Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

Избор на болонезе
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- stefan4etoo
- сериозен играч
Re: Избор на болонезе
Е сега вече избора на колегата стана ясенsokol135 написа:В момента съм с 5 метровата БАВИЕРА на КОЛМИК. Искам да ти кажа че това е пръчка която държи на много чанч. Полупараболична но в никакъв случай лигава, стои много изпъната, безкомпромисна изработка от перфектен карбон. В пъти по класна от която и да е в класа на конкуренцията. Ползвам я и на язовир, и на река. Отлична за мен. Ето и колко е жилава с закачена няколко литрова рибка:

- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за отзивите, колеги. Определено съм се ориентирал към 5м, 6 ми идва леко дълга. Имайки предвид с какви дървета съм ловил, ~ 230 грама хич не е тежка. Стига баланса да е добър. Май засега Colmic-a взима надмощие. Така или иначе днес ме размързя да се разходя до магазина, та другата седмица ще бъде.
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Обзаведох се с един Колмик, надявам се края на тази седмица да го сефтосам 

Не забравяй да споделиш модела и отзивите за него. 

- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Този от снимката - Colmic Baviera 5m. Отзиви другата седмица, дано и рибата да даде едно рамо 

- jasonsmith
- разбира нещата
Извинявай, но с колко литрова рибка е тази снимка, според мен риби над 2 кг, особено диви, трябва да ги бориш поне 1 час да ги извадиш с която и да било лека болонеза.sokol135 написа: Ето и колко е жилава с закачена няколко литрова рибка:
Бяла риба малко над 3 - те, лошо тръгна надясно към плувката на колегата които снимаше
с фотото, и беше малко по свински напъната, предвид факта че се намирахме срещу кулата
на язовира, а тя взе буквално на 10 см. от бетонната стена. Той точно е щракнал напъна
с фотото, и беше малко по свински напъната, предвид факта че се намирахме срещу кулата
на язовира, а тя взе буквално на 10 см. от бетонната стена. Той точно е щракнал напъна

- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Най-накрая го сефтосах като хората
Добре се представи с един клен 1.5кг, успя да удържи на напъните и ръновете му в посока 2 дънера и след някоя и друга минута се предаде рибока. А и течението не беше слабо, доволен съм !