Искам Болонезе, но ...

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

VS8
новобранец
новобранец

Re: Искам Болонезе, но ...

Мнение от VS8 »

butnik написа:Уондъра е над 100лв,нали имаше лимит.

виж 2-3 коментара по назад какво съм писал :wink:
ionko_terziev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ionko_terziev »

VS8 написа:
ionko_terziev написа:тика уондър..търпи на болка и тормоз..
+1 за Тика Уондър , макар, че за нея освен добрите неща които съм чувал, притеснява ме това, че вече е доста старичак модел и занапред незнам как ще е с резервните части. А какво ще кажете за Колмик Регал ХS и XT мисля че бяха,имали някой който риболовства с такива и като цяло по добри ли са от Уондъра?!
части за уондъра си има поне за сега..виж сайта на вносителя и там си пише за кои въдици има части..добро предложение е и тика инспират..а за колмиците,скоро ги гледах и са с къси водачи което неминуемо води до залепване на кордата ..
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Бих ти дал едно предложение,явно не си отваряш пощата,но отново ще има много спам по него,за това се въздържам.Визирам чисто нова болонеза точно каквато ти трябва.А работата опре ли до резервни части пиши я бегала :D Уондъра е много здрава болонеза,но пък ще трябва да работиш и с много здрави влакна,ама това е друга тема ,далечна от това да търсим начин да ти помогнем.
Работата ми е да продавам стоки,колкото и да е комерсиално,но пък досега не съм подвел никой с предложенията ми.Най-лесното е да ти дам линк към он лайн магазина ми :wink:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
ionko_terziev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ionko_terziev »

Послушай и Бутника..Човека се е доказал като рибар,човек и търговец и няма да ти предложи нещо с което да те набута..А и явно ще ти направи добро предложение..Успех с избора..
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

butnik написа: Работата ми е да продавам стоки,колкото и да е комерсиално,но пък досега не съм подвел никой с предложенията ми.Най-лесното е да ти дам линк към он лайн магазина ми :wink:
Обръщам се с конкретно питане към колегата Бутник. Съвсем наскоро приятели ми направиха
подарък болонеза на фирмата "Fokus", модел "Gelato" с дължина 6 метра. Удобно ли е да споделите Вашето мнение относно въпросната въдица, тъй като никъде не намерих някакви отзиви за нея. Имам намерение да я ползвам предимно на река Струма, Места и Велека.
Към днешна дата използвам болонеза "Dynamax" с дължина 5 метра, която се представя отлично за своя клас. Притесненията са ми за този един метър в повече на новата болонеза.
Река Велека държи трофейни лупавци и морски кефали. Ще мога ли да я ползвам със същия успех без да я повредя? Предварително благодаря. Весели празници!
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Съжалявам,но въпросната болонеза не ми е попадала в ръцете и не мога да дам оценка.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Veleka написа:
butnik написа: Работата ми е да продавам стоки,колкото и да е комерсиално,но пък досега не съм подвел никой с предложенията ми.Най-лесното е да ти дам линк към он лайн магазина ми :wink:
Обръщам се с конкретно питане към колегата Бутник. Съвсем наскоро приятели ми направиха
подарък болонеза на фирмата "Fokus", модел "Gelato" с дължина 6 метра. Удобно ли е да споделите Вашето мнение относно въпросната въдица, тъй като никъде не намерих някакви отзиви за нея. Имам намерение да я ползвам предимно на река Струма, Места и Велека.
Към днешна дата използвам болонеза "Dynamax" с дължина 5 метра, която се представя отлично за своя клас. Притесненията са ми за този един метър в повече на новата болонеза.
Река Велека държи трофейни лупавци и морски кефали. Ще мога ли да я ползвам със същия успех без да я повредя? Предварително благодаря. Весели празници!
аз ще ти отговоря-имаш много добро боло-здраво и стройно-малко над дадените грамажи но е много добро.....имай в предвид,че в един от филмите за скобари на река Искър Валентин Колев лови с такова нищо че е на 5 метра-това трябва да ти говори само едно Гелатото е добър прът!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на болонезе”