РЕШЕНО Е ВСИЧКО-ДАТА,ЧАС И МЯСТО

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Колега Сакси , нямаш проблем моята палатка е 16 кв.м. има място за всички особено , ако вземеш и жена ........все ще се разберем :D
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

imitev72 написа:Колега Сакси , нямаш проблем моята палатка е 16 кв.м. има място за всички особено , ако вземеш и жена ........все ще се разберем :D
Да разбирам ли ,че това е официална покана?Пък жената не е малка ............да си решава.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Колега от моя страна нямаш проблем, сериозно вече наистина има място.
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Днеска минах през жребчево , ходих до николаево за материал и ми се стори че нивото на водата е много ниско ! иначе и аз ще се опитам да доида но понеже жената има рожден ден на 7 и ако оживея до 9 може и да доида :) за пръв път минавам през там Страхотен язовир !
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Досега се въздържах да се включа в темата, най-вече щото Жребчево ми е доста далечко, пък и хич нямам идея какво представлява за риболов. Но истината е, че ми се идва страшно много с вас и ще взема да се опитам да дойда :roll: Ще трябва обаче по-стройна организация на пътуване и откриване на язовира, щото тоя край ми е пълна мъгла и без упътване няма да се размина :oops:
А пък ако решите да ми оставите и свободно перспективно място за бяла риба - цена нямате :wink: :D :lol: :lol: :lol:

П.П. Това последното да се приема изключително в смисъл на добронамерена шега от моя страна и израз на положително отношение към сполучливата шега на "5кила" в другата тема :wink: :lol: Определено пича има много готино чувство за хумор :lol:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Стефко , на Жребеца освен за бяла спокойно може да си ловиш и кустури и щука па и некое убаво кефале с новата въдица та да потдържа тренинг :wink: Обиколи залива в началото на селото и невервай на местните като ти разправят че там щука немало :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Павел Иванов написа:Стефко , на Жребеца освен за бяла спокойно може да си ловиш и кустури и щука па и некое убаво кефале с новата въдица та да потдържа тренинг :wink: Обиколи залива в началото на селото и невервай на местните като ти разправят че там щука немало :wink:
Уффф, на батя-а-а :!: :P Е такива работи ми хортувай, та съвсем да се навия за мероприятието. Има да си връткам блесни и силикони по въпросния Жребец... само да дойде Юни :lol:
Мерси за указанията, Павка. Ще ми е от полза, ако наистина си замъкна трибуквието там :wink:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: 555

Мнение от Бат Мирче-5кила »

saksi написа:Преди бях писал ,че искам кръчма и бунгала .Никой не ми обърна внимание :cry: :cry: .Сега трябва да си спя в Пасата.Или при някоя самотна колежка в палатката :lol: .Ако не взимам жената ,разбира се,щото тя трябва да спи при някои от вас :lol:
сьвсем наблизо има май мотел :roll: ама не знам то4но...нито цена,нито условия..аз преспивам(ако се спи изобщо) или навьн или в.....БУСА :lol: :lol: ама кво му е на пасата?ако е комби?преди...БУСА( :lol: ) имах ситроен ксара,комби-екстра си спехме вьтре по 2 4овека,а е по кьс от пасата,а аз не сьм мноо висок,ама и кьс мноо не сьм 185...винаги сьм си предпо4итал колата пред бунгало или палатка...та мисьлта ми е-ако жената мноо писка,мое да отско4ите до мотела-па аз там ще седя на язовира ...да пазя МЕСТАТА :lol: :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

За тези които искат лукс над стената има ресторант с певица,бунгала,два басейна и кафе-бар.минава се през село Баня. По другия път по посока Паничерево 3км. преди селото от дясно има пак бунгала на някъв завод които също се дават за ползване.За бивак е най удобно местото до дарданелите,минава се Паничеревво след 1.5км.има отбивка в дясно преди боровата гора по него има Y разколонение левият път отива точно на дарданелите. :wink:
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Чета този форум от много отдавна, може би година, може и повече. И всички сте ми някак познати и близки, макар че вие не ме познавате (все още). Ще ми е изключително приятно да ви видя.
Освен това мнооого отдавна искам да посетя този многохвален язовир. А това са сериозни основания, така че пишете ме и мен.
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

в района на Паничерево има много и удобни места, аз предлагам бивака да е преди селото в залива - удобно място за пускане на лодки, за риболов на плувка и дъно, за бивак, близко е до главния път
Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Това не е ли след Дарданелите, не е ли по добре в горната част на язовира, все пак рибата ще е там в началото на лятото :roll: (абе знае ли се ама) и освен пиене и иедене и риба ще ловим :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ivak написа:... и освен пиене и иедене и риба ще ловим :lol:
А дали? :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Кво ти пука??????
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Колеги, а там има ли някаква горичка или поне храсталак, че при такъв събор знаете ли какво миниране ще падне.
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”