Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Клуб Балканка
Клуб Балканка
naRiba.com

Форум

Пак за Нощния Риболов
Модератор: Кърцата
- stankof
- ще става разбирач
Re: Пак за Нощния Риболов
Според мен нощния риболов си процъфтява навсякъде,без значение кви заповеди има и това скоро няма да се промени 

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
-
- ще става разбирач
И не само у нас:
http://www.youtube.com/watch?v=VOPX_fZcHHU" onclick="window.open(this.href);return false;
от 3:24 натам..

http://www.youtube.com/watch?v=VOPX_fZcHHU" onclick="window.open(this.href);return false;
от 3:24 натам..
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
- MITKO70
- кандидат преподавател
Да,вчера говорих с приятел работещ в ИАРА,но за съжаление няма за сега подновяване на заповедта от миналата година.Но то при тези управници,само като се види каква заповед за забраната направиха,няма кой да анализира ползите от миналата година по язовирите на който беше разрешен нощен риболов.Вуйчо-Ваньо написа:Официално не е разрешен,значи е забранен!
Та за сега сме на старото положение,не че някой ще вади въдиците нощем,ама защо да е така

Всичко може,но не всеки го можe.

- icho_87
- вече хвърля и на тежко
Не че някой ще ги вади от колата да ги хвърля нощем или няма да ги вади, когато вече са хвърлениMITKO70 написа:не че някой ще вади въдиците нощем,ама защо да е така

- radogagov
- ще става разбирач
Не е добре да се типизират така нещата, а още повече всички риболовци да се слагат под общ знаменател. Те законите са затова, да се спазват (или нарушават, без да те хванат, защото иначе лошо, ако бяхме една нормална държава)не че някой ще вади въдиците нощем,ама защо да е така

- MITKO70
- кандидат преподавател
Никой не типизира нещата,проста така си стоят.Хора който търсят шаранови риби,хранят постоянно,колеги който търсят хшщници,кльонкаджиите също, силен риболов им е през нощта.Миналата година имаше голям ефект от разрешаването,винаги имаше будни хора по брега,браковците се съобразяват с това.Доста хора хванаха през нощта,аз също имам шаран.Винаги има буден ,било то на 2-3 лагера,сигнализаторите работят и шанса да ти откраднат такъм е много по-малък,от колкото ако спиш
За целта има и куче,а и други неща дето ги респектират айдуците 

Всичко може,но не всеки го можe.

- larybalky
- научил се да хвърля
Бе то на никой не му се вадят въдиците ама като те отлепят с 400лв другия път ще се замислиш.Иначе съм за нощния риболов,все някой остава буден и на Пясъка бая бракота изгоряха по тоя начин.То с въдица колко риби да хванем,от 15-20 лагера я извадят 10 риби за нощ я не.Ама една лодка да влезне вътре и всички я виждат.Според мен така сами сме си безплатни пъдари.
Мераклия
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Много точно казано!larybalky написа:Бе то на никой не му се вадят въдиците ама като те отлепят с 400лв другия път ще се замислиш.Иначе съм за нощния риболов,все някой остава буден и на Пясъка бая бракота изгоряха по тоя начин.То с въдица колко риби да хванем,от 15-20 лагера я извадят 10 риби за нощ я не.Ама една лодка да влезне вътре и всички я виждат.Според мен така сами сме си безплатни пъдари.
Направо съчувствам на шаранджийте през нощта. Заради глупавия закон, трябва да си режат влакната при евентуална проверка, което си е тъпотия отвсякъде. Така, че тия 400 лв. ги забравяме, вие колеги парите за нищо ги нямате. Не е правилно няколко цървула и простакеси в ИАРА да решават кога и къде може или не може да се лови ношем, кога е бракониерство и кога не е.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Искаш да кажеш,че вместо няколкото "цървула" в ИАРА да решават кога и къде може да се лови е по - правилно ти да решаваш това,така ли?stas написа:Направо съчувствам на шаранджийте през нощта. Заради глупавия закон, трябва да си режат влакната при евентуална проверка, което си е тъпотия отвсякъде. Така, че тия 400 лв. ги забравяме, вие колеги парите за нищо ги нямате. Не е правилно няколко цървула и простакеси в ИАРА да решават кога и къде може или не може да се лови ношем, кога е бракониерство и кога не е.

- webfusion
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ако разрешат риболова вече на всякъде ще имаме очи и бракониерството рязко ще паднат. Това ще е супер мярка и няма да излезне и една стотинка на държавата ма ...