Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Сам съм си у нас !
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Сам съм си у нас !
Ам тъй де!!!Живея точно до психо-диспансера, с две думи с лудите сме си комшии, та се позамислих да не се преместя срещу нас без да искам

- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Мани не приказвай, че жената ще ме гръмне !
Кат гледам какво слънчице напече , може и да опитам некоя друга техника , ама юе си сложа фланелка върху якето с надпис ''Моля не ме притеснявайте аз не съм луд, просто съм маниак на тема риболов''
Те Соффеанци са разбрани ора , ще ме оставят на мира, сега остава да разреша проблема с трафика на хора и коли по улиците .... или да опитам нощем, то па нищо се не види , уфф колеги ебати дилемата дали да метна нощем или денем, а или на работа и тука между 5 и 8 когато немаме работа да изляза на Раковска и да джиткам със фидеро таман съм до клуб Биад малиии само си го представете, излизам си от ресторанта с фидер в ръка и си джиткам опражнявам си се !!!
Малииии !
Кат гледам какво слънчице напече , може и да опитам некоя друга техника , ама юе си сложа фланелка върху якето с надпис ''Моля не ме притеснявайте аз не съм луд, просто съм маниак на тема риболов''
Те Соффеанци са разбрани ора , ще ме оставят на мира, сега остава да разреша проблема с трафика на хора и коли по улиците .... или да опитам нощем, то па нищо се не види , уфф колеги ебати дилемата дали да метна нощем или денем, а или на работа и тука между 5 и 8 когато немаме работа да изляза на Раковска и да джиткам със фидеро таман съм до клуб Биад малиии само си го представете, излизам си от ресторанта с фидер в ръка и си джиткам опражнявам си се !!!
Малииии !
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ходя в един психиатричен дом от време на време професионално (за сега...
) по проверки и като гледам, все повече се замислям кои са лудите, тези вътре или ние отвън.Ами там хората едни дружелюбни, поздравяват, питат те как си и го правят някак си естествено и от сърце.А отвън ако питаш някой нещо, те гледа някак странно и с поглед на великия Чаплин, както гледаше петела в "Треска за злато". Та незнам,...времето е пред нас 

Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Караш ме да се замислям върху думите ти , в който има доста смисъл.kita20008969 написа:Ходя в един психиатричен дом от време на време професионално (за сега...) по проверки и като гледам, все повече се замислям кои са лудите, тези вътре или ние отвън.Ами там хората едни дружелюбни, поздравяват, питат те как си и го правят някак си естествено и от сърце.А отвън ако питаш някой нещо, те гледа някак странно и с поглед на великия Чаплин, както гледаше петела в "Треска за злато". Та незнам,...времето е пред нас
Сам съм на работа, и си мисля а дали е така ?
Този странен поглед на въпроса Как си ?
Все си мисля, че лудостта е заложена в минимални количества у нас Българите. Защо ?
Защото така сме устроени, никой нормален няма да търпи това което ние наричаме нормален начин на живот. Та ''лудите'' са хора с по лабилна психика, и не са им издържали нервите на всичкото това напрежение и са се озовали там където сега наричат свой дом !!!
И те душа носят и те чувства изпитват !!!
Сега си задавам въпрос , има ли луд рибар ?
Сега като се позамисля, риболовът е и вид лечебна терапия на душевното и емоционалното състояние у нас хората. Приложимо е за мъже и жени !!!
Хах тоест ние риболовците без да се усещаме ходим на риботерапия. Успокоение на духа и огънят , който неспирно бошува в нас. И всеки един от нас търси оня сладък момент който така жадува да изпита преди всеки риболов.
Онзи трепет в гърдите, който ни действа като хероин, обливате една вълна която е 300 пъти по силна от оргазъма. Това е чувството което изпитвам когато вида върха на въдицата или плувката да потрепва. Сигурен съм , че при вас е същото.
Защо някои хора не го разбират това, а намират удовлетворение в убиването на животни или нараняването на друга човешка душа , било то с думи или физически.
При нас няма агресия няма омраза, само спортен дух, който ни дава сили да се борим да съществуваме, така както рибката когато се хване се бори за живота си и най накрая животът и зависи от някой който е рибоядец. Дали ще я пусне или не това е дилемата, в този момент човек се познава, непукист какво ми дреме хайде в тигана, не ми поука че си жива твар, или пък с поглед и казва, благодаря ти че менакара да изпитам дова удовлетворение за пореден път , ето върни се у дома при твоите другарчета и нека някой друг да те хване и да изпита това блажено чувство което изпитах и аз туко що. Да я целуне и пак във водата.
Размисли , докато съм сам на работа.