Закриване на зимния сезон на яз.Студен Кладенец

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
rockeagle35
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Закриване на зимния сезон на яз.Студен Кладенец

Мнение от rockeagle35 »

Супер закриване, колега, виждам, че и вие като мен сте бягали от дъжда... Студен кладенец от години се каня да го посетя, но все някой ме замъква нанякъде и си оставам само с добрите намерения. Ще споделиш ли как стоят нещата с хищника там? Бях чул, че бяла се вади стабилно... Ако е тъй, след забраната може да направя една разходка и ако не друго - поне може едно наздраве да си кажем, дет се вика! =)
Пишете на кирилица ! Не е едно и също "Пенка отиде на къра." и "Penka otide na kura."!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

rockeagle35 написа:Супер закриване, колега, виждам, че и вие като мен сте бягали от дъжда... Студен кладенец от години се каня да го посетя, но все някой ме замъква нанякъде и си оставам само с добрите намерения. Ще споделиш ли как стоят нещата с хищника там? Бях чул, че бяла се вади стабилно... Ако е тъй, след забраната може да направя една разходка и ако не друго - поне може едно наздраве да си кажем, дет се вика! =)
Има и бяла....и щука,...и сом,но си иска чалъми да ги хванеш,язовира е доста голям знаеш.Без лодка е доста трудна работа,от брега излизат риби до кило...две максимум.Лодка и сонар ти трябват братле за хищник на тоя язовир.А относно "наздравето" няма грижи...ще ударим по някое питие.
Наслука колега.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
rockeagle35
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rockeagle35 »

Бе истината е, че лодка имам(па макар и малка), ама малко зор ми идва да я карам на покрива, а за колесар не смятам да се харча... пък и цялата идея с търсенето на рибата със сонари, ехолоти и сателитни чинии ми е малко непонятна. Щуката не виждам никаква причина да я търся с лодка, а за другото - щом по Копринка се справяме, значи и при вас ще стане номера, а ако ли не - ще носим повече мезета. Важното е купона да тече! Наслука и на теб! :wink:
Пишете на кирилица ! Не е едно и също "Пенка отиде на къра." и "Penka otide na kura."!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
rockeagle35 написа:Супер закриване, колега, виждам, че и вие като мен сте бягали от дъжда... Студен кладенец от години се каня да го посетя, но все някой ме замъква нанякъде и си оставам само с добрите намерения. Ще споделиш ли как стоят нещата с хищника там? Бях чул, че бяла се вади стабилно... Ако е тъй, след забраната може да направя една разходка и ако не друго - поне може едно наздраве да си кажем, дет се вика! =)
Има и бяла....и щука,...и сом,но си иска чалъми да ги хванеш,язовира е доста голям знаеш.Без лодка е доста трудна работа,от брега излизат риби до кило...две максимум.Лодка и сонар ти трябват братле за хищник на тоя язовир.А относно "наздравето" няма грижи...ще ударим по някое питие.
Наслука колега.
Весе, до пет, максимум шест години, тая щука дето сега и се кефим, ще нанесе мнооооо поразии.Не знам,от скъсания язовир край Крумовград ли дойде, откъде, ама не е на добре.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Калин–Стоянов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Калин–Стоянов »

Антон Тонев написа: тая щука дето сега и се кефим.
На Копринка и Жребчево си има щука и проблеми няма , едва ли на огромния язовир Студен кладенец ще му се отрази зле , най-много да намалее популацията на "Сейкотата" :D

Браво за излета , там на носа е много хубаво :D
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа: Весе, до пет, максимум шест години, тая щука дето сега и се кефим, ще нанесе мнооооо поразии.Не знам,от скъсания язовир край Крумовград ли дойде, откъде, ама не е на добре.
Тони...щуката ще се разпространи най много от Върбица до Звезделина...там има разни подмоли, стари варели от заводите, стари гуми по дъното и там намира тя убежище за ловуване от засада.Всяка щука си има периметър на ловуване знаеш,така че като ги изловим и преместим по други гьолове,няма как да нанесат вреда....Аз се радвам ,че се завъди тая гадинка при нас,иначе все на снимки я гледахме...;)
Калин–Стоянов написа: Браво за излета , там на носа е много хубаво :D
Благодаря колега...супер си е мястото,и недостъпно в момента без джип....и дори с джип е кал до праговете....и на бавни обороти...иначе следва викане на трактор... :lol:
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Калин–Стоянов написа:
Антон Тонев написа: тая щука дето сега и се кефим.
На Копринка и Жребчево си има щука и проблеми няма , едва ли на огромния язовир Студен кладенец ще му се отрази зле , най-много да намалее популацията на "Сейкотата" :D

Браво за излета , там на носа е много хубаво :D
Калине, ти като бивш "Възрожденски" кадър и като майсторче на фидера,кога ша проведеш някой урок на живо по нашите води. :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Калин–Стоянов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Калин–Стоянов »

Преди години на директен телескоп съм правил уникален риболов там , само ,че малко по-в страни...
Точно там където започва разликата между по-плиткото и дълбокото ....
Изображение
Горе , долу където е човека със синята тениска ...
Антон Тонев написа: Калине, ти като бивш "Възрожденски" кадър и като майсторче на фидера,кога ша проведеш някой урок на живо по нашите води. :D
Като идвам към Кърджали ще се обадя ....
Ама пак ти казвам ,че брат ми беше във Възрожденци ... :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”