Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

Искам Болонезе, но ...
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: Искам Болонезе, но ...
butnik написа:Уондъра е над 100лв,нали имаше лимит.
виж 2-3 коментара по назад какво съм писал

-
- разбира нещата
части за уондъра си има поне за сега..виж сайта на вносителя и там си пише за кои въдици има части..добро предложение е и тика инспират..а за колмиците,скоро ги гледах и са с къси водачи което неминуемо води до залепване на кордата ..VS8 написа:+1 за Тика Уондър , макар, че за нея освен добрите неща които съм чувал, притеснява ме това, че вече е доста старичак модел и занапред незнам как ще е с резервните части. А какво ще кажете за Колмик Регал ХS и XT мисля че бяха,имали някой който риболовства с такива и като цяло по добри ли са от Уондъра?!ionko_terziev написа:тика уондър..търпи на болка и тормоз..
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Бих ти дал едно предложение,явно не си отваряш пощата,но отново ще има много спам по него,за това се въздържам.Визирам чисто нова болонеза точно каквато ти трябва.А работата опре ли до резервни части пиши я бегала
Уондъра е много здрава болонеза,но пък ще трябва да работиш и с много здрави влакна,ама това е друга тема ,далечна от това да търсим начин да ти помогнем.
Работата ми е да продавам стоки,колкото и да е комерсиално,но пък досега не съм подвел никой с предложенията ми.Най-лесното е да ти дам линк към он лайн магазина ми

Работата ми е да продавам стоки,колкото и да е комерсиално,но пък досега не съм подвел никой с предложенията ми.Най-лесното е да ти дам линк към он лайн магазина ми

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
Послушай и Бутника..Човека се е доказал като рибар,човек и търговец и няма да ти предложи нещо с което да те набута..А и явно ще ти направи добро предложение..Успех с избора..
Обръщам се с конкретно питане към колегата Бутник. Съвсем наскоро приятели ми направихаbutnik написа: Работата ми е да продавам стоки,колкото и да е комерсиално,но пък досега не съм подвел никой с предложенията ми.Най-лесното е да ти дам линк към он лайн магазина ми
подарък болонеза на фирмата "Fokus", модел "Gelato" с дължина 6 метра. Удобно ли е да споделите Вашето мнение относно въпросната въдица, тъй като никъде не намерих някакви отзиви за нея. Имам намерение да я ползвам предимно на река Струма, Места и Велека.
Към днешна дата използвам болонеза "Dynamax" с дължина 5 метра, която се представя отлично за своя клас. Притесненията са ми за този един метър в повече на новата болонеза.
Река Велека държи трофейни лупавци и морски кефали. Ще мога ли да я ползвам със същия успех без да я повредя? Предварително благодаря. Весели празници!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Съжалявам,но въпросната болонеза не ми е попадала в ръцете и не мога да дам оценка.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- фен клуб-скобар
аз ще ти отговоря-имаш много добро боло-здраво и стройно-малко над дадените грамажи но е много добро.....имай в предвид,че в един от филмите за скобари на река Искър Валентин Колев лови с такова нищо че е на 5 метра-това трябва да ти говори само едно Гелатото е добър прът!Veleka написа:Обръщам се с конкретно питане към колегата Бутник. Съвсем наскоро приятели ми направихаbutnik написа: Работата ми е да продавам стоки,колкото и да е комерсиално,но пък досега не съм подвел никой с предложенията ми.Най-лесното е да ти дам линк към он лайн магазина ми
подарък болонеза на фирмата "Fokus", модел "Gelato" с дължина 6 метра. Удобно ли е да споделите Вашето мнение относно въпросната въдица, тъй като никъде не намерих някакви отзиви за нея. Имам намерение да я ползвам предимно на река Струма, Места и Велека.
Към днешна дата използвам болонеза "Dynamax" с дължина 5 метра, която се представя отлично за своя клас. Притесненията са ми за този един метър в повече на новата болонеза.
Река Велека държи трофейни лупавци и морски кефали. Ще мога ли да я ползвам със същия успех без да я повредя? Предварително благодаря. Весели празници!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите