Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

билет
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ne e losho da se zaverqvat biletite daje bih kazal zaduljitelno NO kogato vleznesh v IARA i vidish surditata fizionomiq na onazi lelka
prosto ne e istina tova te sa kato chasovnici. 12h obedna pochivka posle 16h -zatvoreno elate utre. Abe vsqka prezaverka mi kostva strashno mnogo nervi
Hubavo bi bilo da mojesh da si prezverqvash bileta po internet ili znam li i az kak samo da nqmash kontakt s chinovnici
a inache ZAVERKATA NA RIBOLOVNIQ BILET E ZADULJITELNA

Hubavo bi bilo da mojesh da si prezverqvash bileta po internet ili znam li i az kak samo da nqmash kontakt s chinovnici

a inache ZAVERKATA NA RIBOLOVNIQ BILET E ZADULJITELNA

Нариба само с въдица
- Cougar
- ще става разбирач
Podseshtate me za starite vremena
Men za 20 godini bileta ne sa mi go proverili nito vednuzh, NO...
Imal sum okolo 5, bih gi narekul, "trudovi zlopoluki", koito obache vinagi zavurshvaha prilichno.
No1. Kato dete lovjah amerikanki pod edin ribarnik, Bjah kum 11-12godishen i bilet njamah. Na vira na kojto stojah obache edin den dojdoha oshte dvama prijateli malchugani kato men i stana takava patardija che pazacha na ribarnika dojde pri nas i kato njamashe za kakvo drugo da se zajade ni nasubra vudicite i kaza che roditelite ni trjabva da govorjat s nego. Posle se nalozhi da imam bilet.
No2. Edni sluzhiteli na VEC javno razbraha kude hodja i kakvo pravja i edin den ne si namerih koleloto tam kudeto go bjah ostavil...E vurnaha mi go sled zaplahi, na koito az ne oburnah goljamo vnimanie, no posle bjah po vnimatelen kude si krija koleloto i kak stupvam
No3. Edni gorski ot juzhnata strana na balkana me zurnaha na edno po-otkrito mjasto i se poozubiha, no i az im se poozubih
Za bilet ne se setiha da mi iskat.
No4. S prijatel esenno vreme se vrushtahme po zdrach ot zabranen jazovir. Izkachvahme strumen sklon i izvednuzh se natuknahme na lovci na eleni (mozhe bi chuzhdenci s pridruzhavashti gorski). Poradi namaljavashtata svetlina i riska da budem pomisleni za divech i otstreljani, reshih napravo da im se mushnem v rucete. Vzeha mi takumite i platih edna simvolichna globa po-kusno, no slava bogu imah prijatel kojto pomogna malko.
No5 Naj kurioznija sluchaj v istorijata mi......Puskah se kum edna balkanska reka i kato stignah do put po edno vreme se pojavi nasreshta mi dzhipka. V ljavo beshe pochti otvesna skala a v djasno dulboko dere ta njamashe na kude da zalegna i se napravih na turist. Za neshtastie noseh edn apo-dulga vudiva i tja malko surcheshe ot ranicata. Zhipkata sprja i trjabvashe da objasnja che sum n aturizum i ne lovja. Pusnaha me. Sljazah do rekata a ribata ne kulveshe no hvanah 2 drebosuka koito za neshtastie pribrah. Trugnah da se vruzhtam i na pochti sushtoto mjasto kogato veche se izkachvah ..hop.. sushtata dzhipka
Dzhipkata sprja. Gorskija izleze, pokaza mi kartata si i mi poiska ranicata
Ako bjah sam shtjah veche da sum ofejkal, no imashe edin prijatel s men ta samo si svalih ranicata i ja podadoh. Onzi mi ti gorski ja otvori nadigna edin najlo, vtori najlon (imashe baja najloni vutre....i........do najlona s drebosuka taka i ne stigna) Podade mi ranicata , zasmja se i iztursi "Samo n aprouchvane tozi put, a?" Bjah bjal che chak sin no se opitah da se zasmeja i az
Sega se setih i za oshte edin podoben neshtatsten sluchaj pak kato imashe blizuk chovek do men, no i toj zavurshi samo s moralni shteti.
Kato sum bil sam ne se e stigalo do takiva "oficialnosti" kato proverka na bileti

