Къде се намирам:
Обяви
Продава (риболовни)
naRiba.com

Форум

Reel сервиз
Re: Reel сервиз
Що мо се струва, че "Момата" след Стийза е моята бивша малка приятелка, Ако е тя, радвам се че е претърпяла "липоскукция" и са и имплантирани силикон и други женски екстри
! Тя такоз неще не е виждала 

Туй риболова не е за мен 

-
- разбира нещата
тя е, но чака нови лагери и лостче за обратния ход , че даде фира пластмасата.tachev написа:Що мо се струва, че "Момата" след Стийза е моята бивша малка приятелка, Ако е тя, радвам се че е претърпяла "липоскукция" и са и имплантирани силикон и други женски екстри! Тя такоз неще не е виждала

Shimano Twin Power SW4000...
Привет Колеги..На ред е една много сериозна макара доказала се във времето...
Туин SW 4000...

Стопа е впечатляващ...

Механизма също..

Короната е 35мм с широчина,на венеца около 4мм..Това е съвсем малко повече от размерите при стария модел..Основната разлика идва от материала,на коронота който всъщност е еднакъв с този,на обикновения Туин,и Биомастер SW..

Лагерите са от възможно най-добрите,на Шимано..

Втулката,на безконечника..Не е лошо да се замени с лагер..

Задължителния опорен лагер,на пиньона..

Етап,на обслужване,и събиране,на макарата..

Тук лагер не е предвиден както при Стелла..

Вече има..

Тук беше станала една беля...О-пръстенчето което осигурява разстояние между двата лагера се е счупило..В следствие лагерите ограничават до минимум работата си,и започват да затягат..Ролката спира да се върти,и се прояжда..

Новата ролка..

Ново О-пръстенче което за късмет,на Колегата се оказа,че имам..

В пълна изправност..

Готова за подвизи..

В заключение ще кажа,че това е една от любимите ми макари..Имам два от стария/02/модел..който много малко се различава от настоящия..Макара която носи,на огромни натоварвания,и със значителен ресурс..
Поздрави...
Привет Колеги..На ред е една много сериозна макара доказала се във времето...
Туин SW 4000...

Стопа е впечатляващ...

Механизма също..

Короната е 35мм с широчина,на венеца около 4мм..Това е съвсем малко повече от размерите при стария модел..Основната разлика идва от материала,на коронота който всъщност е еднакъв с този,на обикновения Туин,и Биомастер SW..

Лагерите са от възможно най-добрите,на Шимано..

Втулката,на безконечника..Не е лошо да се замени с лагер..

Задължителния опорен лагер,на пиньона..

Етап,на обслужване,и събиране,на макарата..

Тук лагер не е предвиден както при Стелла..

Вече има..

Тук беше станала една беля...О-пръстенчето което осигурява разстояние между двата лагера се е счупило..В следствие лагерите ограничават до минимум работата си,и започват да затягат..Ролката спира да се върти,и се прояжда..

Новата ролка..

Ново О-пръстенче което за късмет,на Колегата се оказа,че имам..

В пълна изправност..

Готова за подвизи..

В заключение ще кажа,че това е една от любимите ми макари..Имам два от стария/02/модел..който много малко се различава от настоящия..Макара която носи,на огромни натоварвания,и със значителен ресурс..
Поздрави...
- mishodimov
- вече хвърля и на тежко
Вчера си получих макарите(2 мои и 2 на приятел),които бях оставил на Румен за обслужване. Останах много доволен. На Румен-много благодаря, а на всички колеги мога горещо да го препоръчам.
Посдрави и наслука
Посдрави и наслука

Току що ми пристигнаха макаретата , обслужени от златните ръце на Румен
Няма да казвам (пък и не знам
) колко и какви главоболия съм създал на колегата ...
Още веднъж - едно огромно БЛАГОДАРЯ за коректността и точното отношение !!!
Също горещо препоръчвам за Reel Services
Поздрави

Няма да казвам (пък и не знам

Още веднъж - едно огромно БЛАГОДАРЯ за коректността и точното отношение !!!
Също горещо препоръчвам за Reel Services

Поздрави
Колега, интересно ми е какъв е смисъла от допълнителния лагер? Доколкото си личи от снимката вътрешната гривна на лагера не опира никъде?
Резонен въпрос .bg написа:Колега, интересно ми е какъв е смисъла от допълнителния лагер? Доколкото си личи от снимката вътрешната гривна на лагера не опира никъде?
п.п. Една втулка изработена от стругар , която да попълни луфта , веднага би превърнала лагера в полезна част от макарата .
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес ми пристигна макарата която беше толкова близо до това да потъне в язовира съвсем умишлено и само новия брейд я спаси. Направо я бях отписал, но колегата явно е магьосник щото това е съвсем друга макара след почистването ( някой я беше налял с нещо ужасно) , добавянето на лагер, както и добавянето на елементи , който явно при предишното "смазване" са изпаднали. Евала на човека - разбира си от работата и се справя прекрасно за което му благодаря. Със сигурност и другите ми макари ще минават през него поне веднъж годишно. Препоръчвам го на всеки с проблемна макара или просто за профилактика - нека всеки да върши това което разбира 
П.С. Отделно е много точен и като човек - на всяко "откритие" при разглабянето на макарата ми звънеше да ми каже кво става.
Благодарско още веднъж и успех в начинанието

