Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

В памет на Христо Василев- INCUBUS
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
Re: В памет на Христо Василев- INCUBUS
Вечна ти памет Ицо ,от теб научихме ,прочетохме ,и видяхме много
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това е текста на последно ЛС, което си разменихме:
Там няма набези на мечки,ама е продължителна суша-съответно водата е много малко ,плитка и бистра.За това и не съм стъпвал там някъде от пролетта.
Бог да те прости ПРИЯТЕЛЮ!!!
Винаги когато ходех лятото в околията на гр.Смолян ми беше драго да изпием по питие с теб и съпругата ти.
Желая ти много риби там горе!!!!
Чувствам се ужасно!!!!
Мир на душата ти!!!
Там няма набези на мечки,ама е продължителна суша-съответно водата е много малко ,плитка и бистра.За това и не съм стъпвал там някъде от пролетта.
Винаги когато ходех лятото в околията на гр.Смолян ми беше драго да изпием по питие с теб и съпругата ти.
Желая ти много риби там горе!!!!
Чувствам се ужасно!!!!
Мир на душата ти!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- danev69
- сериозен играч
INCUBUS написа:Като са ти много гъсти спинингистите,не стой в София-ела се засели в нашата област,с голяма изненада ще установиш,че спинингистите са почти "бели врани"
Почивай в мир.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Сбогом ИнкуINCUBUS написа:Въх,за малко от пусти алкохол по кръчмите щях да пропусна да ти честитя юбилея,10 години по-млади от мен ,задочни приятелю,но май по-мъдър с около 20 .Жив и здрав,прав и корав,вечна риболовна слава и нескончаемо наздраве
Няма да те забравим

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
INCUBUS написа:Извън параметрите на анкетата съм -може да купувам три дни поред,може и цяла седмица да не купувам,то всичко това е колкото неопределено случайно,така и "според зависи"
Не го познавам лично,но винаги ми е било интересно да чета мненията му и ми е било драго като е писал в моя тема.INCUBUS написа:Кеф -това си е направо "Омагьосано кралство",ама зли магьосници много,няма как да остане неограбено,щом и четата ти е ходила няколко пъти там,няма как по всички закони на жанра да не възникне предател,който да издаде в махалата си маршрута и координатите,та...Иначе,браво,пинизчийски излети и още по-хубав разказ
![]()
Бог да го прости.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- кандидат преподавател
БЛАГОДАРЯ ЗА СЪБОЛЕЗНОВАНИЯТА ПО ПОВОД ТРАГИЧНАТА СМЪРТ НА ЧОВЕКА , КОЙТО ОБИЧАМ И ЩЕ НОСЯ ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО СИ- ХРИСТО ВАСИЛЕВ
ЗАЩОТО НЕЛЕПАТА МУ КОНЧИНА НЯМА ДА УСПЕЕ ДА МЕ РАЗДЕЛИ В МИСЛИТЕ МИ ЗА НЕГО И В СПОМЕНИТЕ МИ ЗА НАЙ ПРЕКРАСНИТЕ 22 ГОДИНИ ОТ НАШИЯ СЪВМЕСТЕН ЩАСТЛИВ ЖИВОТ.
НЯМА НИКОГА ДА ПРИЕМА НЕГОВАТА ЛИПСА. ОЧАКВАМ ГО ДА ВЛЕЗЕ ПРЕЗ ВРАТАТА С ВЪДИЦИТЕ И ЖИВАРНИКА , ПЪЛЕН С РИБА.
НЕ ЗНАЕХ ,ЧЕ ЕДНА ГОЛЯМА НЕГОВА СТРАСТ И ЛЮБОВ- РИБОЛОВА МОЖЕ ДА ГО УБИЕ.
СИГУРНА СЪМ ,ЧЕ ЩЕ БЪДИ ВИНАГИ С МЕН ДО МОМЕНТА , КОГАТО ЩЕ БЪДЕМ ОТНОВО ЗАЕДНО!
СЪПРУГАТА МУ СВЕТЛА
ЗАЩОТО НЕЛЕПАТА МУ КОНЧИНА НЯМА ДА УСПЕЕ ДА МЕ РАЗДЕЛИ В МИСЛИТЕ МИ ЗА НЕГО И В СПОМЕНИТЕ МИ ЗА НАЙ ПРЕКРАСНИТЕ 22 ГОДИНИ ОТ НАШИЯ СЪВМЕСТЕН ЩАСТЛИВ ЖИВОТ.
