Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Забраняват яз.Йовковци
Модератор: dantho.mihov
Re: Забраняват яз.Йовковци
Явно са отговорили на всички. Аз също получих отговор на имейла със същия текст.
- maranzika
- сериозен играч
Да де,ама явно вече са усетили че ще ядат хурката и се стреснаха нещо...

- eroucma
- разбира нещата
Какво стана с подписката, аз съм "ЗА" подписка и масово връчване, а не от 3-4 човека. Докато си мълчим така ще се прокарват промените тихомълком. Трябва дружно "да викнем", че някой да ни чуе.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
-
- научил се да хвърля
А на срещата в четвъртък ще присъства ли някой от началниците,дето отговарят за статута на язовира?
- stefan4etoo
- сериозен играч
Приятел на който май дядо му работил като охрана там ми сподели,че имало заповед за забраната от министърката на околната среда и водите Нона Караджова.Забраната щяла да бъде до есента.Това е чуто от мен и не съм на 100 процента сигурен в думите си ама дано да не е вярно
- maranzika
- сериозен играч
Пламка,Подписка срещу какво?В момента няма забрана....eroucma написа:Какво стана с подписката, аз съм "ЗА" подписка
Иначе ето какво мисля да пише на подписката:
Ще съберем примерно 500 подписа,но на кого да я връчим и какво ни е основанието?ПОДПИСКА
ПРОТИВ ЗАБРАНАТА ЗА РИБОЛОВ НА ЯЗОВИР ЙОВКОВЦИ
ВИК-Йовковци,зад гърба на хората които им изплащат заплатите с техните данъци са внесли предложение за забрянаване на риболова на яз.Йовковци.От това ще бъдат засегнати не само хилядите рибари от цялата страна които целогодишно ходят да практикуват хобито си там,но и местният бизнес.Стотици къщи за селски туризъм,хотели ,магазини и ресторанти....Всички знаем че туристите идват там заради язовира...Нека не оставяме ВИК да свърши това което е започнала.
№ Трите имена Град Подпис
Аз такива слухове чувам ежедневно.Но даже не ми и пука вече кой какво е казал.Влизам ежедневно в сайта на МОСВ и гледам дали има нещо ново...
http://www3.moew.government.bg/?show=news&cid=4
Това е истината - няма нищо, към което да е съсредоточена подписката! Докато няма заповед няма и какво да направим. Аз все още се надявам да няма такава, но ме съмнява! Инициативата за среща е добра, защото трябва да сме готови да реагираме веднага, ако излезе подобно нещо!
- maranzika
- сериозен играч
Нека всеки който смята да дойде в четвъртък да се обозначи в темата.
-
- вече хвърля и на тежко
аз тъкмо се бях заканил тази година поне веднъж да отида на този водоем, з съм за подписката обаче съм доста далечко, но с мейли ако мога да помогна ще пращам колкото трябва
-
- новобранец
Четвъртък 24.01.2013 пред ВиК-Йовковци, колко часа?
- eroucma
- разбира нещата
19:00qwerty_84 написа:Четвъртък 24.01.2013 пред ВиК-Йовковци, колко часа?

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- eroucma
- разбира нещата
Отново шикалкавят с отговора http://www.dnesbg.com/obshtestvo/vaditc ... vtsiv.html

Следователно става въпрос за някакви гадни лъжци, които са излъгали риболовците на запитванията им. Нагласихме ги добре обаче, борбата продължава:
http://bigfish.bg/news/novini/Gadovete- ... ovtzi.html
http://bigfish.bg/news/novini/Gadovete- ... ovtzi.html