Анкета за датата на :среща---2007г !

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Избор на датата за среща 2007г

Анкетата свършва на Пет Юли 13, 2007 11:03 pm

9 Юни
21
84%
16 Юни
1
4%
23 Юни
3
12%

Общо гласове: 25

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

да ,бе да-аз :lol: :lol: ти си по голем-ние та4им на по големите мненията пове4е от наште :wink: айде-бием наслуки-4аса е 09 на 09.07?пани4арево-центьро,на крь4мата? по рано пристигналите(08) -ще пратим ГИД 4е аз май ще сьм от тех :lol: :lol: демек-петька мисля да се севтосам,па и да ви преебем С МЕСТАТА :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

виж си датата която си пуснал
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

5кила написа:па и да ви преебем С МЕСТАТА :lol: :lol: :lol:
Буахахахахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бухахахааа,радвам се 4е ми оценяш шегата :lol: :lol: :lol: датата е : девети юни в девет 4аса-пани4арево,центьро,крь4мата,а ако некой е отишьл от осми(както аз мисля) ще е нещо като гид,ок?
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

НЕ ДАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ МНЕНИЕ ТУК,ВСИЧКО Е РЕШЕНО В ГОРНИЯ ПОДФОРУМ
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

нека да гласуват всички все пак уважавайте мнението на всички колеги нека да се види колко човека за коя дата са да няма ханта-манта после !!!! :wink:
mkmpenev
новобранец
новобранец

Мнение от mkmpenev »

Разбрано - 09.06.- кръчмето Паничарово - центъра
Час .....!?!?
ВАН-ТЕР
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Re: ок

Мнение от ivan_yo »

ANGEL 123 написа:
Gan4eff написа:
:roll: Е нали предложиха колегите няква хижа по пътя с паркинг ! върни се в предишната тема :!:
ще построим дотогава и хотел шератон за по -претенциозните (за сведение срещата е за рибари, а не за гъзари)
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

И аз съм за 9 юни,но предлагам да се каже някокъв телефот (GSM)на организатора,за всеки сучай,може да има закасняли и такива които не познават местноста.Нямам тарпение да дойде деня.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

ivan_yo написа:
ANGEL 123 написа:
Gan4eff написа:
:roll: Е нали предложиха колегите няква хижа по пътя с паркинг ! върни се в предишната тема :!:
ще построим дотогава и хотел шератон за по -претенциозните (за сведение срещата е за рибари, а не за гъзари)
:? Какъвтие проблема :?: Нещо не разбирам.......Ставаше въпрос за зборен пункт, не за спане под покреив :x и думите в червено да ги приемам за обидали как :?: Ако си някъкав специален член на форума и определяш правилата кой кога и как кажи да знам :idea:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

ivan_yo написа:
ANGEL 123 написа:
Gan4eff написа:
Ако това ГЪЗАРИ се отнася за мен трябва да поясня:Едно време имах палатка и всякакво къмпинг оборудване ,сега нямам почти нищо.И вече не съм първа младост ,за да спя в палатки.Правя го само ако се наложи .Спал съм и на открито, и в Пасата .И не съм Гъзар , а занаятчия, с което се гордея.
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

ANGEL 123 написа:
ivan_yo написа:
ANGEL 123 написа: ще построим дотогава и хотел шератон за по -претенциозните (за сведение срещата е за рибари, а не за гъзари)
:? Какъвтие проблема :?: Нещо не разбирам.......Ставаше въпрос за зборен пункт, не за спане под покреив :x и думите в червено да ги приемам за обидали как :?: Ако си някъкав специален член на форума и определяш правилата кой кога и как кажи да знам :idea:

нищо подобно. Срещата е за рибари и мястото им е при рибата, и то до водата.Не съм имал предвид да убидя някого, а да уточня, че при водата и можеби огньовете които предполагам ще има, и на сладко надлъгване мястото ни еТАМ КРАЙ БРЕГА.ИЗВИНЯВАМ СЕ МНОГО ЧЕ ТОВА КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ ВИ ЕУБИДИЛО, НО НЕИСКАХ ТАКА ДА ПРОЗВУЧИ. ОЩЕ ВЕДНЪЖ МОЛЯ ОКО МОЖЕТЕ ДА МИ ПРОСТИТЕ :oops: НО АЗ НЕ ИСКАХ ДА УБИДЯ НИКОГО :oops: :oops: :oops:

На SAKSI ще кажа че едвали е по-дърт от мен но ней си там ще се разберем, пък още спя по палатки, па дори понякога и на открито.Че и даже в старата ми ладичка и то барабар с песат дето е домен, е, само ако навън времето е проклето.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: Тука се получи недоразумение с последните мнения, Иване и аз се извинявам за по острия тон! Аз също имам две кучета рибари може да ги видиш в моята галерията! Поздрав :wink:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ммммммммм , прочетох последните мнения и останах уеко втрещен :shock: Баси много интересен начин да се възприема некой като "рибарин" по лични критерии :? Тъй сал на петнайсетина минути от Паничерево при стената на гьола има що годе читави бунгалца ! На двайсетина минути е Загората ! На четиридесет минути с обиколка по прекият Брястово - Кортен се отива отдругата страна на стената къде па има къде да се нуна + басейн с минерална вода ! За по-малко от 40 минути по същият път е село Баня , у него също има що-годе читаво хотелче с басейн и пр. ! Демек има къде да се нуна и е достатъчно близка десинация от гьола :idea: Баси , мега се кефа кога те определят като рибар на основа на туй дали си препълнил колата тъй че да се влачи по-пътя , дали спиш на гьола или в колата при положение че на няколко минути път има къде да се нуна ! Смех , смех та ча тъжно да ти стане :lol: :lol: :lol: Все пак у двайсе и първиот век живееме :idea: Лично за мен предпочитам да спя на легло , ям и пия на маса , да сера и съ замивам у баня оборудвана как си требва :D В случая не мисля че възръстта има особенно значение ! Сал на 35 съм но не бих съ тормозил с туй да се тормоза и да ми идва затормозително кат нунам некъде без удобства :wink: Още по малко мисля че би могло някой и по някакъв начин да определя какъв рибар си по туй къде нунаш :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Аз спа 300-дни във нас на легло с жена ми.Сега ще съм на брега,с масата,дръвца 1-но чувалче и още нещо.Ще се наслаждавам на природата,и колеги покрай мен на сладка приказка.
Представете си брегова ивица дълга и настанена с колеги насядали и пииват сладко,и аз ще ви наобикалям какво пиете и за какво си ХОРТУВАТЕ,ах какъв кеф.
А за колегите които няма да нощуват с нас да си носят ТАБЕЛКИ -МЯСТОТО Е ЗАЕТО ние сме на 30-40км от тук,и сме си захранили мястото.
Нали за това се събираме за да се опознаем,а това става вечерта когато седнем по масите под звездите.
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”