Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Да помечтаем :)
Модератор: sapuna
Ми нали съм доцент - трябва мно'о неща да знам и по богословие дориlorda написа:А от де ми знаете цялото име.
Благодаря за обръщението.
Немаше нужда

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
ДА.......................... ама НЕ. В неделя ще ви пусна снимка как точно е хваната тази хубавица.lorda написа:Колегата "англичанин" е руснак![]()
![]()
![]()
И щуката е хваната далеч в сибирските "гьолченца".![]()
![]()
На воблерче е хваната.
Пича е закачил доста добра щука- 4-5кг. и докато я е вадил те тоа дзвер е захапал своя събрат.
А между другото тук търсят повече информация за този улов- държава, водоем, килограми и пр.
Не знам колега ти откъде имаш това инфо, но сигурен ли си че е хваната в Сибир и е 49 либри (тук я оценяват на около 55 либри). Ако инфото ти е достоверно пиши някой ред
Незнам дали е точно в Сибир, но е някъде в Русия.
Това е снимка от саит който не мога да открия сега, но там си спомням, че пишеше, че щуката е 47 либри и е хваната на воблер (някакъв оранжев беше), но е възможно и да греша щото не съм добре с английския.
Това е снимка от саит който не мога да открия сега, но там си спомням, че пишеше, че щуката е 47 либри и е хваната на воблер (някакъв оранжев беше), но е възможно и да греша щото не съм добре с английския.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка: