Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

РЕШЕНО Е ВСИЧКО-ДАТА,ЧАС И МЯСТО
Модератор: sapuna
Досега се въздържах да се включа в темата, най-вече щото Жребчево ми е доста далечко, пък и хич нямам идея какво представлява за риболов. Но истината е, че ми се идва страшно много с вас и ще взема да се опитам да дойда
Ще трябва обаче по-стройна организация на пътуване и откриване на язовира, щото тоя край ми е пълна мъгла и без упътване няма да се размина
А пък ако решите да ми оставите и свободно перспективно място за бяла риба - цена нямате
П.П. Това последното да се приема изключително в смисъл на добронамерена шега от моя страна и израз на положително отношение към сполучливата шега на "5кила" в другата тема
Определено пича има много готино чувство за хумор 

А пък ако решите да ми оставите и свободно перспективно място за бяла риба - цена нямате

П.П. Това последното да се приема изключително в смисъл на добронамерена шега от моя страна и израз на положително отношение към сполучливата шега на "5кила" в другата тема

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Стефко , на Жребеца освен за бяла спокойно може да си ловиш и кустури и щука па и некое убаво кефале с новата въдица та да потдържа тренинг
Обиколи залива в началото на селото и невервай на местните като ти разправят че там щука немало 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Уффф, на батя-а-аПавел Иванов написа:Стефко , на Жребеца освен за бяла спокойно може да си ловиш и кустури и щука па и некое убаво кефале с новата въдица та да потдържа тренингОбиколи залива в началото на селото и невервай на местните като ти разправят че там щука немало

Мерси за указанията, Павка. Ще ми е от полза, ако наистина си замъкна трибуквието там

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: 555
сьвсем наблизо има май мотелsaksi написа:Преди бях писал ,че искам кръчма и бунгала .Никой не ми обърна внимание![]()
.Сега трябва да си спя в Пасата.Или при някоя самотна колежка в палатката
.Ако не взимам жената ,разбира се,щото тя трябва да спи при някои от вас

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
За тези които искат лукс над стената има ресторант с певица,бунгала,два басейна и кафе-бар.минава се през село Баня. По другия път по посока Паничерево 3км. преди селото от дясно има пак бунгала на някъв завод които също се дават за ползване.За бивак е най удобно местото до дарданелите,минава се Паничеревво след 1.5км.има отбивка в дясно преди боровата гора по него има Y разколонение левият път отива точно на дарданелите. 

-
- разбира нещата
Чета този форум от много отдавна, може би година, може и повече. И всички сте ми някак познати и близки, макар че вие не ме познавате (все още). Ще ми е изключително приятно да ви видя.
Освен това мнооого отдавна искам да посетя този многохвален язовир. А това са сериозни основания, така че пишете ме и мен.
Освен това мнооого отдавна искам да посетя този многохвален язовир. А това са сериозни основания, така че пишете ме и мен.
-
- разбира нещата