Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Спининга било голям кеф!
Re: Спининга било голям кеф!
Бих ти препоръчал да си купиш от пръчките, които се предлагат от колега във форума на уникална цена. Перфектни са за начинаещи спинингисти. След това лесно би могъл да се ориентираш дали да минеш към по- лек или по- тежък спининг.
А и много важно е да намериш по-подходящ водоем-някоя река,която държи риба все още! То в тия опоскани баластерни около София е трудна мисия да се излъже някой костур или клен! Ако попаднеш на хубави местенца ще ти се напълни душата!!!
Успех!!!

-
- вече хвърля и на тежко
Аааааа... има си рибоци, нотрябва постоянство. 

-
- научил се да хвърля
Вземи си една блесна мепс аглия лонг - сребърна 1ви номер. Не знам защо, но на баластриерите около София само на нея хващам.
- guspata
- научил се да хвърля
Ако ще ходиш по реки най - вече може да си вземе6 един ,quantum 2м от колегата shefa защото за язовири е късичка, няма да съжаляваш и като за начало ще ти свърши перфектна работа и когато хванеш първите си риби на спининг ще почувстваш магията на спининговия риболов.
- antivik
- кандидат преподавател
Поздрави за първия спининг риболов, вече единия кеф от разходката и натоварването си ги усетил, сега остава да усетиш и тръпката от първото закачено и опъващо се рибе, па се приготви и за доста капота, що не се случва на всеки излет да ти се окачи сопата от огъване и опъване
. И се обзаведи с подходящи сопи и макари инак ще има да те болят ръце и рамене.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Поправи ме ако греша, но освен за спининг по река, въдичката е много подходяща и за риболов от лодка- поне аз си взех една в повече имено за такъв риболов.guspata написа:Ако ще ходиш по реки най - вече може да си вземе6 един ,quantum 2м от колегата shefa защото за язовири е късичка, няма да съжаляваш и като за начало ще ти свърши перфектна работа и когато хванеш първите си риби на спининг ще почувстваш магията на спининговия риболов.
- guspata
- научил се да хвърля
Може и да става но според мен колегата не говори за спининг от лодкаourglory написа:Поправи ме ако греша, но освен за спининг по река, въдичката е много подходяща и за риболов от лодка- поне аз си взех една в повече имено за такъв риболов.guspata написа:Ако ще ходиш по реки най - вече може да си вземе6 един ,quantum 2м от колегата shefa защото за язовири е късичка, няма да съжаляваш и като за начало ще ти свърши перфектна работа и когато хванеш първите си риби на спининг ще почувстваш магията на спининговия риболов.

Точно за това му казах, че за язовири не е за препоръчване аз си хващам на р.Марица с нея и съм си много доволен.
-
- научил се да хвърля
Важното е да ти е кеф.Другото не се брои