Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Изкривена носна преграда
Модератор: dantho.mihov
- pacho109
- сериозен играч
Re: Изкривена носна преграда
Много съм склонен, да предположа /както Васко писа/, че отслабването би облекчило значително състоянието на организма
Има резон в в написаното .Предполагам имаш наднормено тегло
Спорт трябва, колоездене за предпочитане 
Има резон в в написаното .Предполагам имаш наднормено тегло

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Мда...и аз нямам 3 сливици...
Сънната апнея е сериозно заболяване, характеризиращо се със спиране на дишането по време на сън, хъркане, повишена сънливост през деня и водещо до повишен риск от инфаркти и инсулти.
Като вид "лечение", по-скоро облекчение, са т.нар. CPAP /Continuous Positive Airway Pressure/апарати, слагаш си маска през нощта и апарата ти нагнетява въздух, за да преодолее смъкнато небце, запушена ноздра и т.н., а бе нещо като малко компресорче е...
...a и ставаш като Дарт Вейдър.

Сънната апнея е сериозно заболяване, характеризиращо се със спиране на дишането по време на сън, хъркане, повишена сънливост през деня и водещо до повишен риск от инфаркти и инсулти.
Като вид "лечение", по-скоро облекчение, са т.нар. CPAP /Continuous Positive Airway Pressure/апарати, слагаш си маска през нощта и апарата ти нагнетява въздух, за да преодолее смъкнато небце, запушена ноздра и т.н., а бе нещо като малко компресорче е...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Намали папкането,пиенето и махни цигарите,щото те ша та махнат и ша станеш като Анакин Скайуокър - преди да се топне у лаватаGODzillata написа:Мда...и аз нямам 3 сливици...
...a и ставаш като Дарт Вейдър.

Преди30 години два пъти ми орязваха носа и сега съм пушка,не е някаква сложна операция,но това спиране на дишането не е от носа.И аз съм дебел и похърквам но все още се събуждам жив.На дърти години операцията е малко по-кокалеста,пък дано се оправят нещата.
- Павел Иванов
Кхъм , Кире , и аз съм на мнение че проблемите ти идват от застояване и затлъстяване . "Сериозни" заболявания като апнеята са измислени да хранят докторите на частна практика
Ся да ти кажа как го виждам като вариант да се оправиш изключително бързо и много по-тънко :
- Гътваш една свинкя , взимаш една каса Maker's Mark и ми идваш на гости .
Кво правиме значи ? Седаме , ядеме , пиеме и накрая ти троша носа ама качествено . Буля те кара до Пирогов докато дремна . На другият ден , вече с чисто нов нос те отпращам до Боянският водопад и обратно докато закусвам . Като се върнеш те затварям в една стая и пред прозореца и продължавам да папкам от свинкята докато ти само гледаш
После те пущам , давам ти една препечена филийка и па до водопада . Тъй докът опапам свинкята неколко дена и като си те отпратя до Видин ще видиш че всичките ти проблеми са били само и единствено в мозъка ти
Съвсем сериозно - не се занимавай с глюпости а наблегни на движението , ако и мързела да е трудно преодолим

- Гътваш една свинкя , взимаш една каса Maker's Mark и ми идваш на гости .
Кво правиме значи ? Седаме , ядеме , пиеме и накрая ти троша носа ама качествено . Буля те кара до Пирогов докато дремна . На другият ден , вече с чисто нов нос те отпращам до Боянският водопад и обратно докато закусвам . Като се върнеш те затварям в една стая и пред прозореца и продължавам да папкам от свинкята докато ти само гледаш

Съвсем сериозно - не се занимавай с глюпости а наблегни на движението , ако и мързела да е трудно преодолим

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata

Днес цял ден гледам по Дискавъри - Пълна промяна: Отслабване и се нахъсвам, от утре започвам да се движа, така че, ако чуете за регистрирани трусове в северозапада - шъ знаете, че е от мен.

Поръчах си от Кипър няк'ви капсули с фибри, а от Корея - няк'во чайче, та ще се вманиача на тема отслабване...това може и да ми подобри апнеята, но изкривената носна преграда ще си остане...

[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/5gUrg ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/5gUrg ... 3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

-
- вече хвърля и на тежко
Киро,аз изпатих така преди 2 години,при мен се оказа,че още навремето един зъб не е избил как трябва ,а е растял под друг и към синуса.3 часа ми цепиха венеца ,докато го извадат и замалко да пробие носната кухина.От тогава гадната сънливост и тегавост изчезна,но май си остана някакво изкривяване в носната кухина,което не ми пречи.
- GODzillata
Хайде, хайде, не ти пречи....след като гледа клипа ли спря да ти пречи?

- КИРО
- Обратна връзка:
Адаш,скивай сега нещо по-лесно.
Спри да пишеш в този форум http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=20&t=19257
мооооже и да се опраийш.
мооооже и да се опраийш.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- вече хвърля и на тежко
GODzillata написа:Хайде, хайде, не ти пречи....след като гледа клипа ли спря да ти пречи?![]()

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Точно това се случва 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
Във варианта къде предложих , аз да му счупа ньоса , таквизи чудесии нема
Едно че под влияние на вече изконсумираният Maker's Mark сичко ще му е кът на филм , второ отпадат тия глюпости с упойки , резане и пр. Набиват му две джелеза с тръбички у предварително строшеният ньос за нула време у спешното и на утре е готов за Боянският

За какво са иначе приятелите ако не помогнат на другарче в беда

Едно че под влияние на вече изконсумираният Maker's Mark сичко ще му е кът на филм , второ отпадат тия глюпости с упойки , резане и пр. Набиват му две джелеза с тръбички у предварително строшеният ньос за нула време у спешното и на утре е готов за Боянският

За какво са иначе приятелите ако не помогнат на другарче в беда

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
КИРО написа:Адаш,скивай сега нещо по-лесно.
мооооже и да се опраийш.
Ooo, адаш, там вече само рецепти за полезни храни ще има.

Когато лежах в болницата за носа си повечето хора бяха глухари с операция на ушите и мръсните вицове ечаха яко,асестрите бягаха поруменели...
- pacho109
- сериозен играч
Днес цял ден гледам по Дискавъри - Пълна промяна: Отслабване и се нахъсвам, от утре започвам да се движа, така че, ако чуете за регистрирани трусове в северозапада - шъ знаете, че е от мен.
Да разбирам ли,че си почнал

Да разбирам ли,че си почнал

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/