1:0 за мен срещу Шаро Цалапишки

Модератори: bobopeli, sapuna

fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Вече резултата е 2:0 .Днес пак бях пак хванах. Не толкова големи но два отлични шарковци влязаха в живарника. Около кило , кило и половина. За съжаление няма да има снимки защото цифрото се прецака.
Шаровците бяха хванати на бял(мн страно за първи път хващам на бял) и на комбинация от 2-1-2(2 бели 1 царевица 2 бели).
Така хубаво се изпържих че цяла седмица ще си тряа в къщи с дефламола в ръка.
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Браво колега :smt041 . Бе ти немаш милост бе . Като гледам как категорично водиш в мача да не стане така потивника да не се яви на реванша :smt023 Кажи поне с каква захранка ги подкупваш ?
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Захранката тоя път беше страшна . Малко омесена захранка (от преди една седмица вече леко вмирисана лепнеща ,ма ми остана и не ми се хвърляше, мирис на ванилия марката не я знам най евтината) малко царевица кьоспе и бял червей(и той половината беше на какавида щото и той ми беше стар) . С две думи квото ми остане от единия излет си го пазя за другия да вмирише яко .
То междо другото сега се сещам че точно от другата страна на марица е сметището къде си изхвърля боклука Пловдив и София , така че рибата може да е свикнала да и смърди .
То на тоя рибарник само да не духне южния вятър че се осмърдяваш на мърша за цяла седмица.
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Ба маа му . Аз го къткам с разни сенсааси , бисквитена галетка а резултата е като Рома - Манчестър в Англия ама срещу мене . Вече нема глезене , ша са обръша другия тефтер :twisted:
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”