НЯМА НИКОГА ДА ПРИЕМА НЕГОВАТА ЛИПСА. ОЧАКВАМ ГО ДА ВЛЕЗЕ ПРЕЗ ВРАТАТА С ВЪДИЦИТЕ И ЖИВАРНИКА , ПЪЛЕН С РИБА.
СИГУРНА СЪМ ,ЧЕ ЩЕ БЪДИ ВИНАГИ С МЕН ДО МОМЕНТА , КОГАТО ЩЕ БЪДЕМ ОТНОВО ЗАЕДНО!
СЪПРУГАТА МУ СВЕТЛА
-
- разбира нещата
Моите най-искрени съболезнования...този форум никога няма да забрави Ицо,и на всички нас винаги ще липсват дългите му проникновенни писания.INCUBUS написа:БЛАГОДАРЯ ЗА СЪБОЛЕЗНОВАНИЯТА ПО ПОВОД ТРАГИЧНАТА СМЪРТ НА ЧОВЕКА , КОЙТО ОБИЧАМ И ЩЕ НОСЯ ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО СИ- ХРИСТО ВАСИЛЕВ
СЪПРУГАТА МУ СВЕТЛА
Сбогом Инкубус!!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Най - искрени съболезнования.INCUBUS написа:БЛАГОДАРЯ ЗА СЪБОЛЕЗНОВАНИЯТА ПО ПОВОД ТРАГИЧНАТА СМЪРТ НА ЧОВЕКА , КОЙТО ОБИЧАМ И ЩЕ НОСЯ ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО СИ- ХРИСТО ВАСИЛЕВ
СЪПРУГАТА МУ СВЕТЛА
Сигурен съм,че наистина никога няма да го забравиш!

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
INCUBUS написа:БЛАГОДАРЯ ЗА СЪБОЛЕЗНОВАНИЯТА ПО ПОВОД ТРАГИЧНАТА СМЪРТ НА ЧОВЕКА , КОЙТО ОБИЧАМ И ЩЕ НОСЯ ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО СИ- ХРИСТО ВАСИЛЕВ
СЪПРУГАТА МУ СВЕТЛА
Светле, ужасно съжелявам!!!! Бог да го прости.Надявам се нямаш нищо напротив темите,които пуснах в риболовните форуми, но много колеги рибари го обичаха и все още и винаги ще им липсва- Godfather(Иван Милков).
Почивай в мир ПРИЯТЕЛЮ!!!!
Много слука по водемите там горе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мир на душата ти!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Моите най-искрени съболезнования на Вас и всички негови близки.INCUBUS написа:...СЪПРУГАТА МУ СВЕТЛА

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Написал си го толкова отдаван приятелю, а чак сега го виждам!Телескоп написа:Колко много истина има в написаното:INCUBUS написа:То пак да се върнем към част от темата на Стоунчо приказния -"прехода".Ментетата сред напитките се появиха точно през прехода,за разлика от ментетата сред хората,които ги има от зората на човечеството. И е донякъде парадоксално,че в днешното европейско време,отмервано от ориенталски часовници в Татковината ни,се съмняваме изпърво в напитките,а чак след това /след като сме се натравяли надлежно и сме преживели това осиране по житейския ни път /започваме да се съмняваме в човеците,които са ги дестилирали,продали и поднесли до жадните ни устенца.За това,омерзен от човечеството -този отпадък на светата еволюция или на тривиалната извънземна лабораторна излагация в галактически мащаб,пия само "Мастика Пещера",защото... имам пълно доверие в питието заради пълното ми доверие в човека,който бди над технологията в тази осенена от божията ръчичка фабрика и който е много стабилен наш колега-риболовец![]()
Много ми е мъчно за теб!!!
Дано където си сега има много риба, а след това и мастика и айран!!!
- Vid
- кандидат преподавател
Уникален и духовно велик и като писател във форума и като човек....INCUBUS написа:Златев,не ти трябва фотоапарат -имаш щастието, да си от хората,които са надарени - с прости думи,подредени по правилен начин,да предават цялата красота на излета,с всичките му обстоятелства и чувства.Бъди жив и здрав,фотографчийството, освен че показва духовна пустота и литературна немощ,най-много се доближава до нивото на пещерното изобразително изкуство.
