Заловен бракониер от ИАРА - София

Форум на Клуб Балканка. Всичко свързано с клуба, беседи, организации и мероприятия.

Модератор: Кърцата

Аватар
lachezarnb
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Заловен бракониер от ИАРА - София

Мнение от lachezarnb »

Браво и на колегата подал сигнала и на хората от ИАРА, обаче след ИАРА идва съдебната система, а нея си я знаем каква е, и нищо чудно актовете да паднат. Ако пък случайно, не паднат, как ще му приберат парите, защото познавам хора на които за 1000лв. потребителски кредит им запорираха апартамента, ама не съм чул за акт да са пратили на някой съдя изпълнител? Не искам да звуча черногледо, това определено е правилния начин на действие, но си мисля дали не можем нещо да направим та браковците да минават по процедурата за бързо производство и сумите по актовете да стават изискуеми във възможно най-кратки срокове?
Големите умове обсъждат идеи. Средните умове обсъждат събития. Малките умове обсъждат хора.
Клуб по спортен риболов "Балканка"
http://balkanka.bg/
Asen Ra4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Asen Ra4ev »

Момчета, питам щото при мен има лица дето с удоволствие ще бийнат такива хубавци, така че се надявам да сваря някой на място!
На съдебната система не разчитайте, а иначе всяко излавяне и задържане намалява мераците им за щавене, аз се както казах се надявам да ги срещнем....
starlight
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от starlight »

Asen Ra4ev написа:Марияне, да не си решил да ги бийнеш?
Аз едва ли... за тая работа си имаме Мишо :)
Отгоре на това имам още много да ям, както каза бат Димо.
Но не бих се замислил ако има нужда!!! На всеки може да му падне пердето...
pitcha
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pitcha »

Трябва да измислим нещо за реките, дето сме ги зарибявали. Поне за тях. А снимките на браковците по пъстървовите реки не са толкова лесни. Все пак - ако някой има снимки на такива работи - може да ги праща на нашия Е-мейл. Ние ще ги пуснем във форумите.
Аватар
Borislav Haralampiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Borislav Haralampiev »

starlight написа:
Asen Ra4ev написа:Марияне, да не си решил да ги бийнеш?
Аз едва ли... за тая работа си имаме Мишо :)
Отгоре на това имам още много да ям, както каза бат Димо.
Но не бих се замислил ако има нужда!!! На всеки може да му падне пердето...
Не съм съгласен, Мариански е като питбул. Kато ги захапе за сънната артерия и нeма пускане. Никви гавази не важат пред него.
Аватар
misho_tsakov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от misho_tsakov »

Снимки няма. Сигнала е подаден от член на клуба ни, но от причини сигурност не се казва кой е. За съжаление е бил сам, а не с мен.................
Иначе за боя - тия няма смисъл просто да ги биеш - бушони, шамари и шутове. Тук се прави следното:
1. взима се неголям речен камък (размер паве)
2. смазват му се лекичко САМО 2-та палеца и 2-та показалеца на ръцете върху друг речен камък (тип плоча).
3. караш го да обещае че повече няма да прави така....

Лъчо, не е така бре - че съдебната система куца е ясно, НО! Първо ще му загубят няколко дена за заседания, в които той няма как да бракониерства, второ това са си разходи все пак и трето на човек който са го задържали му светва под шапката (колкото и да е тъп и рецидивист) че барем трябва да внимава повече, което евентуално намалява бройката на набезите.
Който ходи в мола - умира!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Няма лесно да паднат актовете. Нали именно затова го чакахме цяла нощ, да бъде уловен в момента на изваждане на мрежите и улова. Иначе можеше още вечерта да извадим мрежата и да се пише "неизвестен извършител". Евала на момчетата от ИАРА, Пазиха мрежата от 8 вечерта до 5 сутринта, когато се появи и субекта :mrgreen: Първия инспектор пристигна вечерта само по фланелка и се наложи после другите да му носят яке, а некой хора бехме мокри от дъжда, ма си заслужаваше всичкото мръзнене. След две години дебнене и рязане на мрежи, накрая го пипнахме :twisted:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

Евала :prayer: :prayer: :prayer:
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

И 2 години затвор заслужава колкото да наплаши и останалите. Евала за акцията.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Да не би случайно да са пазачите на водната/помпена станция , ако на някой му трябват де :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Клуб Балканка”