Малко Щуки в Жегата

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
choko70
новобранец
новобранец

Re: Малко Щуки в Жегата

Мнение от choko70 »

Спец-костур написа:Браво , " колеги" , истински детективи се , поклон пред такива хора . Разбрахте , че съм бракониер . Има светлина в тунела , щом е пълно с хора да пишат по компютърчетата какво трябвало да правим ... и от едно мнение ми казва на какво ниво съм бил ... много ми е интересно какъв ще си симпатяга на водоема да тръгнеш да ги говориш така ... докъде ще я докараш ... Гледката е следната : 5 корави мутряги с лодката във водата пържат с ток и вадят 5 чувала риба , а на брега ти казваш на някакво дете да върне рибката си , защото била 24 , а не 25 сантиметра ... и заради него утре няма да имаш какво да хванеш ... Аз ако съм на нивото на бракониерите , помисли си ти къде си ...
Много добре казано,аман от мишоци!
"Рибата не е длъжна да кълве когато имаме свободно време"
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Спец-костур написа:Разбрахте , че съм бракониер
Пич, без да се задълбочавам да чета и влизам в спорове искам да ми отговориш само на един въпрос.
Тази бяла риба от снимката в галерията ти колко сантиметра е и смяташ ли,че е годна за консумация ? Това отдолу малки шаранчета ли са ? :evil:
Изображение
Айде стига сте се правили на света вода ненапита.. много добре знаем колко робояди има из форума.. Поне не се правете на друго !
Аватар
Спец-костур
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Спец-костур »

Ако си прочел какво пиша , щеше да видиш , че съм точно срещу тези , които се правят на света вода ненапита . Бялата рибка в галерията е 400 грама а другото е каракуда и е от платен водоем.
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бат Стан »

docenta написа:. Гаче, ние като за пръв път хванахме спининг всички щучки сме ги забождали по върха на горната устна? Бих го посъветвал обаче, като е видял, че блесната е малка и влиза надълбоко да бе взел по-голям размер блесна или друга уловиста примамка.
Плюс един.
marin4o85_1985
новобранец
новобранец

Мнение от marin4o85_1985 »

Спец-костур написа:Браво , " колеги" , истински детективи се , поклон пред такива хора . Разбрахте , че съм бракониер . Има светлина в тунела , щом е пълно с хора да пишат по компютърчетата какво трябвало да правим ... и от едно мнение ми казва на какво ниво съм бил ... много ми е интересно какъв ще си симпатяга на водоема да тръгнеш да ги говориш така ... докъде ще я докараш ... Гледката е следната : 5 корави мутряги с лодката във водата пържат с ток и вадят 5 чувала риба , а на брега ти казваш на някакво дете да върне рибката си , защото била 24 , а не 25 сантиметра ... и заради него утре няма да имаш какво да хванеш ... Аз ако съм на нивото на бракониерите , помисли си ти къде си ...

приятел ти явно имаш проблем с главния мозък,
vdo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vdo »

ИАРА-та да си върши работата! 1. да зарибява и 2.да следи за бракониери.Второто ще дойде от самосебе си,ако се изпълнява редовно първото.Навремето не е връщана често рибата обратно като сега,въпреки че е ловена в големи количества и е бъкало навсякъде от нея-ЗАЩО ЛИ?
Наслука!
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

ДОБРЕ ЧЕ ВСИЧКИ ОТ ВАС НА ПО 20 ГОДИНИ СА СИ ВЗИМАЛИ САМО ГОЛЕМИТЕ И МЕРНИ РИБИ САМО СЕ ПИТАМ ЗАЩО ТОВА ОБЕЗРИБЯВАНЕ НА ЯЗОВИРИТЕ И РЕКИТЕ НЕ Е ОТ ГОДИНА 2 ,.. А ОТ МНОГО МНОГО ГОДИНИ НЯМА ПОЧТИ НИКЪДЕ РИБА ,... ??? И ПАК ПОВТАРЯМ РИБИТЕ КИИТО ВИЖДАТЕ НЕ СЪМ ИСКАЛ ДА ГИ ВЗЗИМАМ ПРОСТО ОБСТОЯТЕЛСТВАТА ПО ТЯХНОТО ВАДЕНЕ И ИЗВАЖДАНЕ НА ПРИМАМКАТА ОТ УСТАТА СЕ СЛУЧИХА ТАКА ... А АКО НЯКОЙ СА ТУК За ДА СЪБИРАТ МНЕНИЯ И ДА СЕ ПРАВЯТ НА ВЕЛИКИ ДА СЕ ПРОБВАТ В ПАРЛАМЕНТА ТАМ ТЪРСЯТ ТАКИВА :) ВЕЧЕ СЕ ЧУДЯ ЗАЩО ИЗОБЩО СПОДЕЛЯМ ИЗЛЕТА СИ ТУК :) ПО ДОБРЕ НА КОЙТО НЕ МУ Е ПРИЯТНО ДА ВИЖДА ТАЗИ СНИМКА ИЗОБЩО ДА НЕ СПОДЕЛЯ МНЕНИЕТО СИ .. ЗАЩОТО НЕ СЪМ ПУСНАЛ ТЕМАТА ДА СЕ НАСАЖДАТ СПОРОВЕ КОЕ Е МЕРНО И КОЕ НЕ . ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ СЪМ НАПИСАЛ ВСИЧКО И НА НЯКОИ ЯВНО НЕ МУ СЕ Е ЧЕТЯЛО И ДА ПОЧВА ДА СЕ ПРАВЯТ НА ВЕЛИКИТЕ РАЗБИРАЧИ .. НО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ПОЛОВИНАТА ТУК СА СКРИТИ БРАКОНИЕРИ !!!!
CARP FISHING :fishing9:
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”