Много ми е тъжно, чак четейки името на темата.................... все още не мога да повярвам, че той не е сред нас, мога да кажа само да изразя най искрените си съболезнования към близките му... Христо беше ерудиран, надарен интелигентно и духовно голям човек и винаги ще го помня.....
INCUBUS написа:Икономията е майка на мизерията,бе хора.Стига спестявахте-кога ще живеете?Да не чакате другия живот /то и аз го чакам,ма понеже не е доказан като наличен до момента,съм го ударил на харчлък и разсипия с Гуглето/.Една търсачка стига на българина-дай му повече търсачки и му гледай сеира - или ще се ИЗТЪРСИ,или ще ПРЕТЪРСИ не когото и когато трябва,или ще се ИЗГУБИ безвъзвратно в процеса на търсенето.Страшно е да се изгубиш,особено ако си риболовец - обзема те смут душевен,мъка вселенска,питието ти горчи,мезицата ти пресяда,кат погледнеш съпругата,виждаш само шията и и без да искаш опипваш с палец острото на ножлето......Икскюз ми,май съм си пропуснал пак успокоителното /2 галона "Загорка"/.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- antivik
- кандидат преподавател
Най-искрени съболезнования. Ицо ще ни липсва и във форума и по бреговете и както написах в другата тема, "Жалко, че толкова малко време пориболовствахме заедно.".INCUBUS написа:БЛАГОДАРЯ ЗА СЪБОЛЕЗНОВАНИЯТА ПО ПОВОД ТРАГИЧНАТА СМЪРТ НА ЧОВЕКА , КОЙТО ОБИЧАМ И ЩЕ НОСЯ ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО СИ- ХРИСТО ВАСИЛЕВ
СЪПРУГАТА МУ СВЕТЛА
Почивай в мир приятелю.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
от Темата : ДОЖИВОТНА БОЛЕСТ http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=6950
поклон INCUBUS, почивай в мир
поклон INCUBUS, почивай в мир
INCUBUS написа:От 5 годишен-тогава живеехме в Маджарово /миньорско градче на р.Арда/.Триетажното блокче,в което се намираше дома ми,бе на 200 метра от реката.По -големите хлапета ни правеха въдиците - не знам откъде намираха парчетата корда,кукичките се купуваха за по 5 стотинки от една сергия,а за плувки използваха пера от кокошка,закрепваха се с маркучета.Реката вреше от риба -като заметнеш,си виждаш стръвта /земен червей или омесен хляб/и въртящите се наоколо риби /уклеи,на които им казваха хамсии и мрени,които наричаха платини /.Магия, мисля че нямаше-просто беше общо забавление.
През 1970 се преместихме в Харманли-продължих риболова пак с "хенд мейд" въдица на Харманлийската река /Олу дере /.През 1974 год.баща ми се пенсионира и насилствено ме преселиха в Ловеч.Имам няколко риболова на р.Осъм - вече с макара "Делфин" и прът от вибростъкло "Гермина".Риболовствахме и на село-на едно текезесарско поливно язовирче,където неизвестен добър човек бе пуснал таранки /каракуди/.През повечето време ловяхме обаче раци в крайселските потоци по много интересен метод/с корда и парче от жаба,но това е разказ за друга тема/.Но все още не бях омагьосан.
След това не съм се сещал за риболов през целия период 1978г.-2003г.В края на 2003-та,посред зима в Смолян,без да съм гледал ,без да съм агитиран,като по вълшебство ме връхлетя мисълта за риболов.За първи път в живота си се сдобих с билет-за 2004г.,купих прът "Фишерман"и макара "ДАМ"и от пролетта на посочената година безвъзвратно потънах "в киреча"до ушите.До степен на пълно зашеметяване,със сънуване на плувки,заплетени корди,хитри откачащи се риби,постоянно купуване на такъми и прочие.Чиста болест,братя,и както правилно отбелязахте-доживотна,поне за този живот,макар да се надявам и на живот след смъртта /щото съм зъл демон /.Благодаря на автора на темата и на всички вас,че ми помогнахте да се върна толкова назад в спомените си,когато в реките имаше много риба и малко рибари.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Почивай в мир, дано в момента си на по хубаво място и се забавляваш. Макар, че ми се иска да си тук сред нас и да чета за мастиката с айрянчето. Към съпругата - искрени съболезнования.INCUBUS написа:Самото излизане за риба,колеги,вече ви извисява достатъчно-какво значи,че не е имало кълване?Важното е,че не сте предпочели вместо това да лежите на дивана пред телевизора.