Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Как да построя монтай на косум ???
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако няма да оставяш рястояние между куката и косама по добре да бичиш царевичката на ченгелоКамбата написа:

Използвайте и куки с уши а не с лопатки.
Забелязвам и че възела не е затегнат както трябва...щом има увита мисина и почти до стопера.
Аз лично се старая на направя монтажа незабележим за човешкото око поне,и това нестава с светли куки и червени стопери,но това си е чисто мое мнение.

И както каза рибаря по добре стопера между 2те царевички, и ако намериш друг материял ще е по-добре защото този след 2 часа вече не е плуващ

За бракониерите само слънчаци
!

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Калкане,аз тоя монтай на косум го напрайх набързо за да онагледя нещата,всъщност днес направих няколко монтажа,които другата седмица ще ползвам.Не ползвам червени стопери,а прозрачни,това на снимката е от плувката шлаухката,че нямах силиконови.Сега ще снимам пак новия монтай да видиш,че не съм толкос зле.Ползвам бели орловки и то по-малки от тоя ченгел на снимката.Оставям косъм около един милиметър.Възела си е идеално натегнат,просто като усуча косъма около куката го скъсявам и го правя на точната дължина.Аве кат снимам ше ти пратя снимка да видиш.

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.