Проверките текат с пълна сила

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Re: Проверките текат с пълна сила

Мнение от ourglory »

naso написа:
Кърцата написа:...Интересното е, че въпросния човек бе проверен първо от колегите от "Стари видри", точно в момента в който е хванал капитална балканка , около 50 сантиметра. Пуснал е рибата обратно и е обяснил на колегите, че знае за новия закон, забраняващ прибирането на риби през седмицата. После обаче, явно успокоен, че проверката е минала,бе надиплил в торбето една балканка на ръба на разрешения минимум и десетина маломерни кленчета;
Кърца. Доколкото виждам коя е реката, там има пълна забрана да се взимат балканки
Освен това мисля, че когато се пише за тия реки е хубаво да се споменават имената им, за да се знае, че се пазят и има редовно присъствие на проверяващи
Да бе ама нали тука всички пазат тайни, за да могат да си ходят само те и бракониерите по реките..
А за самоинициативността, БРАВО!
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Всички требе да сме като тях и че има кеф!Евала!
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

ourglory написа:
naso написа:
Кърцата написа:...Интересното е, че въпросния човек бе проверен първо от колегите от "Стари видри", точно в момента в който е хванал капитална балканка , около 50 сантиметра. Пуснал е рибата обратно и е обяснил на колегите, че знае за новия закон, забраняващ прибирането на риби през седмицата. После обаче, явно успокоен, че проверката е минала,бе надиплил в торбето една балканка на ръба на разрешения минимум и десетина маломерни кленчета;
Кърца. Доколкото виждам коя е реката, там има пълна забрана да се взимат балканки
Освен това мисля, че когато се пише за тия реки е хубаво да се споменават имената им, за да се знае, че се пазят и има редовно присъствие на проверяващи
Да бе ама нали тука всички пазат тайни, за да могат да си ходят само те и бракониерите по реките..
Докато не покажем, че сме цивилизовани, а то няма да стане този живот, местата си остават "Рибарска тайна".Какво ще се случи ако тук се излъчи сигнал " В реката Х има някоя-друга пъстърва, но ако ви проверят, ще трябва да пуснете рибата обратно" :?:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
suhia_ribar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от suhia_ribar »

naskobo написа:
ourglory написа:
naso написа: Кърца. Доколкото виждам коя е реката, там има пълна забрана да се взимат балканки
Докато не покажем, че сме цивилизовани, а то няма да стане този живот, местата си остават "Рибарска тайна".Какво ще се случи ако тук се излъчи сигнал " В реката Х има някоя-друга пъстърва, но ако ви проверят, ще трябва да пуснете рибата обратно" :?:
Насе,аз на тази река вчера бях за 1 час,за пръв път,и пак с кърцата за това време проверихме няколко човека.За пореден път се убеждава ,че по форумите има много хора които само си пишат по темите и критикуват,ама един не дойде да ми каже,"Ей,на ти 5 лева ,че тая година си изхарчил 500 за гориво,за проверки,за да мога после аз да ходя ,и да има риби,а бракониери,не" . Нямам какво повече да кажа!
Поздрави!
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

Мисля,че като си плащам билета,от там трябва да се харчат пари за контрол и зарибяване...
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Аватар
suhia_ribar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от suhia_ribar »

сирака написа:Мисля,че като си плащам билета,от там трябва да се харчат пари за контрол и зарибяване...
Колега,моят билет също не е безплатен.Съгласен съм къде трябва да отиват парите от билети,но съгласи се,че няма нищо лошо в това и ние да помагаме с каквото можем,ние-риболовците....
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Koлеги, никой не крие реките. Просто проверяваме наред. За последния месец и половина сме обиколили около 30 реки. Да Ви ги изреждам пойменно с датите ли?
Плюс това ние не сме държавни служители, никой не ни плаща за загубеното в проверки време, парите изхарчени за гориво са си от нашия джоб, така че не сме длъжни да даваме отчет никому. Настоящата тема има за цел да накара решилите да браконирстват, да се замислят за последствията, които могат да ги сполетят, ако се засечем нейде!
За щастие намираме разбиране от страна на ИАРА, тъй че актовете са гарантирани!
Всичко което правим е от чист идеализъм и с идеята, че като няма кой да ни помогне, трябва сами да си оправим нещата!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

:smt023 :smt023 :smt023
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”