Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Анкета за датата на :среща---2007г !
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
да ,бе да-аз
ти си по голем-ние та4им на по големите мненията пове4е от наште
айде-бием наслуки-4аса е 09 на 09.07?пани4арево-центьро,на крь4мата? по рано пристигналите(08) -ще пратим ГИД 4е аз май ще сьм от тех
демек-петька мисля да се севтосам,па и да ви преебем С МЕСТАТА

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- ivan_yo
- разбира нещата
Re: ок
ще построим дотогава и хотел шератон за по -претенциозните (за сведение срещата е за рибари, а не за гъзари)ANGEL 123 написа:Gan4eff написа:
Е нали предложиха колегите няква хижа по пътя с паркинг ! върни се в предишната тема
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- разбира нещата
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
ivan_yo написа:ANGEL 123 написа:ще построим дотогава и хотел шератон за по -претенциозните (за сведение срещата е за рибари, а не за гъзари)Gan4eff написа:
Е нали предложиха колегите няква хижа по пътя с паркинг ! върни се в предишната тема

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- фен клуб-скобар
Ако това ГЪЗАРИ се отнася за мен трябва да поясня:Едно време имах палатка и всякакво къмпинг оборудване ,сега нямам почти нищо.И вече не съм първа младост ,за да спя в палатки.Правя го само ако се наложи .Спал съм и на открито, и в Пасата .И не съм Гъзар , а занаятчия, с което се гордея.ivan_yo написа:ANGEL 123 написа:ще построим дотогава и хотел шератон за по -претенциозните (за сведение срещата е за рибари, а не за гъзари)Gan4eff написа:
- ivan_yo
- разбира нещата
ANGEL 123 написа:ivan_yo написа:ANGEL 123 написа: ще построим дотогава и хотел шератон за по -претенциозните (за сведение срещата е за рибари, а не за гъзари)Какъвтие проблема
Нещо не разбирам.......Ставаше въпрос за зборен пункт, не за спане под покреив
и думите в червено да ги приемам за обидали как
Ако си някъкав специален член на форума и определяш правилата кой кога и как кажи да знам
нищо подобно. Срещата е за рибари и мястото им е при рибата, и то до водата.Не съм имал предвид да убидя някого, а да уточня, че при водата и можеби огньовете които предполагам ще има, и на сладко надлъгване мястото ни еТАМ КРАЙ БРЕГА.ИЗВИНЯВАМ СЕ МНОГО ЧЕ ТОВА КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ ВИ ЕУБИДИЛО, НО НЕИСКАХ ТАКА ДА ПРОЗВУЧИ. ОЩЕ ВЕДНЪЖ МОЛЯ ОКО МОЖЕТЕ ДА МИ ПРОСТИТЕ

На SAKSI ще кажа че едвали е по-дърт от мен но ней си там ще се разберем, пък още спя по палатки, па дори понякога и на открито.Че и даже в старата ми ладичка и то барабар с песат дето е домен, е, само ако навън времето е проклето.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ммммммммм , прочетох последните мнения и останах уеко втрещен
Баси много интересен начин да се възприема некой като "рибарин" по лични критерии
Тъй сал на петнайсетина минути от Паничерево при стената на гьола има що годе читави бунгалца ! На двайсетина минути е Загората ! На четиридесет минути с обиколка по прекият Брястово - Кортен се отива отдругата страна на стената къде па има къде да се нуна + басейн с минерална вода ! За по-малко от 40 минути по същият път е село Баня , у него също има що-годе читаво хотелче с басейн и пр. ! Демек има къде да се нуна и е достатъчно близка десинация от гьола
Баси , мега се кефа кога те определят като рибар на основа на туй дали си препълнил колата тъй че да се влачи по-пътя , дали спиш на гьола или в колата при положение че на няколко минути път има къде да се нуна ! Смех , смех та ча тъжно да ти стане
Все пак у двайсе и първиот век живееме
Лично за мен предпочитам да спя на легло , ям и пия на маса , да сера и съ замивам у баня оборудвана как си требва
В случая не мисля че възръстта има особенно значение ! Сал на 35 съм но не бих съ тормозил с туй да се тормоза и да ми идва затормозително кат нунам некъде без удобства
Още по малко мисля че би могло някой и по някакъв начин да определя какъв рибар си по туй къде нунаш 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- велчев62
- ще става разбирач
Аз спа 300-дни във нас на легло с жена ми.Сега ще съм на брега,с масата,дръвца 1-но чувалче и още нещо.Ще се наслаждавам на природата,и колеги покрай мен на сладка приказка.
Представете си брегова ивица дълга и настанена с колеги насядали и пииват сладко,и аз ще ви наобикалям какво пиете и за какво си ХОРТУВАТЕ,ах какъв кеф.
А за колегите които няма да нощуват с нас да си носят ТАБЕЛКИ -МЯСТОТО Е ЗАЕТО ние сме на 30-40км от тук,и сме си захранили мястото.
Нали за това се събираме за да се опознаем,а това става вечерта когато седнем по масите под звездите.
Представете си брегова ивица дълга и настанена с колеги насядали и пииват сладко,и аз ще ви наобикалям какво пиете и за какво си ХОРТУВАТЕ,ах какъв кеф.
А за колегите които няма да нощуват с нас да си носят ТАБЕЛКИ -МЯСТОТО Е ЗАЕТО ние сме на 30-40км от тук,и сме си захранили мястото.
Нали за това се събираме за да се опознаем,а това става вечерта когато седнем по масите под звездите.