Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Кефалови 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Re: Кефалови 2013
Айде пресно инфо от Шофьорския плаж.Докато хапвах пица с бира жена ми засече след плахо почукване иииииии кат са задърпа тва нещо баси 3 пъти натягах аванса и накрая се откачи до брега да го ева.Другия път ще го вадя аз.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Браво!
А на кое викате "шофьорския плаж" ?
-
- научил се да хвърля
плажа между агалина и св. ТомаXa-uBaH написа:Браво!
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
-
- вече хвърля и на тежко
По плажовете е панаир от народ,а никой не пише нищо!!!Ако само ще четем и ще попиваме инфо по добре да няма форум!Така като не споделяте,карате и другите хора да си траят.Пишат все и едни и същи:(
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

- kuins
- новобранец
- Местоположение: Бургас, на 2 км. от морето и 1 км. от "Мандра" и "Вая".
Днес на Черния пясък( м/у н.Форос и н.Кафка) от 09,00 до 11,00 - без удар на платерина.
Уловени и пуснати 5-6 дребни попчета- сронгили, пълни с хайвер + 1 атерина. Има и доста водорасли от тази- зелената, лигавата, която пречи на риболова.
Имаше един колега, който беше хвърлил на скарида
, защо ли, така и не разбрах.
Черният пясък не е известен да дава много и едри попчета. На 200-300 м. навътре на траверс на Кафка е друг филм, има остра скала и понякога излиза и лихнус.
Уловени и пуснати 5-6 дребни попчета- сронгили, пълни с хайвер + 1 атерина. Има и доста водорасли от тази- зелената, лигавата, която пречи на риболова.
Имаше един колега, който беше хвърлил на скарида

Черният пясък не е известен да дава много и едри попчета. На 200-300 м. навътре на траверс на Кафка е друг филм, има остра скала и понякога излиза и лихнус.

Ако работата ти пречи на риболова - остави работата!
-
- вече хвърля и на тежко

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

браво колега,добър улов.ако всички споделяха като теб улова си. повечето колеги само слухтят и не дават инфо.вземайте пример (колеги).
-
- сериозен играч
Колега,ти направо си ги изкъртил!!!Браво!!! 

днес пред морска гара,на плувка до към 3ч.се взеха 7-8 риби.
Днес на Шкорпиловци от 7.00 до 11.00 се взеха общо по 2-3 риби.Другият път повече.
Наслука на всички!
Наслука на всички!

И Ти какво сподели - една кофа и няколко риби на циментаМомчил Димитров написа: ...и снимки са подарък за всички които ходят за риба,а не споделят ...

-
- новобранец
Колега ако може да споделиш и къде направи този много добър риболов.Момчил Димитров написа:Днеска толкова,утре пак,че много жега и се сварих![]()
.Тези снимки са подарък за всички които ходят за риба,а не споделят и се крият като мишки,да не би някой да им хване рибата

- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Браво колега!!
Все по толкова да ги хващаш! Надявам се и аз да открия сезона на кефалови в края на седмицата във Варна!
Все по толкова да ги хващаш! Надявам се и аз да открия сезона на кефалови в края на седмицата във Варна!
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря ти колега,пожелавам и на теб наслука и пълна кофа с риба!А на другите колеги ще кажа,че всеки запознат с морският риболов знае къде да търси всяка една риба,по различното време от годината.Въпроса е да се намери кой да сподели,че е тръгнала съответната риба.Мисля,че точно това направих,показах,че платерината си кълве и я има.От тук нататъка се иска ходене и постоянство.За двата месеца миналата година плътно всеки ден ходене,я случих 5 пъти и си хванах.Мои приятели се сърдят защо не съм се обадил.Един път го направих,хванах 100 платерини и им казах и отидох ме на другият ден и нямаше дори пипане,камо ли да хванем риба.....и така отнесох псувните защо съм казал,че имало платериннаbiserkehayov написа:Браво колега!!

-
- вече хвърля и на тежко
Само ще споделя една мъничка тайна къде да я търсите
.Хвърляй те въдиците където морето прави вълнички близо до брега.Сега цъфти плактона и водата е бедна на кислород и платерината търси места където се разбиват вълните във плитчината