Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Протестното шествие на СЛРД”СОКОЛ 1893” - Пазарджик
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Протестното шествие на СЛРД”СОКОЛ 1893” - Пазарджик
Не, не е наша обща! Аз отдавна не съм неин член, както и много други колеги. Всъщност кажи ми колко е популярна и с какъв авторитет е сред редовите риболовците в Пазарджик?kodek написа: Защо организацията ВИ? Не е ли наша обща, на сдружените риболовци?...
Не се познаваме лично колега, но ако държиш ще се запознаем и след това можеш да прегледаш видеоархивите на Телекабел от общонационалните протести миналата седмица. Пък може и да си промениш мнението, че съм ревльо, който си стои само на топло пред клавиатуратаkodek написа: Всеки си стои в къщи на топло и чака някой друг да прави каквото и да е.Много е лесно пред клавиатурата!

Ще го изкоментирам с мои приятели, но дълбоко се съмнявам, че някой от тях ще приеме идеятаkodek написа:Елате да се съберем и обсъдим.Как да върнем доверието на хората? КАТО ХОРАТА СТОЯТ ОТСТРАНИ И ЧАКАТ? ВСИЧКИ СА ПОКАНЕНИ НА ДИСКУСИЯ.ЗАЕДНО ДА НАМЕРИМ НАЙ-ДОБРИЯ ВАРИЯНТ, без наши и ваши...

Бирата е поредното доказателство, че Бог ни обича и иска да бъдем щастливи.
Все добри намерения, но защо не ми се вярва в тях?
Аз и в момента членувам в София Север и имам право на мнение.
Отговорът на горния въпрос е много прост. В последните месеци няколко пъти присъствам на срещи в различни държавни институции, на които има и представители на СЛРБ.
Тая прокълната организация и в момента се представлява от два тъпанара – Вальо Симов и Емил Петрунов. Втората персона е от най-големите бракониери по пъстървовите реки. То не са маломерни риби, то не е ходене през забраната, наднормен улов – каквото се сетите. При него нема милост – понеже всяка риба щяла да умре, ако я пуснел обратно..
Днес пак ще ги срещам по разни пъстървови въпроси и се моля Бог да ми даде сила да ги не утепам, че ще прецакам работата катастрофално. Но се моля и някой ден - да го срещна Емо Петрунов на някоя река – да обсъдим некои проблеми.
Колега kodek – докато такива хора ви / ни представляват - каузата е пердута.
Според мен е грешка да каните хора да ви оправят работите. Оправете си ги вие, дето сте вътре, и после хората сами ще дойдат. Но според мен нямате шанс.
Аз и в момента членувам в София Север и имам право на мнение.
Отговорът на горния въпрос е много прост. В последните месеци няколко пъти присъствам на срещи в различни държавни институции, на които има и представители на СЛРБ.
Тая прокълната организация и в момента се представлява от два тъпанара – Вальо Симов и Емил Петрунов. Втората персона е от най-големите бракониери по пъстървовите реки. То не са маломерни риби, то не е ходене през забраната, наднормен улов – каквото се сетите. При него нема милост – понеже всяка риба щяла да умре, ако я пуснел обратно..
Днес пак ще ги срещам по разни пъстървови въпроси и се моля Бог да ми даде сила да ги не утепам, че ще прецакам работата катастрофално. Но се моля и някой ден - да го срещна Емо Петрунов на някоя река – да обсъдим некои проблеми.
Колега kodek – докато такива хора ви / ни представляват - каузата е пердута.
Според мен е грешка да каните хора да ви оправят работите. Оправете си ги вие, дето сте вътре, и после хората сами ще дойдат. Но според мен нямате шанс.
-
- вече хвърля и на тежко
Абсолютно точно! Това и се опитвах да обясня на колегата kodek. От къде на къде ще ни каните да ви ринем "авгиевите обори". Да не би нещо да сте ми дали в замяна на това, че си плащах редовно членски внос в минали годиниpitcha написа: ...Колега kodek – докато такива хора ви / ни представляват - каузата е пердута.

