Внимание колеги! Полицията погна рибарите ни в Гърция

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
bojinov_86
новобранец
новобранец

Re: Внимание колеги! Полицията погна рибарите ни в Гърция

Мнение от bojinov_86 »

fixxer написа:Именно заради това, темата не трябва да е внимание колеги, ами нещо от рода на: Оправяйте се..
Точно така !

Иначе не ,че ги ебе за рибите ама Ганьо , множко боклуци прави ! Па им може некое евро да се изкара ! :ANAL:
Не се страхувай от врага,който те атакува, а от фалшивия приятел,който те прегръща!
Аватар
vladimir1974
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladimir1974 »

Поради кризата предлагам закриване на ИАРА и командването да се поеме от Гърците.След 2 години ще хване ред и тук,ама трябва здраво да се пипа.....
kasmet
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Брей, очаквах да прочета възмущения от действията на гърците, а приятно се изненадах от подкрепата на колегите. Нека да глобяват, а и дипломацията си да задействат, че дано нещо полезно и у нас да се свърши.
Аватар
daniel defoe
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel defoe »

Omaxxa написа:Да пратят една хайка и при нас, че ИАРА се затруднява :rolleyes:
:lol:
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
SammY
фен клуб-скобар

Мнение от SammY »

fixxer написа:Именно заради това, темата не трябва да е внимание колеги, ами нещо от рода на: Оправяйте се..
Не съм съгласен , ако ме напипат с пълен живарник риби на реката , който аз ще пусна, дали няма да ми шибнат 1 "як" акт и как да им обясня , че аз риба не вземам ?
Какво правим в тоя случай ? И това може да е всеки посетил реката , не е задължително всички на реката да са "бурканджии" , макар да е масово ! От друга старана и те ще са прави , защото ако няма да я взимаш , защо не я пускаш директно :D
Изображение
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Имам си живарник, но повече от година не съм го вадил от калъфа. Каквото хвана веднага си го пускам. Излизам, за да се разтоварвам, а не да се хваля. И да уточня - в Гърция не съм ходил и не мисля и да ходя.
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

Това се очакваше че, ще се случи даже Гърците малко позакъсняха.
Изображение
kris68.1964
новобранец
новобранец

Мнение от kris68.1964 »

Какъв е този полицейски репортаж.Вярно ли е това което се пише за Гърция?И там се доказахме.
Аватар
SammY
фен клуб-скобар

Мнение от SammY »

Те по реките повечето хора не ползват живарник... направо я навират в пликове ...
И аз не съм ходил по гръцко , но ми се иска , добре е да се знае какъв е регламента за да не изпадаме в кофти ситуации :) Иначе в БГ , ако стане така и аз ще ходя винаги без живарник и ще си щракам само трофейте :) лошото е че няма да имаш реална представа колко си хванал ... не е задължително да се похвалиш :)
Изображение
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Евалла на гърците, ама те шибат актове на нашите, които за да идат там явно имат някви възможности. При нас това не важи, щото на "гол гъз", като го хванат в нарушение кВо да му направят? Да го набият, пишат акт, на...ебат или да му вземат гащите от гъза ако има такива?
То както вървят нещата в милата родина, след някоя година всички ще ловим по гол гъз, ако има кВо да ловим де.... :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chapara »

От всички изказали се , колко души са ходили на риболов там? По скоро усещам злобливост към можещите да си го позволят. Че се прави свинщина е факт, но ако всеки като отидеше събираше на говедата боклука , както правя аз, нямаше да се стигне до тука. :idea:
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!
ИзображениеИзображение
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

chapara написа:От всички изказали се , колко души са ходили на риболов там? По скоро усещам злобливост към можещите да си го позволят. Че се прави свинщина е факт, но ако всеки като отидеше събираше на говедата боклука , както правя аз, нямаше да се стигне до тука. :idea:
Няма злоба поне от моя страна,но признай че 90% от риболовците ходещи там прибират по много риба.Тука дупничани само се хвалят как са наловили по 10 кила на човек,а за боклука да не говорим.
Много искам и тук да има толкова риба,но сме я съсипали,а голяма част от тези хора ходят и там за риба и съсипват.Надявам се точно такива са глобени,а не съвестни рибари.
Казваш че ако всички си събираха боклука нямаше да е така и си прав,ако всички спазваха реда и опазваха рибата,въобще нямаше да ходим до там.
;)
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vid написа:Евалла на гърците, ама те шибат актове на нашите, които за да идат там явно имат някви възможности. При нас това не важи, щото на "гол гъз", като го хванат в нарушение кВо да му направят? Да го набият, пишат акт, на...ебат или да му вземат гащите от гъза ако има такива?
То както вървят нещата в милата родина, след някоя година всички ще ловим по гол гъз, ако има кВо да ловим де.... :lol:
Те това е едното решение и след това половин-един ден работа в полза на обществото - да пообикаля по бреговете и да чисти парцали, найлони, пластмаси, гуми и всякаква мизерия. На края още малко лобут и като знае к`во го чака, ще се замисли 2 пъти какви ще ги върши :twisted: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от сандански карп »

Айде сега,ами русопонтите знаете ли каква кочина оставят след тях,колко пъти чистя шишета от узо и водка?!!!Те са най-голямите бракониери,това са мрежи...минават с ток,ама не ги закачат,има си ненавист към българи и македонци,това е истината :wink: това че и от нашите има калпави е неоспорим факт,но...не бива да се слагат всички под общ знаменател :!:
YOU LL NEVER WALK ALONE
Аватар
СЪНДИ
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от СЪНДИ »

сандански карп написа:Айде сега,ами русопонтите знаете ли каква кочина оставят след тях,колко пъти чистя шишета от узо и водка?!!!Те са най-голямите бракониери,това са мрежи...минават с ток,ама не ги закачат,има си ненавист към българи и македонци,това е истината :wink: това че и от нашите има калпави е неоспорим факт,но...не бива да се слагат всички под общ знаменател :!:
Добре казано......Това е самата истина.
Не е важно колко си живял.А как си живял.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”