Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Внимание колеги! Полицията погна рибарите ни в Гърция
Модератор: sapuna
- bojinov_86
- новобранец
Re: Внимание колеги! Полицията погна рибарите ни в Гърция
Точно така !fixxer написа:Именно заради това, темата не трябва да е внимание колеги, ами нещо от рода на: Оправяйте се..
Иначе не ,че ги ебе за рибите ама Ганьо , множко боклуци прави ! Па им може некое евро да се изкара !

Не се страхувай от врага,който те атакува, а от фалшивия приятел,който те прегръща!
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Поради кризата предлагам закриване на ИАРА и командването да се поеме от Гърците.След 2 години ще хване ред и тук,ама трябва здраво да се пипа.....
kasmet
-
- Модератор
Брей, очаквах да прочета възмущения от действията на гърците, а приятно се изненадах от подкрепата на колегите. Нека да глобяват, а и дипломацията си да задействат, че дано нещо полезно и у нас да се свърши.
- daniel defoe
- разбира нещата
Omaxxa написа:Да пратят една хайка и при нас, че ИАРА се затруднява

- SammY
- фен клуб-скобар
Не съм съгласен , ако ме напипат с пълен живарник риби на реката , който аз ще пусна, дали няма да ми шибнат 1 "як" акт и как да им обясня , че аз риба не вземам ?fixxer написа:Именно заради това, темата не трябва да е внимание колеги, ами нещо от рода на: Оправяйте се..
Какво правим в тоя случай ? И това може да е всеки посетил реката , не е задължително всички на реката да са "бурканджии" , макар да е масово ! От друга старана и те ще са прави , защото ако няма да я взимаш , защо не я пускаш директно

-
- Модератор
Имам си живарник, но повече от година не съм го вадил от калъфа. Каквото хвана веднага си го пускам. Излизам, за да се разтоварвам, а не да се хваля. И да уточня - в Гърция не съм ходил и не мисля и да ходя.
Това се очакваше че, ще се случи даже Гърците малко позакъсняха.

-
- новобранец
Какъв е този полицейски репортаж.Вярно ли е това което се пише за Гърция?И там се доказахме.
- SammY
- фен клуб-скобар
Те по реките повечето хора не ползват живарник... направо я навират в пликове ...
И аз не съм ходил по гръцко , но ми се иска , добре е да се знае какъв е регламента за да не изпадаме в кофти ситуации
Иначе в БГ , ако стане така и аз ще ходя винаги без живарник и ще си щракам само трофейте
лошото е че няма да имаш реална представа колко си хванал ... не е задължително да се похвалиш 
И аз не съм ходил по гръцко , но ми се иска , добре е да се знае какъв е регламента за да не изпадаме в кофти ситуации

- Vid
- кандидат преподавател
Евалла на гърците, ама те шибат актове на нашите, които за да идат там явно имат някви възможности. При нас това не важи, щото на "гол гъз", като го хванат в нарушение кВо да му направят? Да го набият, пишат акт, на...ебат или да му вземат гащите от гъза ако има такива?
То както вървят нещата в милата родина, след някоя година всички ще ловим по гол гъз, ако има кВо да ловим де....
То както вървят нещата в милата родина, след някоя година всички ще ловим по гол гъз, ако има кВо да ловим де....

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- chapara
- ще става разбирач
От всички изказали се , колко души са ходили на риболов там? По скоро усещам злобливост към можещите да си го позволят. Че се прави свинщина е факт, но ако всеки като отидеше събираше на говедата боклука , както правя аз, нямаше да се стигне до тука. 

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Няма злоба поне от моя страна,но признай че 90% от риболовците ходещи там прибират по много риба.Тука дупничани само се хвалят как са наловили по 10 кила на човек,а за боклука да не говорим.chapara написа:От всички изказали се , колко души са ходили на риболов там? По скоро усещам злобливост към можещите да си го позволят. Че се прави свинщина е факт, но ако всеки като отидеше събираше на говедата боклука , както правя аз, нямаше да се стигне до тука.
Много искам и тук да има толкова риба,но сме я съсипали,а голяма част от тези хора ходят и там за риба и съсипват.Надявам се точно такива са глобени,а не съвестни рибари.
Казваш че ако всички си събираха боклука нямаше да е така и си прав,ако всички спазваха реда и опазваха рибата,въобще нямаше да ходим до там.

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- antivik
- кандидат преподавател
Те това е едното решение и след това половин-един ден работа в полза на обществото - да пообикаля по бреговете и да чисти парцали, найлони, пластмаси, гуми и всякаква мизерия. На края още малко лобут и като знае к`во го чака, ще се замисли 2 пъти какви ще ги вършиVid написа:Евалла на гърците, ама те шибат актове на нашите, които за да идат там явно имат някви възможности. При нас това не важи, щото на "гол гъз", като го хванат в нарушение кВо да му направят? Да го набият, пишат акт, на...ебат или да му вземат гащите от гъза ако има такива?

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
Айде сега,ами русопонтите знаете ли каква кочина оставят след тях,колко пъти чистя шишета от узо и водка?!!!Те са най-голямите бракониери,това са мрежи...минават с ток,ама не ги закачат,има си ненавист към българи и македонци,това е истината
това че и от нашите има калпави е неоспорим факт,но...не бива да се слагат всички под общ знаменател 

YOU LL NEVER WALK ALONE
- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко
Добре казано......Това е самата истина.сандански карп написа:Айде сега,ами русопонтите знаете ли каква кочина оставят след тях,колко пъти чистя шишета от узо и водка?!!!Те са най-голямите бракониери,това са мрежи...минават с ток,ама не ги закачат,има си ненавист към българи и македонци,това е истинататова че и от нашите има калпави е неоспорим факт,но...не бива да се слагат всички под общ знаменател
Не е важно колко си живял.А как си живял.