Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

НЕСПРАВЕДЛИВОСТ
Модератор: bobopeli
Re: НЕСПРАВЕДЛИВОСТ
Напротив, колега didooo, въпросът е принципен. Разбира се, че не е справедливо! Уточнявам, че съм от Габрово и съм близо до яз."Ал. Стамболийски", т.е. не съм от ощетените. Няма логика на този язовир да съм "редовен", а на Копринка примерно-не. Казват-експеримент било, че то живота в България си е един ужасен експеримент с хората. Луда държава - видя се какво се случва в парламента тия дни. Какво остава за смислени зак. разпоредби в нашата област.
Чуйте само какви аргументи- на разрешените язовири щели да се подават сигнали за бракониери, а за останалите- няма ли? По- достъпен контрол от страна на проверяващите. Абе ние мрежи няма да опъваме, искаме да си хвърлим въдиците. А по Дунава какво да кажем- в България-забрана, в Румъния не. На Черно море- актове за над 3 кг. улов на преминаващи риби.
Казвате, че забраната я има откакто се помним, така е. Но аз скобар си ловя по реката от 30 години и нямам спомен за написан акт нито по Живково време, нито в годините след промените.
По язовирите беше същата работа и рибата си я имаше. Уважение и благодарност към колегите, които се пребориха за тази частична отбрана и дано скоро всичко се освободи за нощен риболов. А дотогава, колега didooo продължавай да си кльонкаш вечер и гледай да не те хванат.
Чуйте само какви аргументи- на разрешените язовири щели да се подават сигнали за бракониери, а за останалите- няма ли? По- достъпен контрол от страна на проверяващите. Абе ние мрежи няма да опъваме, искаме да си хвърлим въдиците. А по Дунава какво да кажем- в България-забрана, в Румъния не. На Черно море- актове за над 3 кг. улов на преминаващи риби.
Казвате, че забраната я има откакто се помним, така е. Но аз скобар си ловя по реката от 30 години и нямам спомен за написан акт нито по Живково време, нито в годините след промените.
По язовирите беше същата работа и рибата си я имаше. Уважение и благодарност към колегите, които се пребориха за тази частична отбрана и дано скоро всичко се освободи за нощен риболов. А дотогава, колега didooo продължавай да си кльонкаш вечер и гледай да не те хванат.
имало патриоти значи 

Не се плаши колега.Ако те хванат ще напсуваш "шопити" и си готов.Щом ИАРА са решили това да са разрешените за нощен риболов водоеми,ходи и се разправяи с тях,а не търси справедливост във форумите.Омръзна ми да чета как софиянци са ви виновни за всичко.пс:Научи се да пишеш малко по-грамотно 

blut und ehre
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Живота е несправедлив.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- новобранец
Aма забравят да се уточнят кои СОФЯНЦИ са им виновни.Защото всички са от СОФИЯ ако ги питаш.
ама като си прост си е за цял живот , първо прочети цяла заповед -http://iara.government.bg/wp-content/up ... 5.2013.pdf и виж какво пише отдолу става въпрос за риболов от брега , не знам дали ти кльонкаш от брега ама ние "шопити" кльонкаме от лодки така че акта си е един и същ а и да не говориме че на искъра няма кьорава риба и "шопити" бият път до Ивайловград и Кърджали които също не са разрешени.........
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Май си пропуснал частта в която се казва ПРОБНО
Сиреч , ако намалеят бракониерските набези ще се разрешат и други да не кажа всички водоеми 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Малко късно попаднах на темата ама ... didooo , баРтче , точно за образи като теб се отнася приказката че селянията е манталитет а не местоживеене
За всичко софиянците му виновни а че той си бъркал у ньоската кога е требвало му е през кура , важното е че за него по подразбиране си има виновници . Информативно - относно разрешаването на водоеми за нощен риболов се работи още от 2008г. Риболовни клубове , сдружения и риболовци , от тогава насам внасят свои предложения къде и как . Миналата година шефа на ИАРА обиколи цялата страна за да проведе срещи на които да се дискутира и този въпрос . Във Варна са проведени 3 (три) такива , при това на отворени врати , на една от тях даже и министъра огре , където всеки е могъл да отиде и да направи предложението си
Ти на колко от тях отиде ? Демек във Варненска област няма разрешен за нощен риболов водоем , само и единствено защото никой не е поискал да има такъв когато е трябвало
Та пич , прегледай форумните правила относно "викането" във форума , интересувай се за какво иде реч преди да ръсиш бисери и го давай малце по-, по-лека 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Какво означава "ако резултатите са добри" и каква е тази дата 01.12? Да не бида е рожденната дата на ВНОСИТЕЛЯ?elmur написа:Колега, доста се изписа по този въпрос и затова как са избрани язовирите. По равно в южна и северна България. Едни от най-посещаваните за да може да се подават повече сигнали за бракониери. И че това е начална стъпка и ако резултатите са добри (много сигнали за бракониери) да стане за всички водоеми.
Обаче никой не поема инициатива, а само косури намира след това. Да си написал предложение и да си го внесъл по надлежния ред.
Не мога да намеря темата в която беше описано, не е в този форум обаче.
Дано съм ти отговорил.
Някой да има представа какво, ще е положението тази година с нощният риболов?
Обикновено не практикувам такъв, но понякога е добре да се оставят въдиците във водата след мръкване за известно време, докато разпиваме.
Аз така разбирам, че заповедта е за миналата година, а сега не важи.
Обикновено не практикувам такъв, но понякога е добре да се оставят въдиците във водата след мръкване за известно време, докато разпиваме.
Аз така разбирам, че заповедта е за миналата година, а сега не важи.
Както всяка година. Досега не съм видял или познавам някой, който да спазва забраната за нощния риболов.
И аз си оставям въдиците.
И аз си оставям въдиците.