Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Jacko's воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Jacko's воблери BG
Koлега, на мнение съм,че на всеки потребител на форума и изобщо бъдещ спортист, ще му бъде много по- лесно да се информира за различните български примамки, като има теми, в които информацията е синтезирана и конкретна за тях!JettroniX написа:Ае ВИЕ спинингисти чете ли ве....? На колега му пратих Л.С. (още като нямаше мнение в темата му ТУКА - да прочете - ТАм) , което го е прочел УЖ според ИЗВЕСТИЕТО МУ, което МУ пратих (МА МАЙ НЕ ГО Е ПРОЧЕЛ ?? => щот по-добре на ново всичко пак .... )ама вие като пишете нещо....каквото и да е помните ли к'во сте писали .... и за какво сте го написали аджеба .....Сега давайте отново Капацитети инфо за Кефал и вече в новата тема за Царица Щука и кефал !!! Там-тук е отговорено ма и на мен не ми се чете вече.....JettroniX написа:Заглавие: Jacko's воблери BG
Инфо за кефалиourglory написа:Много ще ми е полезно да споделите вашите впечатления от воблерите Jacko's.
Кой модели са предпочитани от клена (кефал) и от щуката.
Имат ли стабилна игра при различни проводки и течения и т.н.
Благодаря
Щото май тоя Подфорум вече се оформи само една голяма питанка наготово и никой не чете постове....опити и така натам.... Жалка работа
Чел съм много и знам как съм отварял по 10 линка, без да мога да разбера нещо конкретно.
Re: Jacko's воблери BG
+1ourglory написа: Koлега, на мнение съм,че на всеки потребител на форума и изобщо бъдещ спортист, ще му бъде много по- лесно да се информира за различните български примамки, като има теми, в които информацията е синтезирана и конкретна за тях!
Чел съм много и знам как съм отварял по 10 линка, без да мога да разбера нещо конкретно.
Наистина трудно се намира нещо конкретно.
Няма лошо да се помага.

В тоз гьол,риба няма!