Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Нова щека коя от двете
Модератор: sapuna
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Нова щека коя от двете
Давай смело-16м 19м изобщо не се чуди,вземи разшири язовира на ръка да заякнеш малко и скачай,от линка се разбра всичко 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
а колега бутник какво имаш предвид че от линка се е разбрало че щеката не е хубава ли аз не мисля че в българия има човек с 19 метра щека а относно това което съм написал на коментар ознава че се пак тфа са много пари за щекка и то щека на гарболино ако не виждате пиши 860 паунда което не е никак малко за щека и то за гарболино се пак ако беше колмик да ама гарболино.Така че колега бутник недей се заяждаш с другите а ако можеш помогни ако не можеш си задръж мнението за себе си.За сега от отговорите за които до сега съм питал най-доволен съм от чируза тъй като колегата не се заяжда и препоръчва това върху което има преки наблюдения така че каквато и щека да си взема си е мой проблем.Аз ви помолих за помощ а вие се заяждате щом така ок.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Абе хлапе,защо си мислиш,че някой го интересуват твоите нощни полюции
И името ми се пише с ГЛАВНА буква,компренде 

ами като не те интересуват защо ми пишеш коментари бе.Ти си си го написал с малка буква бутник не ме обвинявай.Да съм ти искал мнението насила не като не искаш не ми отговаряй знаиш ли колко ми пука и ако обичаш не обиждай да не почна и аз!!!
-
- научил се да хвърля
Колега най-добре,живей в 21 век и се научи как да се отнасяш към по-възрастните!
-
- вече хвърля и на тежко
Каквото повикало,такова се обадило.Какъв 21 век,какви отношения?rock_children написа:Колега най-добре,живей в 21 век и се научи как да се отнасяш към по-възрастните!
ами колеги не мога да търпя да ме обиждат сории много ама не ми е приятно щом той се държи така с мен и аз ще се държа така
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Че кой се заяжда? Ние само се подпичкваме с тебе.....adidasf50 написа:....недей се заяждаш ......
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Я цитирай къде и с какво те обидих,че не те взимам на сериозно, това ли е обида,да, знам ,тревата по вашият край е с вълшебни качества.А линка ти даден към Фейс бук е невалиден,не знам кой с кого се подиграва.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Нов ден - нов късмет!