Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

SAKURA мнение, и препоръка за спининг в среден и висок клас
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: SAKURA мнение, и препоръка за спининг в среден и висок
Като изказваш това мнение искам да те попитам ти ловил ли си с Dragon Moderate?Павел Иванов написа: Това да се прехвърлиш от въдици като Сакура на такива като Драгон .... на мен лично ми звучи много несериозно
Dragon, както и Shimano имат нисък и висок клас пръчки, а Модератито е една от най-качествените пръчки на пазара в този ценови клас.
Производитеят на Dragon ше требе да поръча заря и шанпанско за целия форум, кога Павле Иванов лОви с "модирати" ...
- te4osoma
- разбира нещата
Д-р Флекс написа:Производитеят на Dragon ше требе да поръча заря и шанпанско за целия форум, кога Павле Иванов лОви с "модирати" ...

Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- ynovi
- научил се да хвърля
Аз съм много доволен от прътчето Стрингрей 6’ UL . Наистина е малко по-мощно от обявеното, но баш така ми пасва.
Не,не е за тролинг тази въдица е специализирана за лов на калмалмари и сепии, което е видно от нейното наименование SHINJIN EGI 8'1''M /max. 25gr/. На тези въдици се обявява само горната граница на примамките с които работят.mckiller написа:Sakura Stingray 2.43 max 25gr - добре и какво излиза, че този модел е за тролинг ли?
Хвърлих едно очо на това "Модерати", понеже имам практическо наблюдение от две други серии на "Драгън". Големи претенции - чудя се доколко са оправдани.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Тоест, няма опасност за вечерна заря и шампанско за целия форум, така ли, мили приятелю?
В случай, че някой поеме масрафа, съм достатъчно пласичен, за да променя мнението си диаметралн
о.
о.

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Колега, гледам си ме цитирал нещо преди доста време... Надявам се всичко да е наред с тебе и да си в добро здраве, за да кажеш какво точно си мислеше, след като написа горното?!Petur60 написа: виждате колко е лесно да си разбирател :
...но в световен мащаб не съм виждал до сега въдица...,......китайците не мислят, ами правят и продават.... Та има такива пръчки...