Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

И рибар съм, и гъбар съм!
Re: И рибар съм, и гъбар съм!
Имах допреди година и нещо. Сега съм с 2 язви от работата миG.Petkov написа:Много ги обичам тези теми, в които има и гъби и рибиdocenta написа:...Най-накрая набарах и три огнени манатарки - стават за ядене, но са тежки за стомаха...!
Преди години имаше и мадами, ама беше отдавна!
Доценте,
Ти си втория колега, който споделя, че яде огнената манатарка, другия беше от Габровско и сподели, че като нямало от обикновените, ядели и посиняващи!
Аз не ям и брезовата манатарка, само защото почернява - та сподели как ги готвиш, здрав стомах ли имаш?

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Бат ви Светлев винаги знае кое,кога и как! 
На мен ли ми се струва или на последната снимка наистина виждам няколко читави Мечи гъби,а не Брезовки?

На мен ли ми се струва или на последната снимка наистина виждам няколко читави Мечи гъби,а не Брезовки?
Виждаш действително манатарки, но не мечи гъби, които са обикновените манатарки, а огнени манатарки Boletus luridus, които бяха три на брой и ги намерих последни - описано е в репортажа в края.sapuna написа:Бат ви Светлев винаги знае кое,кога и как!

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
- кирил великий
- разбира нещата
Чудесно си изкарал, Майсторе, да си ми здрав и жив. При теб празно не се случва май.
- antivik
- кандидат преподавател
Отново удоволствие да се прочете нещо интересно написано и илюстрирано с хубави фотоси, но...ДОЦЕНТА си е това, няма какво да му се чудим и по-дълго да се задържи на тези етапи и да не прескача в последния
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Укинален пост с привкус на утринна влага и свежест от брега, на планински кристален въздух, гъбки и ... на риба, разбира се 
Вечна му памет на колегата Пенко, кога стана една година ей ... как лети времето

Вечна му памет на колегата Пенко, кога стана една година ей ... как лети времето

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Много хубав,интересен и увлекателен репортаж.Хем полски,хем горски нюанси в него
но някак си репортажитети не са със същия чар ако не споменеш кака Доцентчица,тя ми е любимка в твоите репортажи а и също така ти се е превърнала в нещо като запазена марка.Поздравление още веднъж за излета,и гледай да забавиш степените

но някак си репортажитети не са със същия чар ако не споменеш кака Доцентчица,тя ми е любимка в твоите репортажи а и също така ти се е превърнала в нещо като запазена марка.Поздравление още веднъж за излета,и гледай да забавиш степените

-
- новобранец
Четирите етапа !
Хубава червеноперка беше. Но за жалост само една ...
А иначе - относно етапите в живота на мъжа, те са общо четири:
1. Курвар
2. Рибар
3. Гъбар
4. Лайнар
За пръв път чета репортаж едновременно за етап 2 и 3.
Браво Доценте ! Пожелавам ти да си останеш винаги в тях !
Оригиналния Тошко Захранката
А иначе - относно етапите в живота на мъжа, те са общо четири:
1. Курвар
2. Рибар
3. Гъбар
4. Лайнар
За пръв път чета репортаж едновременно за етап 2 и 3.
Браво Доценте ! Пожелавам ти да си останеш винаги в тях !
Оригиналния Тошко Захранката
Член на клуб за подводен риболов "Плайа Хирон" в Баийа де Кочинос, Куба.
Кандидат-член на Риболовна Академия "Негован" - България.
Кандидат-член на Риболовна Академия "Негован" - България.
и аз често ходя за гъби а сам на 28 години, даже като се замисля и по често отколкото за риба.... като поостарея дано стана коцкар
значи ще имам много пари хаха готин репортаж и хубави гъби

Евала колега за чудесния репортаж.И аз като теб минавам през 2 и 3 етап от живота на мъжа ( до 3 още не съм стигнал),но за какво се отнасяше 1 ?
Наслука!

Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!