питане

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

По принцип е бистро,защото няма пясък и тиня,а както казах и преди си е чиста скала,но за моментното състояние не мога да кажа нищо.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

метража,как е...МЕТРАЖА на бистрото ни интересува :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

chapara написа:По време на сухияа режим ж София един колега ме води на теглене на Искъра,излезе една буря едва се прибрахме,тогава истински се изплаших край нас заскачаха да си играят едни чудовища кат делфини(сомове).Само си мислех кво ша стане ако нашта черупка се обърне? :twisted:
по време на една забрана,лежяхме на една поляна под станциите на УБО то и се наливахме с бира...точно по обяд стана такова нещо дето не сьм виждал друг пьт-изведньж вятьра спря тотално и ЦЕЛИЯ язовир се превьрна в стькло-ако някой е виждал това нещо на искьр-евала му правя.....в тоя момент,започнаха такива гьрбове да се обрьщат,такива плясьци -на майната си навьтре,че единия от нас(бог да го прости-нелепо умря наскоро),дето се беше сьблекал да се кьпе си навлече обратно дрешките и се залови наново с бирата :lol: :lol: което не значи,че не се говорят маса глупости,басни и пр,нали? :wink:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

чуруликпенчо написа:По принцип е бистро,защото няма пясък и тиня,а както казах и преди си е чиста скала,но за моментното състояние не мога да кажа нищо.
Чиста скала е само брега откъм гората...дъното на язовира е твърдо, тиня няма..ма аз като не съм стъпвал никога там.... импровизирам сега :wink: :wink: :wink:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

чуруликпенчо написа:
По принцип е бистро,защото няма пясък и тиня,а както казах и преди си е чиста скала,но за моментното състояние не мога да кажа нищо.

Чиста скала е само брега откъм гората...дъното на язовира е твърдо, тиня няма..ма аз като не съм стъпвал никога там.... импровизирам сега Wink Wink Wink

Колега,Рикошет,не разбрах дали се ебаваш с това,което съм написал /разбирай с мен/ или се опитваш да уточниш нещата?
mitko__05
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitko__05 »

аз пък чух че на яз.Студена се бил удавил някакъв човек при стената и като са слизали водолази да вадят трупа са видяли некакви шарани колкото трабанка :shock: и некакви кълба като от змии :shock: и са избегали и тялото останало там.... :shock:
"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

като бех дете видях един таласьм,ама чак сега и тук си признавам,че досега не сьм сигурен таласьм ли беше,навяк ли беше(по една статия на стефан минчев отпреди неколко години-за яз кричим),караконджуу ли... :roll: отьрвах се де :lol: :lol: :lol: :lol: некой помни ли вестник неделен детектив?дето излизаше в..ЧЕТВЬРТЬК :lol: :lol: :lol:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Тя,тая работа с таласъмите и чудовищата май взе да излиза от контрол.Викам да вземем да я спрем вече,щото скоро и кръв ще започне да се лее или ще се появи изневиделица някой дето е бил отвлечен преди сто години от таласъм,че и той ще вземе да досажда с глупости. Човека вече си получи информацията за водоема и надали следи още темата ,защото взе да се пълни с глупости.Да не му досаждаме повече.
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

тва което разбрах е - че става за гмуркане , тва което не разбрах е - дали е безопасно :D ....ако има някой бургъзлия :D да ходи натам - да свирка - от мене лодката с двигателя , ама то колко е голямо туй езеро :?: - има ли нужда от лодка изобщо :D :?:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”