П.С. Отделно е много точен и като човек - на всяко "откритие" при разглабянето на макарата ми звънеше да ми каже кво става.
Благодарско още веднъж и успех в начинанието

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- разбира нещата
инфо от Румен, счупен му е нета , кабелна повреда, за инфо поръчки и заявки само на телефона!
-
- научил се да хвърля
Получих си съживения Дядо Страдик:)
Румбата е точен и мноооого им разбира!
Скоро ще получи и другите бойци за профилактика.
Румбата е точен и мноооого им разбира!
Скоро ще получи и другите бойци за профилактика.
Привет Колеги..Преди време бях правил ревю,на една китайска макара много приличаща,на Салтига..Ганко Хибрид,Трабуко..Sea Side..или както още е известна..
Преди няколко дни Емо/Тапетов/ ми звъни с молба да профилактирам няколко такива...
ОК...Проблем няма...Нямаше да пиша,и нищо но някои неща ме изненадаха приятно та затова реших да споделя...Явно китайчетата са се усетили да добявят нещо с което да усилят като цяло макарата,и са го направили...
Първото което ми направи впечатление е добавянето,на лагер,на паразитното колело...Някои ще каже,че може,и без него...Може ама не може...Т.е може но не е желателно...При тези от по-новите модели вече има...Ето...

Второ...Добавена е втулка,на задния край,на пиньона...
Не е лагер но все пак е нещо...Мисля,че в скоро време ще бъде заменена с лагер..

Трето...Не съм много сигурен но мисля,че лагерите са със завишено качество...

Като цяло работата,на макарата е подобрена въпреки,че всичко останало е еднакво..
Короната...33мм е доста сериозен боец..

Както,и пиньона..

Продължавам да съм с положително мнение за макарата,като едно много добро решение за тролинг...
Поздрави...
Преди няколко дни Емо/Тапетов/ ми звъни с молба да профилактирам няколко такива...
ОК...Проблем няма...Нямаше да пиша,и нищо но някои неща ме изненадаха приятно та затова реших да споделя...Явно китайчетата са се усетили да добявят нещо с което да усилят като цяло макарата,и са го направили...
Първото което ми направи впечатление е добавянето,на лагер,на паразитното колело...Някои ще каже,че може,и без него...Може ама не може...Т.е може но не е желателно...При тези от по-новите модели вече има...Ето...

Второ...Добавена е втулка,на задния край,на пиньона...
Не е лагер но все пак е нещо...Мисля,че в скоро време ще бъде заменена с лагер..

Трето...Не съм много сигурен но мисля,че лагерите са със завишено качество...

Като цяло работата,на макарата е подобрена въпреки,че всичко останало е еднакво..
Короната...33мм е доста сериозен боец..

Както,и пиньона..

Продължавам да съм с положително мнение за макарата,като едно много добро решение за тролинг...
Поздрави...
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колеега, кога ще отваряме туиновете със заден аванс за модификация.
Ми давай да пробваме.....Мисля,че намерих начин...
Да си дойдем,на думата...Стелличка.....

Възможно най-добрия стоп...Няма грес,няма студ...Този стоп държи винаги..

В етап,на разглобяване...Както,и предполагах...суха..

Те го на....

Ето,и най-истинските лагери правени някога за р.макари...

Общ изглед...

Опорната втулка,на пиньона...Можеше,и лагер да е ама....При Стелла 10 вече го има..

След "мивката"

Това лагерче нвщо не ме кефеше та реших да го "пооправя"

Така де...Няма да стои разглобена...

Хайде...Готови сме...За бой..

Дали има смисъл от коментари..Мисля,че не...Стелла,и точка по въпроса...От много години тя става макара,на годината..Факт...Съжалявам за останалите но така,и ще бъде..
Поздрави,и късмет...

Възможно най-добрия стоп...Няма грес,няма студ...Този стоп държи винаги..

В етап,на разглобяване...Както,и предполагах...суха..

Те го на....

Ето,и най-истинските лагери правени някога за р.макари...

Общ изглед...

Опорната втулка,на пиньона...Можеше,и лагер да е ама....При Стелла 10 вече го има..

След "мивката"

Това лагерче нвщо не ме кефеше та реших да го "пооправя"

Така де...Няма да стои разглобена...

Хайде...Готови сме...За бой..

Дали има смисъл от коментари..Мисля,че не...Стелла,и точка по въпроса...От много години тя става макара,на годината..Факт...Съжалявам за останалите но така,и ще бъде..
Поздрави,и късмет...
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ok,малко само да разредя риболовите.artaks написа:Ми давай да пробваме.....Мисля,че намерих начин...