Men za 20 godini bileta ne sa mi go proverili nito vednuzh, NO...
Imal sum okolo 5, bih gi narekul, "trudovi zlopoluki", koito obache vinagi zavurshvaha prilichno.
No1. Kato dete lovjah amerikanki pod edin ribarnik, Bjah kum 11-12godishen i bilet njamah. Na vira na kojto stojah obache edin den dojdoha oshte dvama prijateli malchugani kato men i stana takava patardija che pazacha na ribarnika dojde pri nas i kato njamashe za kakvo drugo da se zajade ni nasubra vudicite i kaza che roditelite ni trjabva da govorjat s nego. Posle se nalozhi da imam bilet.
No2. Edni sluzhiteli na VEC javno razbraha kude hodja i kakvo pravja i edin den ne si namerih koleloto tam kudeto go bjah ostavil...E vurnaha mi go sled zaplahi, na koito az ne oburnah goljamo vnimanie, no posle bjah po vnimatelen kude si krija koleloto i kak stupvam

No3. Edni gorski ot juzhnata strana na balkana me zurnaha na edno po-otkrito mjasto i se poozubiha, no i az im se poozubih

No4. S prijatel esenno vreme se vrushtahme po zdrach ot zabranen jazovir. Izkachvahme strumen sklon i izvednuzh se natuknahme na lovci na eleni (mozhe bi chuzhdenci s pridruzhavashti gorski). Poradi namaljavashtata svetlina i riska da budem pomisleni za divech i otstreljani, reshih napravo da im se mushnem v rucete. Vzeha mi takumite i platih edna simvolichna globa po-kusno, no slava bogu imah prijatel kojto pomogna malko.
No5 Naj kurioznija sluchaj v istorijata mi......Puskah se kum edna balkanska reka i kato stignah do put po edno vreme se pojavi nasreshta mi dzhipka. V ljavo beshe pochti otvesna skala a v djasno dulboko dere ta njamashe na kude da zalegna i se napravih na turist. Za neshtastie noseh edn apo-dulga vudiva i tja malko surcheshe ot ranicata. Zhipkata sprja i trjabvashe da objasnja che sum n aturizum i ne lovja. Pusnaha me. Sljazah do rekata a ribata ne kulveshe no hvanah 2 drebosuka koito za neshtastie pribrah. Trugnah da se vruzhtam i na pochti sushtoto mjasto kogato veche se izkachvah ..hop.. sushtata dzhipka

Dzhipkata sprja. Gorskija izleze, pokaza mi kartata si i mi poiska ranicata

Sega se setih i za oshte edin podoben neshtatsten sluchaj pak kato imashe blizuk chovek do men, no i toj zavurshi samo s moralni shteti.
Kato sum bil sam ne se e stigalo do takiva "oficialnosti" kato proverka na bileti

-
- вече хвърля и на тежко
Моя си го заверих на 6.1.05г. единственно за да нямам проблеми по гьоловете . А мнението ми за ИАРА е : Тиииииииииииииииииииииииииии
иииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
иииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииит.
дай рибо рибо дай
Четеш ми мислитеkalinanimal написа:Моя си го заверих на 6.1.05г. единственно за да нямам проблеми по гьоловете . А мнението ми за ИАРА е : Тиииииииииииииииииииииииииии
-
- новобранец
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
bilet
az noto imam bilet nito shte si iskarvam da go duhat sori za psu..... nqma dasi iskarvam bilet sqka godina hodq na iskara za po 10 dni o to nqkolko pyti no nesym vijdal nakoi da proverqva a i da pishat akt kvo mi puka te samo da doidat kyv akt shteim dam 4ao kolegi
-
- новобранец
билет
Към края на месеца ще заверя билета,но с горчивото усещане,че парите отиват не където трябва.Пак опираме май до мутрите,но това е тема за друг разговор.
-
- новобранец