Спининга било голям кеф!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Re: Спининга било голям кеф!

Мнение от ourglory »

Бих ти препоръчал да си купиш от пръчките, които се предлагат от колега във форума на уникална цена. Перфектни са за начинаещи спинингисти. След това лесно би могъл да се ориентираш дали да минеш към по- лек или по- тежък спининг.
Аватар
gevv
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gevv »

А и много важно е да намериш по-подходящ водоем-някоя река,която държи риба все още! То в тия опоскани баластерни около София е трудна мисия да се излъже някой костур или клен! Ако попаднеш на хубави местенца ще ти се напълни душата!!! :D Успех!!!
ionko topalov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ionko topalov »

Аааааа... има си рибоци, нотрябва постоянство. :wink:
mgrozdanov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mgrozdanov »

Вземи си една блесна мепс аглия лонг - сребърна 1ви номер. Не знам защо, но на баластриерите около София само на нея хващам.
Аватар
guspata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от guspata »

Ако ще ходиш по реки най - вече може да си вземе6 един ,quantum 2м от колегата shefa защото за язовири е късичка, няма да съжаляваш и като за начало ще ти свърши перфектна работа и когато хванеш първите си риби на спининг ще почувстваш магията на спининговия риболов.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Поздрави за първия спининг риболов, вече единия кеф от разходката и натоварването си ги усетил, сега остава да усетиш и тръпката от първото закачено и опъващо се рибе, па се приготви и за доста капота, що не се случва на всеки излет да ти се окачи сопата от огъване и опъване :wink: . И се обзаведи с подходящи сопи и макари инак ще има да те болят ръце и рамене.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ourglory »

guspata написа:Ако ще ходиш по реки най - вече може да си вземе6 един ,quantum 2м от колегата shefa защото за язовири е късичка, няма да съжаляваш и като за начало ще ти свърши перфектна работа и когато хванеш първите си риби на спининг ще почувстваш магията на спининговия риболов.
Поправи ме ако греша, но освен за спининг по река, въдичката е много подходяща и за риболов от лодка- поне аз си взех една в повече имено за такъв риболов.
Аватар
guspata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от guspata »

ourglory написа:
guspata написа:Ако ще ходиш по реки най - вече може да си вземе6 един ,quantum 2м от колегата shefa защото за язовири е късичка, няма да съжаляваш и като за начало ще ти свърши перфектна работа и когато хванеш първите си риби на спининг ще почувстваш магията на спининговия риболов.
Поправи ме ако греша, но освен за спининг по река, въдичката е много подходяща и за риболов от лодка- поне аз си взех една в повече имено за такъв риболов.
Може и да става но според мен колегата не говори за спининг от лодка :)
Точно за това му казах, че за язовири не е за препоръчване аз си хващам на р.Марица с нея и съм си много доволен.
baikras111
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от baikras111 »

Важното е да ти е кеф.Другото не се брои :)
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

Колега продължавай и ще дойдат по добри дни. :smt023
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”