Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Избор на въдица
Модератор: sapuna
-
- Модератор
Re: Избор на въдица
Отново в същия магазин една доказала се макара : http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=160
По това време на годината магазините са пообрани от към предлагане и се очаква нов внос към м. април.
По това време на годината магазините са пообрани от към предлагане и се очаква нов внос към м. април.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На мен ми харесват на Даката предложенията...
А иначе не мисля че споменатия човек ще гледа да и вземе само парите. По-скоро ще избере оптималния вариант за тях
В крайна сметка и едното и другото са варианти, но ако можеш да отидеш и да търсиш конкретни неща - определено в пъти по-добре!

А иначе не мисля че споменатия човек ще гледа да и вземе само парите. По-скоро ще избере оптималния вариант за тях

Тази от сайта даже не е скъпа. Може би ще взема такива и какво още трябва.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Те са 2 предложения, едно е за въдици, другото за макари...и аз бих предложил да му вземеш и една такава корда...
http://www.masterfishing.bg/index.php?p ... hing_type=
Размер 0,37 - близо 1000 метра са- предостатъчно за 2 въдици.
http://www.masterfishing.bg/index.php?p ... hing_type=
Размер 0,37 - близо 1000 метра са- предостатъчно за 2 въдици.
- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ммм.....похвална инициатива
Браво!
Ако мога и аз да дам един съвет,макар че ловя предимно на леко все пак съм рибар,пък на нас ни е най голямо удоволствието сами да си избираме такъмите
Та моя съвет е да прелъжеш колегата да се разходите до магазина и там да му направиш изненадата.Нека той сам да си избере такъмите.Повярвай радостта от подаръка няма да е по малка,още повече че той ще си ги хареса
Поздрави.

Ако мога и аз да дам един съвет,макар че ловя предимно на леко все пак съм рибар,пък на нас ни е най голямо удоволствието сами да си избираме такъмите

Та моя съвет е да прелъжеш колегата да се разходите до магазина и там да му направиш изненадата.Нека той сам да си избере такъмите.Повярвай радостта от подаръка няма да е по малка,още повече че той ще си ги хареса

Поздрави.
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- pala4a82
- научил се да хвърля
мисля че колегата е правДилян написа:Ммм.....похвална инициативаБраво!
![]()
Ако мога и аз да дам един съвет,макар че ловя предимно на леко все пак съм рибар,пък на нас ни е най голямо удоволствието сами да си избираме такъмите![]()
Поздрави.
риболова е болест която не се лекува само се задълбочява
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Честно казано това е най-добрия вариант...стига да не искаш да бъде съвсем изненада!pala4a82 написа:мисля че колегата е правДилян написа:Ммм.....похвална инициативаБраво!
![]()
Ако мога и аз да дам един съвет,макар че ловя предимно на леко все пак съм рибар,пък на нас ни е най голямо удоволствието сами да си избираме такъмите![]()
Поздрави.

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Освен това вместо шаранджийки щом ще се лови на река...човека може да реши да си вземе и фидерче - аз лично на това бих заложил. Медиум-хеви или Хеви фидерите мисля че са доста по-удачен вариант за река (в зависимост от силата на течението) от шаранджийките. Пак се лови на дъно, само че доста по-прецизно и интересно е, мисля! 

- Vid
- кандидат преподавател
Напълно подкрепям. Риболовният такъм е нещо специфично и много индивидуално, защото е свързан с кефа от любимото хоби. Иначе, има много голяма опасност да си дадеш парите за нещо, което ще събира прах в мазето и при все човека да остане разочарован.Дилян написа:Ммм.....похвална инициативаБраво!
![]()
Поздрави.
Така, че или заедно в магазина или предварително допитване до желанията и предпочитанията. В последния случай, това няма да е изненада, но доколкото разбирам все пак вие не сте гаджета на 2-ра среща, затова този вариант е по добрия....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Милата "etinka" няма представа в какво приключение се спуска
Подозирам че ще скубе коси догодина ...

- monzata
- вече хвърля и на тежко
rap66 написа:Милата "etinka" няма представа в какво приключение се спуска![]()
Подозирам че ще скубе коси догодина ...

-
- новобранец
etinka браво. Да не кажа че това което правиш е почти мечта за всеки шаранджия ,варианта той да си избере пръчките и макарите е най добрия за него, но ако ти държиш да му ги поднесеш с панделка нещата са наистина сложни за теб, затова един лек не чак толкова прецизен съвет от мен избирай му пръчки над 100 до 150 лева макари за по 150 лева има перфектни, все пак той ако е бил толкова запален риболовец на шаран би следвало на времето да е имал един гараж с принадлежности, а сега и от мен няколко предложения макарата Tica която са ти предложили е просто прекрасна а ето една добра пръчка от реномирана марка :http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=59 и още http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=59" onclick="window.open(this.href);return false; : o]e edna perfektna makara http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=160" onclick="window.open(this.href);return false; бе общо взето за колегата в риби и такъми може да се оборудвате добре а колегата sapuna наистина ще ти свърши добра работа и си мисля че от него ще си вземеш едни добри пръчки pokee и едно последно мое мнение пръчките трябва да са с следните характеристики 3.60 метра дължина акция 3.0 libri s 50 милиметров първи водач а макарите търси макари с параметри на tica и тази която аз съм ти публикувал.
Последните няколко седмици обикалям из магазини с горе долу изброените от вас неща. Май вече имам концепция, мисля да му взема само пръчките и някакъв ваучер да отиде да си избере другите неща или нещо такова. Но до 28 май има още малко време. Притеснява ме да взема всичко да не би да не му хареса или да не е точно каквото трябва.
- Vid
- кандидат преподавател
Това е най добрия вариант. Не зная само дали рибарските магазини работят с ваучери, подобно на тези за дамско бельо....etinka написа: някакъв ваучер да отиде да си избере другите неща или нещо такова.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Аз не знаех, че и тези за бельо работят с ваучери
Тях ги ползвам само в хранителните стоки. Ще проверя, или гледам много магазини имат такива карти за подарък с някакъв лимит. Поне в тези за техника има такива. Или ще отида с него и ще ги платя. Няма да е точно изненада така, но се надявам пак да се зарадва. Иначе има толкова много неща, че и идея си нямам кое ще му хареса.