Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Крапец
-
- вече хвърля и на тежко
Re: яз.Крапец
Колега, гледам че си бил на Малиновския ръкав,там как беше,както се казва "говори ми в цифри"Манастира написа:Касови бележки има ама са срещу 5лв.
поредният клиент
Таранките не са едри-изглежда се лови това дето е минало през мрежите,но за убиването на градската скука си струва.

Работното място:

Като краен резултат - 5-6 таранки с размер на длан/15-18см/.Доста дребосък с р-р 5 до 8 сантиметра на плувка на бял и жито и беше върнат да расте.Колегите с жипката бяха на дъно и резултата им беше добър.Имаха по над 3кг с големина над длан и слагаха червен и жълт стиропор+захранка на пружините.
П.П. Евала на колегите с червената кола-млади момчета,но не ги домързя да изгорят доста пластмаса и др.боклуци оставени от "добросъвестни"колеги
Като краен резултат - 5-6 таранки с размер на длан/15-18см/.Доста дребосък с р-р 5 до 8 сантиметра на плувка на бял и жито и беше върнат да расте.Колегите с жипката бяха на дъно и резултата им беше добър.Имаха по над 3кг с големина над длан и слагаха червен и жълт стиропор+захранка на пружините.
П.П. Евала на колегите с червената кола-млади момчета,но не ги домързя да изгорят доста пластмаса и др.боклуци оставени от "добросъвестни"колеги
-
- новобранец
Да дам и аз малко информация.Днес сутринта отидох на поляната под кошарите и три часа валат.После доиде момчето да ме таксува и като му казах че не ми е чуквало ме посъветва да се преместя наляво към стената защото последните дни там ловели.Послушах го и за пет часа хванах две таранки по 50 грама на дъно и няколко принцеси на плувка.Колега рибар ми каза че лови таранки от лодка в преломския ръкав и утре ще ги пробвам.
-
- новобранец
Да споделя резултата от днес с лодка сутринта в преломския ръкав за два часа на жито и хляб над 20 таранки по 50грама.След това се преместихме към малиновския ръкав и хванахме още десетина таранки малко по едри и няколко червеноперки но и те дребни.С две думи само маломерки.
-
- новобранец
Днес в преломския ръкав хванах около 20 рибки таранки и три бабушки едната доста едра.Повечето риби хванах на царевица и няколко на жито.Взех си 9 таранки и една бабушка и ми сля че общото тегло е около нормата.След толкова слаби резултати съм доволен от днешния излет.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Що не са застреляшСамо аз ли видях, че на снимката е излязъл и кракът на някакъв хобит...

Аз там съм пораснал...
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Хайде сега...трябва да има и хумор колега.bobo_33333 написа:Що не са застреляшСамо аз ли видях, че на снимката е излязъл и кракът на някакъв хобит...
- kluna_
- научил се да хвърля
има ли още арендатори, които събират по 5лв.? Чух, че вече са ги изгоноли 

-
- научил се да хвърля
все още има 

Винаги ще има такива като тия арендатори,защото винаги ще има такива да им пълнят джоба

Като не кълве аз ще клъвна.
- anton jambol
- фен клуб-скобар
Rud написа:Винаги ще има такива като тия арендатори,защото винаги ще има такива да им пълнят джоба![]()

Хвани и пусни не бъди алчен