Бирата е поредното доказателство, че Бог ни обича и иска да бъдем щастливи.
- bojinov_86
- новобранец
Чета , гледам и не вярвам на очите си.... ! Баси мамата тия па мишки от кога излезнаха от дупките !
Подкрепям колегите Joro_Pz и пича ! Как може тия мръсни бракониери да призовават за протестно шествие от къде на къде ! За това ,че в комбина с Иара ущавиха всичко що имаше , няма да цитирам имена , за да си нямам проблеми , фактите и да ги споделя няма как да се докажат !
Прав е колегата " Крадеца вика - Дръжте крадеца ! Факт неоспорим е ,че тия хора освен да си натискат задниците там да вземат някоя заплатка , за толкова година не свършиха работа за една стотинка ! На все отгоре само взимаха ! А това за акции по зарибяване , опазване от Бракониери може само да го сънуваме ..........................
Тръгнали и шествие да вдигат !!??? Боже слез си прибери вересиите !!
Подкрепям колегите Joro_Pz и пича ! Как може тия мръсни бракониери да призовават за протестно шествие от къде на къде ! За това ,че в комбина с Иара ущавиха всичко що имаше , няма да цитирам имена , за да си нямам проблеми , фактите и да ги споделя няма как да се докажат !
Прав е колегата " Крадеца вика - Дръжте крадеца ! Факт неоспорим е ,че тия хора освен да си натискат задниците там да вземат някоя заплатка , за толкова година не свършиха работа за една стотинка ! На все отгоре само взимаха ! А това за акции по зарибяване , опазване от Бракониери може само да го сънуваме ..........................
Тръгнали и шествие да вдигат !!??? Боже слез си прибери вересиите !!
Не се страхувай от врага,който те атакува, а от фалшивия приятел,който те прегръща!
И Асеновградския Сокол е същия. Хора дето чакат наготово някой да им оправи бакиите , да им хване бракониерите, че да им зариби и язовирите. На тях да остане само да събират членски внос. Не с тях да протестираме,против тях трябва да протестираме 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Красимир Кюрпеков написа:И Асеновградския Сокол е същия. Хора дето чакат наготово някой да им оправи бакиите , да им хване бракониерите, че да им зариби и язовирите. На тях да остане само да събират членски внос. Не с тях да протестираме,против тях трябва да протестираме

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ицо, недей ме подкрепяй, че сега ще влети Корифея на Сокол Асеновград , Поддръжника и Неговото главно рекламно лице и ще ни направи за смях и двамата
. Че там , На най- хубавия и зарибен, и най- пазен и почистван язовир в цяла България- 40-те извора давало най- много червеноперка и чаушан . И мангустите правели по 2-3 кила риба
. Па не си прави сметка , че тия мижави перки по 10- 12 санта и тях не ги е пускало крадливото ЛРД Сокол Асеновград
Тая година аз членска карта няма да си вадя , дано са повече осъзналите се 

- bojinov_86
- новобранец
Същата работа като при нас дето ги чакаме тия мухари на Лозен да пораснат и все си остават дребни ....... Абе тоя Сокол направо си е жив умрял имам чувството ,че само идиоти от Мухово го управляват !
Не се страхувай от врага,който те атакува, а от фалшивия приятел,който те прегръща!
-
- разбира нещата
Абсолютно безпристрастно-ловът на водоплаващ дивеч след 01.Януари е разрешен в Събота,Неделя,СРЯДА и празнични дни.pitcha написа: Известно ли ви е, че в този водоем - вашите ловци стрелят по птиците във водата, докато по брега има риболовци, включително и в делнични дни?
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
И аз абсолютно безпристрастно-не съм ловец но мисля, че стрелбата по водоплаващите трябва да е във въздуха, а не във водата и само през светлата част на денонощието.Имал съм случай на водоема в Звъничево стрелба на разсъмване когато почти нищо не се вижда.Ако греша нека ловците ме оборят. 

-
- новобранец
През 2012 с какво беше зарибен гйол Звъничево и с какво количество,а през 2011,а през таз година с какво ще зарибите
- SammY
- фен клуб-скобар
Грешишfirepd69 написа:И аз абсолютно безпристрастно-не съм ловец но мисля, че стрелбата по водоплаващите трябва да е във въздуха, а не във водата и само през светлата част на денонощието.Имал съм случай на водоема в Звъничево стрелба на разсъмване когато почти нищо не се вижда.Ако греша нека ловците ме оборят.

Тогава се извинявам 

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Не,че има нещо общо с темата но да кажа и аз като ловец.Това,че се стреля на разсъмване да не те учудва изобщо,това е времето за лов на прелетни птици.Преди разсъмване и по-залез.Както се казва по-ловджийскиSammY написа:Грешишfirepd69 написа:И аз абсолютно безпристрастно-не съм ловец но мисля, че стрелбата по водоплаващите трябва да е във въздуха, а не във водата и само през светлата част на денонощието.Имал съм случай на водоема в Звъничево стрелба на разсъмване когато почти нищо не се вижда.Ако греша нека ловците ме оборят.Не е етично да се стреля по кацнали птици , но не е и забранено в закона ...

Още веднъж се извинявам за невежеството си относно лова