Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

PowerPro менте или?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- ivalpetkov
- разбира нещата
Re: PowerPro менте или?
Айде пак...а ся чети тука какво пее Вефа http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=119&t=66440
- maranzika
- сериозен играч
Ловил съм доста с така нареченото менте и нямам почти никакви забележки към него.Но жинотът му е доста по-кратък от другото(поне при мене).Само че тука в Търново не се намира или пък е на цени доста над тези.Къде е това за по 8-10лв.?
- CERRUTI
- сериозен играч
Еми докато има овци,ще има и кой да ги стриже!ivalpetkov написа:Айде пак...а ся чети тука какво пее Вефа http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=119&t=66440

8лв. беше на Илиянци!maranzika написа:Къде е това за по 8-10лв.?

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Истинското влакно е в кутия пластмаса и специална ножичка плюс упътване как да се навие и т.н.Цената в САЩ е 19.99 долара 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- maranzika
- сериозен играч
Къде е тая ножичка бре?

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Където излиза края на влакното от пластмасовата кутия металната скоба е и ножица!maranzika написа:Къде е тая ножичка бре?![]()
![]()
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Вуйчо-Ваньо написа:Именно!А същевременно е най - евтината оферта на въпросното влакно до момента.eroucma написа:Само евала мога да кажа за влакното от sapuna и досега продължавам да го ползвам и си ми служи вярно - нито бради, няма разнищване и не гние въпреки че редовно го мокря

Лошото в случая е,че няма и аз от къде да го зареждам!
Замених го с този FL - http://megafishing.bg/product/990/plete ... -100m.html
Препоръчвам го,а и на цена 15лв си е доста по добро от предното!
По темата - лошото е,че вече има и менте на ментето!;)
- pachosz
- сериозен играч
Митак, това на линка най-тънкото е 0.30sapuna написа:Замених го с този FL - http://megafishing.bg/product/990/plete ... -100m.html
Препоръчвам го,а и на цена 15лв си е доста по добро от предното!

Няма ли по-тънко от него?
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
В момента са ми останали само две ролки 0,10.Иначе съм зареждал 0,12 ,0,14 и 0,16. Не боравя със спининга и нямам преки впечатления,но момчета на които съм давал казват,че са доволни!
Въй - как са взаимствали деликатно от художественото оформление на "ПауърПро"-то(и "Пор"-а). 

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Преди 10 дни си купих от САЩ /района на гр. Бостън/ в магазин 16 долара за размерите до 50 либри от това, което е само за американския пазар. Не съм го ползвал още. Ще пиша като направя поне десетина риболова с него.Божидар написа:Истинското влакно е в кутия пластмаса и специална ножичка плюс упътване как да се навие и т.н.Цената в САЩ е 19.99 долара
-
- разбира нещата
PowerPro има и оргинал 70 80 лв. А тия къде са по 20 30 лв. според мене не си заслужават.
Успях да направя десетина риболова с 20 либрово, закупено от САЩ. Имам извадени с него около 15 щуки и една сулка. Относно здравината е перфектно и съм сигурен, че отговаря на написаното. Ползвам постоянно един спрей за плетени влакна на Тубертини и така нямам проблеми с изхвърлянето. Но ако забравя да го напръскам преди риболов, прави "бради" при по невнимателно боравене /по-хлабаво навиване/ Но всъщност 20 либри си е дебеличко и вероятно тези проблеми са нормални. Успех на всички които обичат зимния риболов - сега му е времето!