малко повече един друг.
- chapara
- ще става разбирач
Темата ми прилича на маниерничене от близкото минало:
"Да порицаем публично С.В"
Познавам и двама Ви , макар и бегло и Ви се чудя на ъкъла
"Да порицаем публично С.В"

Познавам и двама Ви , макар и бегло и Ви се чудя на ъкъла

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:

На мен пък собственото ми мрение за тебе рибарьо е, че като гледам си мъж в уж зряла възраст, а се държиш като осмокласничка. Тоя форум стана по-бетер и от бг мама всеки писка и реве за нещо. Проблемите си ги решавайте на ЛС целия форум не е длъжен да чете "Лична драма"

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- научил се да хвърля
Наистина някой много лично приема критики и коментари. Колегата Върбанов е ценен екземпляр,гори в риболовна страст,дава ценни съвети и коментари,склонен да помогне при всяка възможност и при всяка ситуация. И като всяка емоционална личност понякога наистина леко преминава границата. Неизбежно е -като нахъсан футболист(небългарски) на решаващ мач прави по някое по-остро влизане. Но по-добре такива личности, отколкото апатични потребители по форумите. Че как ще стане интересно иначе. Пък и в спора се ражда истината.Искрено се надявам някой ден да се запозная с него при хубави обстоятелства. Лек ден на всички и успех в риболовните начинания
.

- ribarq
- сериозен играч
dunavski написа:![]()
![]()
Е"""ти простотията !!!!!
На мен пък собственото ми мрение за тебе рибарьо е, че като гледам си мъж в уж зряла възраст, а се държиш като осмокласничка. Тоя форум стана по-бетер и от бг мама всеки писка и реве за нещо. Проблемите си ги решавайте на ЛС целия форум не е длъжен да чете "Лична драма"![]()
Защо ме карате да се повтарям.....вземи чети из между редовете

Щом може целия форум да чете пумията която се бълва от определени хора,може и да чете тази тема! А ти си в правото си да я наричаш както си искаш,дали " лична драма" или с някакво друго име!
Щом толкова настояваш да си казваме мнението един на друг ,ще ти кажа и моето за теб.........Не съм видял нищо лошо от теб,чел съм хубави твой теми.....общо взето ок....уважавам собственото ти мнение за мен

Мога да ти кажа само да си жив и здрав.Господ здраве да ти дава

Голяма работа сте всички където светите в зелено,изглежда като някаква сектантска група....has76 написа:Наистина някой много лично приема критики и коментари. Колегата Върбанов е ценен екземпляр,гори в риболовна страст,дава ценни съвети и коментари,склонен да помогне при всяка възможност и при всяка ситуация. И като всяка емоционална личност понякога наистина леко преминава границата. Неизбежно е -като нахъсан футболист(небългарски) на решаващ мач прави по някое по-остро влизане. Но по-добре такива личности, отколкото апатични потребители по форумите. Че как ще стане интересно иначе. Пък и в спора се ражда истината.Искрено се надявам някой ден да се запозная с него при хубави обстоятелства. Лек ден на всички и успех в риболовните начинания.

......уговорете си една срещичка и си се запознайте.......Може като нахъсани футболисти (вратар и нападател) на решаващ мач да си вкарате по някое голче

