Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Метални поводи - съвет ?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Е горе у лево има едно къде пише
кликваш на него и цитираш моето мнение та да се нечуди Кроки кой какво е написал
Е тъй примерно :
Тъй , продължавам да си твърдя моето си да го еба начи
От риба немам късане на брейдо ! Тука не влиза късане от клоне , дръве , камене и пр. неорганични + органични ( еднашка закачих кравата Спаска за дирника та ми отнесе целиот плетеняк
)
Лорде , ич се невпрегай , ловя както казах по-преди 98% само хищници и само с брейд
Изпробвал съм толкоз брейдове че чак ми е писнало на кура от тех па да не говорим за на портфейла
А със здраве и нал разбра - по-малко нерви , повече риболов и тъй
Цитат
кликваш на него и цитираш моето мнение та да се нечуди Кроки кой какво е написал

Е тъй примерно :
Тъй , тъй , той тоз Павел Иванов му се случва еднашка на петилетка и на риба да иде та за туй ги ръси таквизи неквиlorda написа:Това го пише Павел Иванов.
А аз всеки ден съм за риба колега и чакам да се срещнем.

Тъй , продължавам да си твърдя моето си да го еба начи

Лорде , ич се невпрегай , ловя както казах по-преди 98% само хищници и само с брейд

А със здраве и нал разбра - по-малко нерви , повече риболов и тъй

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Евала колега, че не сте се обидил.
С ей таквизи хора аз одъ зъ рибъ.
Та кат се постопли ви каня в Пловдив да ходим за щука.
А аз не твърдя че миритията къса а че протрива влакното.
Колегите да не мислят че критикувам плетеното влакно.
Изказвам своето становище за повода.
АЙ ся НАСЛУКА.
С ей таквизи хора аз одъ зъ рибъ.
Та кат се постопли ви каня в Пловдив да ходим за щука.
А аз не твърдя че миритията къса а че протрива влакното.
Колегите да не мислят че критикувам плетеното влакно.
Изказвам своето становище за повода.
АЙ ся НАСЛУКА.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
прегризвания с плетени влакна са савсем вазможни, на мен на Драшкович ми се случи да ми го пререже като с нош една щука, щото изглежда го беше лапнала откам главата, но то е ясно че без риск няма и печалба
а пак металните поводи сам ги отписал вече савсем, единствено за блесна
а по вапроса за плетените влакна, мисля да отворя една нова тема ако няма такава

а по вапроса за плетените влакна, мисля да отворя една нова тема ако няма такава
- krokibg
- учете се от него
Павле,само да решите да доидете за риба.Чакайте само да се затопли че да видите.А за плетеното влакно се кълна като в господ,дано не ми къса че направо се разболявам.И моя съвет към колегите които нямат вяра,нека всеки сам си решава на какво да лови и дали ще ползува стоманен,карбонов или кевларен повод.Аз единственно ползувам стоманени поводи направени от мен и под него задължително вързвам на 1,-1,50 олово /във строга зависимост от дълбочината на мястото на което се гони щуката/10-15 гр и то на корда 0,12-0,15, а над повода слагам тапа която да стои под водата на 10 -15 см и да мога с просто око да я виждам.Тапата не я слагам за индикатор а само да държи линията изпъната/Следя за удар по върха на пръчката/.Когато удари/евентуално/и от доло има закачки,дори и оловото да се закачи някъде то просто щуката няма шансове защото когато оловото се скъса и то много лесно благодарение на тънката корда,ми остава само щуката най-отдолу без да висят разни олова и да се заплитат и пречат при ваденето.Така че за по-младите и не толкова млади колеги,които не са знаели за тази тънкост е добре да я запомнят и един ден да си спомнят че някакъв крокодил от Пловдив е дал добър съвет
Може някои колеги да го знаят този начин за отърваване от оловото,но никой до сега него е споменавал

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!