Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Предложение за среща на годината
Модератор: sapuna
Атай
Ами моля модераторите пуснете една анкета от сега за водоема да изберат 4 или 5 големи язовира за които да гласуваме и да си решиме кой, каде, кога А замисъла е страхотен
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- Диканаров
- кандидат преподавател
предложение за годишна среща
Колеги, аз съм за Жребчево или друг в централна България, но бих желал да е събота. Ограничен съм служебно. Все пак мнозинството ще определи времето и мястото. Ако мога, обезателно ще съм с Вас. Идеята е чудесна! Браво на колегата. Ще ми е драго да се запозная с всички Ви!

- ribarq
- сериозен играч
Re: Атай
Доста от колегите са за жребчево , аи да не казвам всичките ,но има още много време, за размисъл и идей. Да се предложат 4 язовира после да се гласува който яз. събере най много гласове там да се проведе срещата , мисля че и за датата ще е добре пак с гласуване ... да се дадът 4-5 дати и да се гласува по същия начин както за яз.-теGan4eff написа:Ами моля модераторите пуснете една анкета от сега за водоема да изберат 4 или 5 големи язовира за които да гласуваме и да си решиме кой, каде, кога А замисъла е страхотен

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Много високо се целите!.Те тука едва се събраха 5 човека да ловят раци в Приморско пък какъв ти комитет.Едва ли ще стане такова нещо.Незнам за колегите но аз работя доста и по принцип когато има срещи или други мероприятия ги пропускам или закъснявам с един два часа и после няма място за мен.Така че ................
- ribarq
- сериозен играч
Ribarina написа:Много високо се целите!.Те тука едва се събраха 5 човека да ловят раци в Приморско пък какъв ти комитет.Едва ли ще стане такова нещо.Незнам за колегите но аз работя доста и по принцип когато има срещи или други мероприятия ги пропускам или закъснявам с един два часа и после няма място за мен.Така че ................

- петър власев
- разбира нещата
-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- ivan_yo
- разбира нещата
Научисе първо да четеш правилноИ АЗ ПРЕДЛАГАМ ЖРЕБЧЕВО ПЪК ДАТАТА ДА Е 9 ЮНИ] и след туй давай препоръкиIvak написа:9 юли се пада понеделник и няма да е удобно за повечето колеги
за Жребчево вече е ясно че ще е там

изглежда че си чел през чашата си дето си с нея на АВАТАРА СИ
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