Лек ден на всички и успех в риболовните начинания

- Красимир Атанасов
- учете се от него
ribarq написа:dunavski написа:![]()
![]()
Е"""ти простотията !!!!!
На мен пък собственото ми мрение за тебе рибарьо е, че като гледам си мъж в уж зряла възраст, а се държиш като осмокласничка. Тоя форум стана по-бетер и от бг мама всеки писка и реве за нещо. Проблемите си ги решавайте на ЛС целия форум не е длъжен да чете "Лична драма"![]()
Защо ме карате да се повтарям.....вземи чети из между редовете![]()
Щом може целия форум да чете пумията която се бълва от определени хора,може и да чете тази тема! А ти си в правото си да я наричаш както си искаш,дали " лична драма" или с някакво друго име!
Щом толкова настояваш да си казваме мнението един на друг ,ще ти кажа и моето за теб.........Не съм видял нищо лошо от теб,чел съм хубави твой теми.....общо взето ок....уважавам собственото ти мнение за мен![]()
![]()
въпреки да е такова,а аз моето след този твой пост ще си го запазя за друг път
![]()
![]()
![]()
Мога да ти кажа само да си жив и здрав.Господ здраве да ти дава
Голяма работа сте всички където светите в зелено,изглежда като някаква сектантска група....has76 написа:Наистина някой много лично приема критики и коментари. Колегата Върбанов е ценен екземпляр,гори в риболовна страст,дава ценни съвети и коментари,склонен да помогне при всяка възможност и при всяка ситуация. И като всяка емоционална личност понякога наистина леко преминава границата. Неизбежно е -като нахъсан футболист(небългарски) на решаващ мач прави по някое по-остро влизане. Но по-добре такива личности, отколкото апатични потребители по форумите. Че как ще стане интересно иначе. Пък и в спора се ражда истината.Искрено се надявам някой ден да се запозная с него при хубави обстоятелства. Лек ден на всички и успех в риболовните начинания.
Толкова много ценни съвети дава въпросния колега ,че учебник мога да напиша ...Евала...Машала....Браво....да продължава във същия дух!
......уговорете си една срещичка и си се запознайте.......Може като нахъсани футболисти (вратар и нападател) на решаващ мач да си вкарате по някое голче![]()
![]()
![]()
![]()
токувиш закалите риболовната си страст
![]()
![]()
Лек ден на всички и успех в риболовните начинания
Какво очакваш да постигнеш с тема като тази?На мене темата ти ми звучи точно така./Тате пък Гошко ми взе играчката/Каквото и да имаш към някого оправи се с него.Иначе за които и да е в форума да се пусне тема ще има и позитивни и негативни коментари.Така,че ако ти не можеш да се разбереш с въпросния колега какво очакваш от нас?.А относно цвета! тези които сте с черни букви сте най-много,това прави ли ви най-голямата секта във форума?
- antivik
- кандидат преподавател
Щом "Рибаря" с неговите 27-30 годин е зрял мъж е зрял мъж ние де гонихме и минахме 50-таците и 60-таците сигур сме мумифицирани и требе археолози да додат и да ни разтълкуват мненията и разбираниятаdunavski написа:![]()
![]()
Е"""ти простотията !!!!!

Ако е проблема за реване и аз ЩЕ ИЗРЕВА-----------

Колкот до двамата спорещи мога да кажа само за Върбанов, че максимално гледа да защити спазването на закона и опазването на рибоците в България. Не сме кръстосвали шпаги до сега, но може и до там да се стигне що, аз не виждам нищо лошо да си вземе човек разрешените3 кг., но сгази ли се лука и аз ше кастря и ще плюя

Ингилизкия рибарин го не знам, ма сигур бая е навикнал в Ингилизия на техните платени гьолове, па и на законите им, че и изглежда е забравил дереджето у нас....Но пази Боже сляпо да прогледне, боклука при нас и вся и всьо.
Не е първия с койт ще се конфронтирам за това, че дават за пример чужбинско и не чуват нищо за тук.
БЕ НЕЩО ТЕМАТА ВЗЕ ДА СЕ РАЗБЛАТЯВА ТА БАРУТЧИЯТА МАИ ТРЕБЕ ДА И РЪГНЕ 1 КЛЮЧ...
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Е, това е малко крайно! Нnemalabavo написа:Връбанов няма място във форума . ...
Не, че съм чел много внимателно, но болшинството от постовете му са за това да не си даваме парите за боклуци и против месарството-позиции които споделям, макар и не толковеа ревностно.Лично на мен ми е интересно, когато се заформи някаква форумна драма

Да не взимаме нещата толкова насериозно- хора има всякакви, а тук просто се забавляваме, когато не сме на риба

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- antivik
- кандидат преподавател
naskobo написа:Е, това е малко крайно! Нnemalabavo написа:Връбанов няма място във форума . ...
Не, че съм чел много внимателно, но болшинството от постовете му са за това да не си даваме парите за боклуци и против месарството-позиции които споделям, макар и не толковеа ревностно.Лично на мен ми е интересно, когато се заформи някаква форумна драма![]()
![]()
Да не взимаме нещата толкова насериозно- хора има всякакви, а тук просто се забавляваме, когато не сме на риба

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Да , ...... ама лошото е , че все едни и същи хора го превръщатantivik написа:е .... ако е въпроса да се превръщаме в сапунена сериялка...

- ribarq
- сериозен играч
Каквото очаквах го постигнахКрасимир Атанасов написа:Какво очакваш да постигнеш с тема като тази?На мене темата ти ми звучи точно така./Тате пък Гошко ми взе играчката/Каквото и да имаш към някого оправи се с него.Иначе за които и да е в форума да се пусне тема ще има и позитивни и негативни коментари.Така,че ако ти не можеш да се разбереш с въпросния колега какво очакваш от нас?.А относно цвета! тези които сте с черни букви сте най-много,това прави ли ви най-голямата секта във форума?

Нямам нищо към никого ....просто изразявам мнение както всеки друг член на форума.Нали знаеш ...всеки е прав за себе си

На последния ти въпрос отговора ми е не ....ще ти отговоря и защо ,тези с черни букви са в основата ,всички други са се отделили и така като гледам и вижданията за някой неща се различават ,но не може всички да сме еднакви или идеални.....И пак казвам различни хора сме ,с различни мисли ,съвсем нормално е....Дано не съм засегнал някой с поста си ....ако съм да ме извини

-------------//--------------------
antivik написа: Щом "Рибаря" с неговите 27-30 годин е зрял мъж е зрял мъж ние де гонихме и минахме 50-таците и 60-таците сигур сме мумифицирани и требе археолози да додат и да ни разтълкуват мненията и разбиранията, че то младите с нов речник разполагат.
Колкот до двамата спорещи мога да кажа само за Върбанов, че максимално гледа да защити спазването на закона и опазването на рибоците в България. Не сме кръстосвали шпаги до сега, но може и до там да се стигне що, аз не виждам нищо лошо да си вземе човек разрешените3 кг., но сгази ли се лука и аз ше кастря и ще плюя![]()
па да ме изкарват къвто щат във форума.
Ингилизкия рибарин го не знам, ма сигур бая е навикнал в Ингилизия на техните платени гьолове, па и на законите им, че и изглежда е забравил дереджето у нас....Но пази Боже сляпо да прогледне, боклука при нас и вся и всьо.
Не е първия с койт ще се конфронтирам за това, че дават за пример чужбинско и не чуват нищо за тук.
Аз може и на 17 да съм ....не мисля ,че годините са от значение.....намирисва ми на комплекси тука ! ! !
За спазването на закона и опазването на рибоците в България съм сигурен ,че едва 10-20% от всички рибари във БГ ги спазват.
Аз също не виждам нищо лошо човек да си вземе разрешените кг риба.
Нищо не съм споменал за това

Нагледал съм се на колеги който пишат по форумите за закони за опазване на рибата в БГ, но на водоема са съвсем други хора!
Е има и такива където зарибяват със собствени средства ,малцина са и всички ги знаем.Евала на такива колеги, и на съвместните им акции !
Близките 100 години няма да ги стигнем във чужбина......съдейки по малкото време което съм изкарал там !

Колега Живея си във България така,че положението ми е ясно

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Спама и латино сериалите се получават тогава когато в дадена тема се появи подобно мнение и от него се почва и става мазало , ако и самата тема не е спам разбира се ! Забележка или критика , ако е спам би трябвало да са изтрити от модератора на дадения раздел където е пусната темата , но щом той е преценил ,че не е спам тогава за какво говорим ? Няма да обяснявам защо не се прави това
, но е факт , че съм писал в подобни теми и не го отричам , но да съм прекалявал и да съм писал във всяка подобна тема е меко казано несериозно и невярно . Моля всеки който не харесва спама да прегледа 99% от темите във форума и да ми каже в коя НЯМА спам ! За да е доволен Георги/ribarq трябва да спрат да пишат всички които пишат , а не само четат и попиват инфото предоставено във темите ! Убеден съм ,че за 1 час ще намеря много повече спам от други хора пишещи тук от колкото моя , но защо да го правя ? И ще помоля пак всеки следващ недоволен от форума и замесващ моето име в негова тема да пише с факти , а не на посоки да ми слага името където му скимне ! А заглавието на темата ти Георги е много точно защото това е МОЕТО мнение по даден въпрос ! А твоя проблем с човека заради когото си спрял да пишеш ( ако може да уточниш кой е и кога е станало това ) не ме вълнува ! Ето и най-пресния пример за момента и свързан пряко с темата защото моята забележка беше същата , но отправена към човек който прави забележки , а не вижда себе си ! - http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=67028

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!