Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Плувки-мнение
Модератор: emo vasilev
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Плувки-мнение
Сеси, ровни из форума в раздела, има няколко доста добри теми за правене на плувки, за матералите, за инструменти...и т. н. Та може бая неща да ти влезнат в работа.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Наистина има какво още да се направи но браво !!! Имаш усещането виждането имаш хъс браво сега само трябва шлайф и си готов. Сигурен съм че си разгледал темата на бутник и си видял как става. И ние
Сме били на това дередже спокойно само търпение и желание браво
Сме били на това дередже спокойно само търпение и желание браво
какъв метериал използва за тях ,не са лоши на пръв поглед като за първи опит са си много добре даже браво 

ще уплашиш рибата с тия грозотии.Струва ли си да ги правиш като на магазина са стотинки
Рибата не ти гледа такъма-или кълве или не.
а ти не гледаш ли менюто в ресторанта.Не избираш ли какъв хляб купуваш или вземаш най-смачтания
- antivik
- кандидат преподавател
Въпроса е доста обширен и зависи от много фактори, един от които е дълбочината, но това което според мен, е постоянен фактор са тежината и хидродинамичната форма, колкото е по-лека и по-изшилена сиреч по-тънка, толкова няма да оказва съпротива на рибата, а иначе кога мааш на 5-6-7 метра дълбочина, че и при леко мътолява вода, едвали рибока ще види к`во му се мандехерца от горе и къв цвят е. 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
абе ти си знаеш
От мен до рибата има разлика от тук доооооооооооооо...остава да им даваме и да четат дневното меню на рибоците.крдим написа:а ти не гледаш ли менюто в ресторанта.Не избираш ли какъв хляб купуваш или вземаш най-смачтания
Щом ти доставя удоволствие изработването продължавай. То на магазина е най лесно. И аз си правя доста неща за риболова и съм доволен от това.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ужасни са!
За декорация са идеални обаче,ако помислим малко арт.

За декорация са идеални обаче,ако помислим малко арт.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн