Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Вижте как ВиК Йовковци бракониерства!
Модератор: bobopeli
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Re: Вижте как ВиК Йовковци бракониерства!
Тия с актове нема да се оправат,бой требе.Викам да организираме една наказателна дружина и кой къде фанеме шутове и накрая по един едролюспест(а по-добре костур щот боде) в аналния отвор,па тогава да ги видиме дали няма да се замислят.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- maranzika
- сериозен играч
Клиповете доколкото разбрахме са снимани септември 2011г. Тогава са били представени,но защо ВИК са скатали служителите си не знаем...Paublo_Eskobar написа:
Интересно защо е трябвало да минат почти 2 години за да видим тези клипчета?
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
......глас в пустиня .....не ми се коментира
При нас нещата минаха пак по неписаните закони ....иначе няма смисъл 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Нищо ново, че ВИК бракониерстват във вододайните зони. И на Искър е така. Не смятам, че някой по вертикала смята това за сериозно нарушение, особенно когато някое друго сомче отиде при шефа.
Някъде във втория филм има реплика, че записа щял да отиде в ДАНС-В.Търново?! Няма по-неподходящ адресат
Естествено, че нищо не се е случило в резултат на акцията.Изобщо има ли институция в тая държава, която да си знае компетенциите?!
Някъде във втория филм има реплика, че записа щял да отиде в ДАНС-В.Търново?! Няма по-неподходящ адресат

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Когато техниката (разбирайте машина-система-държава) сдава багажа трябва ръчна намеса. Преди 2 години бях за риба на Челопечене - бившите рибарници, където има баластиера. Необезпокоявани до този момент двама работници си влязоха с лодка и започнаха да пускат мрежа. Да НО - колегите от близката им страна изчакаха да излязат, и такъв бой им хвърлиха, че двамата момци сами си извадиха мрежата, запалиха я и си потопиха лодката даже
.... Аз естествено бях позвънил на ИАРА, но когато дойдоха беше късно .... за бракониерите... Положителното е, че от тогава не съм виждал мрежи там.

- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
Явно така трябва да бъде! Когато държавата не си спазва законите, ние ще си спазваме нашите! И дрехите да им бяха изгорили, голи да си ходят, ма*ка им д**ба!!!!m101 написа:Когато техниката (разбирайте машина-система-държава) сдава багажа трябва ръчна намеса. Преди 2 години бях за риба на Челопечене - бившите рибарници, където има баластиера. Необезпокоявани до този момент двама работници си влязоха с лодка и започнаха да пускат мрежа. Да НО - колегите от близката им страна изчакаха да излязат, и такъв бой им хвърлиха, че двамата момци сами си извадиха мрежата, запалиха я и си потопиха лодката даже.... Аз естествено бях позвънил на ИАРА, но когато дойдоха беше късно .... за бракониерите... Положителното е, че от тогава не съм виждал мрежи там.
Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Цитирам извадка от началния коментар - тема, защото от много от последвалите коментари се вижда, че авторите им не са разбрали, че бракониерите от клиповете изобщо не са наказани!...Актовете са паднали!.... Извършителите са обявени за невинни!.... Може би дори им е изразена благодарност от ИАРА!?... И всичко това, след като и за малко дете е ясно, че става дума за маниер на действие и обстоятелства в клиповете, характерни за парекселанс бракониери.!.. А защо, напр., не са се обадили на ИАРА, като са "разбрали, че има бракониерски мрежи", преди да почнат "благотворително" да ги вадят (това им било оправданието)!... Ясно е, че най-вероятно при този случай, разиграл се преди близо две години, по един или друг начин се е осъществило неговото престъпно(?) потулване!... Друг отчетлив в клипа факт е, че на брега присъства началника на язовира, който е същият и в настоящия момент, когато явно по негова инициатива и воля се иска користна(?) забрана за достъп до част от язовира за риболовци-любители!... Само бракониерите и участниците във вероятното потулване знаят с детайли ролята му (на началника) в тази недостойна, по мое мнение, история.Бат Стан написа: На двамата търновци, на 48 г. и 62 г., са съставени актове, а по случая е заведена преписка.”
Заинтересувахме се от продължението на случая. А то е потресаващо, възмутително и скандално! Чадър над двамата бракониери разтваря не кой да е, а шефовете на „ВиК Йовковци”. ТОВА СА СЪЩИТЕ, КОИТО СЕГА ИСКАТ ДА СЕ ЗАБРАНИ РИБОЛОВЪТ НА „ЙОВКОВЦИ”!
Обясненията им по този случай са звучали повече от нагло. Тези двамата, които ги виждате, според него намерили мрежите в язовира и решили да ги извадят. Не били техни!.........................................................................................................................................................................................
В крайна сметка с безценната помощ на началството тези двамата от филма се отървали без никакви санкции. ...................................................................................................
само така и по често да гледаме такива кадри
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Поне пет пъти съм закачал мрежи докато троля.И през ум не ми е минавало да вадя мрежата.Звъня си където трябва и си идват от ИАРА да си ги вадят.Какви са тези обяснения,че ги били намерили.Като си ги "намерил" и ги бараш,значи си в кюпа.Според мен проблема и в съдебната система.При наличието на сниман материал,при хващане на местопрестъплението,не знам какво повече трябва.Защото следващия път рибарите ще вземат нещата в свои ръце и ще ги пребият тия двамата там на място.И бъдете сигурни,че ако ги пребият веднъж като ги хванат,друг път едва ли ще посмеят.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
-
- разбира нещата
НИЕ НИЩО НЕ ЗНАЕМ.maranzika написа:Клиповете доколкото разбрахме са снимани септември 2011г. Тогава са били представени,но защо ВИК са скатали служителите си не знаем...Paublo_Eskobar написа:
Интересно защо е трябвало да минат почти 2 години за да видим тези клипчета?

НЯЯЯМА ТАКЪВ.И това е една малка илюстрация на държавноста ни,всичко е пропито в
шуробаджанащина и коромпирано.където и да се бутни в която и да е система ,все излизат ГОЛЕМИ, ГОЛЕМИ ЛАЙНА И СМРАД,и НЕ ВИЖДАМ СВТЕЛИНА В ТУНЕЛА.Разкриват се такива които НЕ СА СИ ПЛАТИЛИ КОЛКОТО И КЪДЕТО ТРЯБВА.
Подобен случай има и на шуменското езеро ,където пазча е хващан десетки пъти да пуска мрежи и герими,намирани са му и във фургона,а 2 години си беше на работа и си събираше таксата към напоителни системи

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- andrean_dimitrov
- ще става разбирач
refab написа:Цитирам извадка от началния коментар - тема, защото от много от последвалите коментари се вижда, че авторите им не са разбрали, че бракониерите от клиповете изобщо не са наказани!...Актовете са паднали!.... Извършителите са обявени за невинни!.... Може би дори им е изразена благодарност от ИАРА!?... И всичко това, след като и за малко дете е ясно, че става дума за маниер на действие и обстоятелства в клиповете, характерни за парекселанс бракониери.!.. А защо, напр., не са се обадили на ИАРА, като са "разбрали, че има бракониерски мрежи", преди да почнат "благотворително" да ги вадят (това им било оправданието)!... Ясно е, че най-вероятно при този случай, разиграл се преди близо две години, по един или друг начин се е осъществило неговото престъпно(?) потулване!... Друг отчетлив в клипа факт е, че на брега присъства началника на язовира, който е същият и в настоящия момент, когато явно по негова инициатива и воля се иска користна(?) забрана за достъп до част от язовира за риболовци-любители!... Само бракониерите и участниците във вероятното потулване знаят с детайли ролята му (на началника) в тази недостойна, по мое мнение, история.Бат Стан написа: На двамата търновци, на 48 г. и 62 г., са съставени актове, а по случая е заведена преписка.”
Заинтересувахме се от продължението на случая. А то е потресаващо, възмутително и скандално! Чадър над двамата бракониери разтваря не кой да е, а шефовете на „ВиК Йовковци”. ТОВА СА СЪЩИТЕ, КОИТО СЕГА ИСКАТ ДА СЕ ЗАБРАНИ РИБОЛОВЪТ НА „ЙОВКОВЦИ”!
Обясненията им по този случай са звучали повече от нагло. Тези двамата, които ги виждате, според него намерили мрежите в язовира и решили да ги извадят. Не били техни!.........................................................................................................................................................................................
В крайна сметка с безценната помощ на началството тези двамата от филма се отървали без никакви санкции. ...................................................................................................
Все едно да намериш отключена кола с ключовете на нея, да я запалиш и газ,да те спре КАТ и да има кажеш намерих я и сега търся собственика на колата

Рибата не говори,защото энае всичко!!!
-
- научил се да хвърля
А какво ще кажете за това - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1024042
Става дума за служител който е охрана на яз. "Христо Смирненски" - може би го пази от дивеча и рибата, да не замърсяват водата.
Между другото точно това е "причината" вече втора година язовира да е забранен за любителски риболов - много било замърсено. Всъщност това не е точно така, вярно има следи от недобросъвестни "рибари", но бих казал, че като цяло си е чисто. Всеки може сам да си направи изводите.
Разбрах, че въпросния "пазач" е уволнен от работа - не знам дали в действителност това е така, но се надявам да е.
п.с. От коментарите под статията си личи за какъв човек иде реч!!!
Става дума за служител който е охрана на яз. "Христо Смирненски" - може би го пази от дивеча и рибата, да не замърсяват водата.
Между другото точно това е "причината" вече втора година язовира да е забранен за любителски риболов - много било замърсено. Всъщност това не е точно така, вярно има следи от недобросъвестни "рибари", но бих казал, че като цяло си е чисто. Всеки може сам да си направи изводите.
Разбрах, че въпросния "пазач" е уволнен от работа - не знам дали в действителност това е така, но се надявам да е.
п.с. От коментарите под статията си личи за какъв човек иде реч!!!
Съдбата рано ни излъгала,
живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.

живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.

- Martin Angelkov
- научил се да хвърля
много хубав пример се сетих...по NatGeo гледах как в щатите полицията умишлено остави кола с отворена врата и компютър вътре...както мина някакъв и го барна и веднага му сложиха белезниците и айде в ареста за кражба...а при нас можеВсе едно да намериш отключена кола с ключовете на нея, да я запалиш и газ,да те спре КАТ и да има кажеш намерих я и сега търся собственика на колата

Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Добре сега,след такава акция като по-учебник!!!!
Как е възможно тези да не го отнесат
Според мен трябва да ги заснемат още веднъж как намират мрежи,и тогава да се случат нещата.
Но може би им е забранено да пипат повече там,че да не им истинат работните места.
Няма и да се учудя да са уволнени вече.
Как е възможно тези да не го отнесат

Според мен трябва да ги заснемат още веднъж как намират мрежи,и тогава да се случат нещата.
Но може би им е забранено да пипат повече там,че да не им истинат работните места.
Няма и да се учудя да са уволнени вече.