Ето таз годишния рекорд от 17.03.2007- р.Марица

Модератор: sapuna

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Браво на майсторите. :smt041 Батка и по-големи от тук нататък.Леле ако знаеш как чакам пръчката.Прочети ми подписа :lol:
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Браво и от мен.
Между другото,Кроки към колко часа удари това ЖУОТНО :lol: :?:
По-здрави.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Изображение

Почна се.................
Не дърпай ...... за ......
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Удари към 17:40 - 18:00 часа.Несъм много сигорен но определено беше някъде там.Моито сомле ми удари към 17:00.Вчера ходих следобяд да повъртя няколко часа,но нивото на Марица е толкова ниско че тук към Пловдив е просто кошмар да се върти на тази вода.Много водорасли сега цъфтят и почти на всяко хвърляне чистиш воблера от тях.Колегата от Хасково дето се зарадва на прогнозите ми за Пловдивчани,просто няма късмет и ще се слиза към Харманли защото много канали,вади и рекички се вливат в Марица и до там нивото и дълбоките места са повече. :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Фуцата написа:Krokibg благодаря ти за изчерпателния отговор. :lol: Желая ти само трофейни да ти удрят. :wink:
ако го имаш тоя отговор в повече,евентуално и на мен да го изпратиш,е ли вьзможно? :lol: :lol: :wink: плис
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Ето тазгодишният рекорд от Марица 17.03.

Мнение от Диканаров »

Браво на Стальо и на другите от четата на Кроки. Мъкнете ги и ги снимайте та и ние да се изкефим. По-голями Ви желая! На слука! Тя тръгна вече! :lol: :lol: :lol:
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

5кила написа:
Фуцата написа:Krokibg благодаря ти за изчерпателния отговор. :lol: Желая ти само трофейни да ти удрят. :wink:
ако го имаш тоя отговор в повече,евентуално и на мен да го изпратиш,е ли вьзможно? :lol: :lol: :wink: плис
Става въпрос за това което ми е отговорил Krokibg тук във форума. :lol: :lol: Все още не съм му писал ЛС. :lol: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Момчета,кефите ме :smt023 Хубаво е че се радваме заедно на успехите на другите колеги.Аз както знаете,нямам пръст във ваденето на сома,но със Стальо сме приятели от години и когато ходя надолу по Марица,минавам и го взимам от Хасково.Ходим заедно или двамата или със още няколко момчета,просто онзи ден когато извади сома бяхме заедно и на другия ден пак.Когато аз извадя сом,му звъня и му казвам къде,кога,колко е голям/ми/,на какъв воблер или примамка е ударил.Той също ми звъни ими дава информация за всяка риба.До няколко дни,ще си пусне интернт,след като му надух главата да си купи компютър и ще стане наш събеседник във форума.Просто за сега аз му качвах снимки със негово знание и съгласие.За мене,няма кой - знае каква философия във този вид риболов,просто иска ходене и малко от малко човек да научи навиците и местата където този желан обект на риболов обича да си търси храната по реките в България.Има достатъчно писано по този въпрос от миналото лято и всеки може да погледне.Дал съм почти всичката информация която трябва и всеки да може да прецени какво е необходимо за да тръгне човек на този риболов,който е пленяващ след първия уловен екземпляр.Наслука на всички.Ако някои го интересува нещо повече,може и на лични да пита.Аз предлагам на колегите,който живеят покрай големи реки в който се знае че има доста сом,да ходят и не да се отказват след първите валати,който неминуемо ще имат а да са по-настойчиви, да въртят повече часове,и задължително ще хванат сом,щом го има във дадения водоем. :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Кроки, аз имам още 2 малки въпроса ако може. :roll: Колко на вътре удари голямата гадинка и какъв диаметър конец беше ползван :?:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Big Fish,почти винаги водата подхваща воблера и прави леко коремче на конеца.Хвърля се на 30-40-50 метра.Понякога се налага ако видиш че рибата подгони някъде наоколо да извадиш и да хвърлиш на това място 5-10-15 м от тебе просто и ясно, трябва да се облови цялото място на което ловиш.Конеца който е купил Стальо е на Елит-Браид/едни сини кутий - 0.20.Явно е хванало декиш говоренето да се търсят конци със година на произвадство 2006-2007г.Вкарани са доста нови марки със пресен/скоро произваден/конец.

Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

или само са им сменили етикетите :twisted: за да не им залежава стоката
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Верно,има много такива хитреци,но найстина и аз съм си взел няколко вида конци,който определено са нови и са производство от края на миналата година. :lol: :roll: :lol: :roll: :lol: :roll: НАДЯВАМ СЕ :roll:

Аватар
kalins
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kalins »

Евала.Хубава риба,но третата снимка кефи.Май тея сомове по Марица калвът с гърба.
Добре е да си добър
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Това е от КАНДЖАТА да не мислиш, че е на търмък. :lol:
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Kalins,има и такива сомове дето кълват с гърба,но когато ги ловиш ти,ако си хващал изобщо токава риба :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”