Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Мнение за макара ??
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Мнение за макара ??
52лв.устройват ли те?Сметам,че е по-добре от 2-3бр. х 2-30лв разни други,които ще изхвърли много преди да направи същото с Рьобито.bobo_33333 написа:Ако има Ecusima за 2-30 лв ,земи една и за мен.
- miroslav97
- научил се да хвърля
Чакам мнения
Няколко колеги вече споменаха Formax Attract Cast и аз съм на същото мнение, че едва ли ще намериш по-добра за тези пари. Имам размер 20 и 40, много съм доволен, едната е от 2 години, а другата от 1. Не съм ги смазвал, работят си перфектно. Пак ти казвам, за тези пари по-добро едва ли ще намериш.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
http://fishing-market.com/shop/product/ ... st-20.htmlpoyalnik написа:Няколко колеги вече споменаха Formax Attract Cast и аз съм на същото мнение, че едва ли ще намериш по-добра за тези пари. Имам размер 20 и 40, много съм доволен, едната е от 2 години, а другата от 1. Не съм ги смазвал, работят си перфектно. Пак ти казвам, за тези пари по-добро едва ли ще намериш.
Тази е малко под 300гр

Аз там съм пораснал...
-
- Модератор
Хайде и аз да дам съвет на колегата, защото си мисля, че дълбоко греши. Пък той да си реши. Според мен за 3 метровото боло не е по-важно ниското тегло на макарата, а нейната мощност.При късо боло макарата се включва по-активно във ваденето на рибата.Посочените макари Jaxon са високооборотни и съответно с по-малка мощ.Колегите правилно са посочили макарите Formax с обороти 5:1, а компромиса със Filstar е приемлив.